0 Läs mer >>
Ja nu var julaftonen över för detta år. Barnen är nöjda över julklapparna. Spel, lego, pyssel, kläder, lasergevär mm.
Ellen var den som fick mest julklappar men hon har ju inte hunnit att vara busig än.
Här kommer en fin bild på kusinerna innan paketen delas ut av Rasmus.

julen 2007

Rasmus Tomte

Vår tomte rasmus

Ellen smakar på julklapparna

ellen

Rasmus och Lukas på juldagens morgon

Dagen efter julafton

Ja nu skall vi ut och gå en sväng. Elda papper sedan vidare till julafton nummer två.Och i morgon åker vi till sälen.
Tidigt oxså Mikael måste ju helst vara uppe till 15 tiden. Ja och så kollade jag vädret på tordsdag reng och 7 plus grader. Får nog bli en sådan dag då vi spelar bowling badar eller jhälsar på dom vi skall göra där uppe. Mikaels morbror kurt och inger. Skall till Skii lodge och säga hej till Åkerblads. Min mammas kusin Göran och Ann är ju där oxså så vi har att göra. JA ha nu en bra jul av resten av den som är kvar.
 
Tomte

OCh ta det lungt vila och njut.
Ta det lungt

OCh från oss alla på Granehill
Ett gott Nytt ÅR
Till er alla.

NYÅR

Juldagen

1 Läs mer >>
VI HÄR PÅ GRANEHILL VILL ÖNSKA ALLA DOM VI KÄNNER
 EN RIKTIGT GOD JUL.
HOPPAS ATT TOMTEN KOMMER TILL ER ALLA.

IDRE

DET ÄR INGEN JÄTTE JULIG
BILD MEN JAG TYCKER OM DEN.
DEN ÄR JU PÅ DOM JAG ÄLSKAR MEST.

GOD JUL

0 Läs mer >>
Han kan inte hålla sig från att stå på scenen. I går gjorde han det igen. Mustang Sally sjöng han och det blev som vanligt succse. Vi var ju och tittade på The killarna på Hard rock cafe igår. Dom gjorde en liten framträdande och mer kommer det att bli. Även för Mikael, after skii mm.

Hur går det för alla där ute i vårt avlånga jul land? Här går det trögt idag. Lite sega och trötta är både jag och maken. Barna är ju i Vara och myser. Vi skall oxså bege oss dit idag men senare när man kan köra bil.

Handlade julklappar igår. hittade inget till barna. Visst finns det massor av saker men allt är ju så dyrt. Så det blev tre klappar var. Det får räcka. Men så blir det.

JA ha nu en bra dag och ta det lungt det kommer mera dagar efter denna helg.

KRAM på er

Nu har han gjort det ...

0 Läs mer >>
Ja nu var undervånigen snart färdig städad. HAr köket kvar, men tog en paus nu och satte mig vid datorn. Får ta över våningen i morgon onsdag. Sedan blir det väl jag som får ta Lukas under armen och städa hans rum kkommer slänga massor massor.

Hoppas att julgranen kommer hem idag eller i morgon. Vi ju titta på den i några dagar innan vi åker igen.
I morgon skall jag ha julbord på dagis för alla barna och fröknarna.

JA på fredag skall vi schoppa jag och min make, farmor skall ha barna tills på lördagen. Vi skall ju på hardrock cafe LAJV bjuder. Ja vad händer mera då jå var på julbord på fars hatt i går med vårat jobb kommunen alltså.
Jätte trevligt var det. God mat trevligt sällskap. Nej nu frå jag sätta fart igen och börja städa. God jul på er.

under våningen

0 Läs mer >>
Tyvärr var det över för den hära helgen. Men vi åker ju upp om 9 dagar igen. Vi har haft det jättebra. Kallt var det när vi kom upp -16 grader. Brrrr tur att elen var på i vagnen. Fredagen vaknade vi av en blå himmel och ca -10 minus. Vilken dag alltså. Blåste lite på toppen men inget att klaga på. Lukas han tar riktiga svängar över hela backen det går inte fort, men så måste han ju ha ljud effekter och sjunga lite grann. Rasmus han är som ett yr väder i backen men vi fick han allt att öva på riktiga svängar. Ja så testade Lukas att slicka på en lyckt stolpe. Så halva tungan satt kvar. Lite blod och gråt blev det då. Stackarn men han kommer inte göra det igen. Var även en ssväng på skii logen och tog en mycket god öl. Mums. Sedan åkte vi mera skidor gick på afterskii.

Tyvärr hade jag inte med kameran ut i backen hade glömt ryggsäcken hemma. Men några bilder tog jag innan vi gick till backen här kommer dom.

Lukas på sina nya skidor och pjäxor och overallen som matchade skidorna med en orange färg

Lukas

Rasmus gör lite morgon gymnastik

rasmus

Backarna i ett kallt Lindvallen

Backarna'

Ja det är ju lika bra attt börja packa med en gång i morgon. Skall ju vara bort i 10 dagar.
Skall bli härligt. Saknar det vit härliga ljuset som kom från snön där uppe här hemma är det bara jätte svart ute.

Men i morggn är det måndag och dan för dan förrrreee..............dANdandandandandan dan dan dopparedagen. Och då skall man tydligen ha handlat julklappar pyntat städat lite kanske. Men i morgn skall jag och maken på julbord på farshatt med våra jobb. Sedan så har jag jul lunch på jobbet på onsdag så det känns att det är lite mycket nu. På fredag skall vi åka handla jul klappar och maten. Farmor tar hand om våra änglar tills på lördag och då åker vi till Vara och firar lite jul med Farmor och farfar Egon. Sedan flytter det bara på fram tills julaftonen.

Var ju på Liserberg förra söndagen fick en fin bild på Lisebergstronet

Lisebergs tornet'

Ha en trevlig kväll och i morgon börjar vardagen igen.

Ja då var vi hemma ig...

1 Läs mer >>
JA nu åker vi änligen upp till Sälen 50 cm snö och -15 grader solen skall skina i morgon.
Skall bara packa bilen så åker vi. Ha en trevlig helg på er...


lindvallen 2006

Nu åker vi..............

2 Läs mer >>
eftermiddag åker vi, äntligen hurra va skönt det skall bli att komma bort ett tag. Har drabbabats av resefeber som vanligt. Men så är det ju varje gång jag skall bort. 

Mikael var igår hos reumatalogen och fick reda på vad han lider av men dom har inte helt bekräftat det än han skall genom gå en datortomigrafi först men det lutar åt  Bechterews sjukdom en kronisk inflamation i kroppen.
 
Här kan ni läsa om den. Om ni vill.

http://www.reumatikerforbundet.org/fileserver/Becterew.pdf

Så nu känns det bättre när man har ett sjukdoms namn på detta. Så nu skall han lära sig att träna upp sin kropp så han blir bättre men han kommer aldrig bli helt frisk från detta. Och när vi kommer till vagnen så skall vi bara njuta åka skidor äta gott och ta en öl på after skiin  barna får en cola.

vagnen

Så nu kommer jag inte skriva i bloggen på några dagar. Ha nuen trevlig Lucia och helg. Vi skall njuta av varandra och snön skidåkningen och ha det bara mysigt. Kram på er

I morgon....

3 Läs mer >>
God morgon alla bloggläsare. Nu har jag kommit hem (igår kväll)Och just nu röjer jag i huset ser ut som en tromb har gått igenom det. Saker, hundhår, grus, lera överallt framförallt i hallen och  tvätt , disk finns att plocka med hela dagen lång. Rasmus är och simmar sista gången i sim skolan för i år dom skulle ha klädsim men jag tror inte Mikael fick han till detta. lukas sitter och gnäller den stackars pojken skall städa sitt rum tycker jätte synd om sig själv och så är det ju rasmus som gör sönder leker stökar ner inte lukas bla bla bla.

I går kväll när vi åkte förbi liseberg och barnen såg hur fint det var där så ville dom åka dit. Så om det inte regnar ikväll åker jag och barnen dit Mikael med.
På ullared fanns det inte leksaker som jag tyckte var av rätt kvalite och lego sakerna som var där hade dom eller så kostade dom för mycket. Fick fyndat lite kläder overall till Lukas mm.

Ja och vet ni va nu är det bara 4½ dag kvar tills vi beger oss till HUSVAGNEN. Hurra va skönt skoj det skall bli.
Ha en trevlig 2:advent  KRAM på er

2:a advent

2 Läs mer >>
Hej alla glada blogg läsare. I morgon åker jag och jobbar vännerna till ULLARED och shoppar loss. Sedan  skall vi sova över tills på lördagen. Det skall bli himmla skojigt tycker jag. Och eftersom jag inte är hemma förren sent på lördagkväll så får jag ju sätta in bilder på dom som fyller år denna helg. Min svägerska Agge som är lite äldre än mig och min gamle vän Martin fyller år på lördag.

GRATTIS AGGE


agge

Agneta "agge" Karlsson (vem vet snart Norrman om några år)
Blir på lördag 38 år.
Vi kommer och hurrar en tår.

GRATTIS MARTIN

Martin 
(Martin är till vänster på bilden den andra är ju jonas)

Vi här i prässebo
Grattar dig din Brålanda bo.


Visst är jag bra på att rimma. Ha nu en trevlig helg så höres vi på Söndags läsningen.
Idag är det 7 dagar kvar
i morgon är det 6 dagar kvar
Övermorn är det 5 dagar kvar.

Glöm inte ljusen nu oxså.

Hej hopp

Ullared

0 Läs mer >>

Men det känns lite konstigt att det är snö i sälen om man tänker på allt regn som faller just nu och som har öst ner dom senaste dagarna. Våran gård är ju en leråker. Eddie får ha galonisar och stövlar på sig när han går ut och gör sina behov. Är helt ensam hemma, mikael och baran bakar pepparkakor med strövarna i främjastugan.
Så jag viker lite tvätt och så. Lyssniar på blåsten och regnet som öser ned. Det kunde ju varit snö istället.

Vi tacka för alla gratulationer som jag fått på min blogg och SMS av alla miina vänner.

Tack

Denna vecka är ju snart slut. I morgon är det torsdag och på fredag åker jag ocm alla å blåklinte till ullared en sväng. Sedan så rullar det på som bara den.

Ha nu en trevlig kväll...

8dagar kvar......

0 Läs mer >>

Sitter här på jobbet och väntar på min chef vi skall ha medarbetarsamtal. Hon skulle komma 13:30 men är minst en halvtimma försenad. Tjoho. Tur det finns en blogg som man kan skriva i en stund. Helgen har varit en händels rik helg. Redagen Liseberg med julbord och titta på stånden. Lördagen var det ju pubafton hemmavid. Båda kvällarna blev sena så på söndagen var både jag och Maken jättetrötta.
Barnen har ju oxså varit på äventyr. Fredagen hos min systerdotter och lördag till söndag hos min syster marie.
Så dom var oxså trötta och uppspelta. Rasmus sommnade inte förrän 22 tiden så han är nog jättetrött idag.

I morgon skall vi ha pyssel kväll på jobbet jag skall ha med mina stämplar. Och idag skall jag åka och köpa mera nya stämpeldynor och pulver. Ochså är det träning klockan 18. Hade tänkt hinna med det oxså idag.

onsdagen ser tom ut just nu. Torsdag har jag symöte hemma hos mig. Fredag begers sig blåklinten till Ullared och hyr en stuga tills på LÖrdagen. Sedan skall jag till svägerska och måla på lördagen. Agge fyller ju år oxså.

Ha det nu så bra så länge.

I väntan på chefen

0 Läs mer >>
1:a advent




Har någon mer regnat bort? Det har vi. Våran infart ser ut som en leråker. Och mera reng kommer det idag enligt SMHI. Var ju på pubaftonen igår. Det var trevligt cirka 60 person kom och slöt upp. Idag kommer släkten på ett litet kalas. Skall gå och väcka maken skall ju ha hjälp med lite grejor. Har ni kollat Adventsklaedern länken gör det.

Jag kollar varje dag elller flera gånger på dagen skistar sidan. Helt sjukt va snö alltså. Så nu längtar tillochmed Maken rejällt mycket att åka skidor. Och så är det ju bara 11 dagar kvar till vi beger oss till vår husvagn.


Ha en bra dag kram på er

1:a Advent

0 Läs mer >>
Här blåser det regnar kasst väder helt klart. Familjen Karlsson Granehill Vill gratullera Agge Kentolof och Ellen Till sitt Hus. Lycka till och slit det med hälsan. Vi kommer förmodligen ner och målar på lördagen och förmodligen har vi en present med till Agge.

Var ju på Liseberg igår med jobbarkollegerna på Blåklinten. Jättegod mat jätte mysigt att gå där bland lamporna.
Barnen var och myste hos Yoanna ochYohan. Mikael var och myste med sina kollerger på efter arbetet.

Idag skall jag handla en present till Hanna som kommer hit i morgon. Lämmna barnen hos stora syster Marie som skall passa dom. Skall ju på pubafton på vandrarhemmet.

Den första luckan har kommit i adventkalendern också. Ha en blåsig dag och vi som syns i morgon syns vid tre.

Kram

God morgon allaihoppa