0 Läs mer >>


Nu är det vår. Isen på sjön har försvunnit idag. Äntligen är våren här igen. Men man skall inte rop hej än. Det kan komme en snö by igen vem vet.

Har haft problem med datorerna hemma så bloggen har vilat i några dagar. Eller kanske en dag. Har varit på IKea och fått inspiritation till övervåningegns nya tv rum och gardob och Lukas rum. Köpte lite till hallen nere oxså.
HAr betalat räkningarna och när jag skulle singera så så jag att jag skulle betal 8567394kr till Lilla edets kommun. Det had ehjälpt dom ur krisen. Men Man fick inte betala med så mycket pengar över internätet tror jag.  Tur att man får att man gjort något fel. Tänk att ligga 8567394 kr back på lönekontot.

Nu skall jag luta mig tillbaka i soffan. Hej hopp

VÅR

1 Läs mer >>
Dimma och dis hoppas på att solen kommer titta fram. Isen på sjön är snart borta. Eddie simmade igår en stund. Även rasmus kände på det kalla vattnet. Ja idag fick jag sova lite längre än vanligt. Gott men jag vaknade när maken kom hem runt halv fem. Han berättade att en man hade hoppade från en balkong och landade med huvdet först. Han såg inget bra ut. Man kan ju undra vad han hade för droger i kroppen fy. Så efter det var det svårt att sova.

Nu skall jag göra frukost och ändra klockor som inte är ändrade.

Ha det

söndag

0 Läs mer >>
Nu är det morgon tidig sådan. Jag har vaknat förtidigt men hunnit sätta på en maskin tvätt. Skall hinna några till idag. fåglarna kvittrar utan för och himmlen är vit lite dimma finns med. Synd att man inte kan sova när man får.

Ja vad skall hända idag? Jo så mycket som möjligt. Frukost börjar vi med sedan finns det att göra inne och ute. Röja, städa, vika tvätt ta en promenad i skogen skall det bli. Skulle villa komma till IKEA och Bahuhus tror jag att det stavas. Vill kolla på tak och golv. Skulle varit bra om man kunnde bestämma sig för måla eller tapetsera hallen uppe. Det skall bli ett tvrum. Får klura på det. som tur är så skall elememten bort och rör och hållet i golvet lagas sedan skall tsket ner gips skivor upp spacklas slippas och golvet skall läggas och taket skall sättas upp sedan kommer vi till väggarna.

Sedan skall luukas flytta ut i hallen medans vi gör färdigt hans rum. Och sen tar vi trappan ned. Så var vi färdiga om cirka till sommaren hoppas jag eller gärna tidigare.

Nu skall jag sätta fart på familjen. Mikael får väl sova en stund till han skall ju spela i kväll. Så han får sovas till nio. Måste åka och göra en synundersökning oxså både jag och maken behöver det till körkortstillstånden. så jag tror attt vår helg är fulltecknad. Husvagnen skall ju hem med. MAn får ta en sak i taget och på lista om en del måsten.

God morgon

0 Läs mer >>
Ja fredag igen. Snön är kvar. Arg är jag på Jä........la eu regler mm dra dit pepparn växer. Kalle sitter på axel och tjatar godag godag. Men nya bilen fubkar fint den går bara för fort. JA i morgon är det lördag en ny dag med måsten.

Japp så är livet. Ja ha en bra lördag och glöm inte släcka lyset i morgon kväll..

Fredag

1 Läs mer >>
Ja nu står den här utanför. Min nya bil en saab 95 combi vector blabla. Går som ett skott. Känns bra med en nyare bil faktiskt. Nu fattas bara be kortet oxså. Skall tvätta den i helgen och ta några fin bilder med mig på motorhuven men det kan ju finnas risk att jag bucklar huven. Så vi får se.

Glöm inte att släcka ljuset på lördag mellan 20:30 och 21:30. Tänk på miljön mm.

Nu är jag helt slut skall hoppa isäng. Pöss och god natt

Hemma på gården

0 Läs mer >>
den hemma på gården..

Ha det

Snart är.....

0 Läs mer >>
Jätte god morgon på er. Helgen är äntligen slut. Snart är det torsdag och vi skall hämta bilen och på onsdag husvagnen.
Jo i helgen var jag eller vi på bröllop. Cristianoch Josefin är nu äkat makar. Och Nellie döpt. Ett fint bröllop var det, god mat och trevliga bords herrar. Mikael fick äran att ha farmorar mormodrar jämte sig. Vi dansade hela kvällen natten. Så söndagen var mycket seg eller jätte seg. Men jag gick en lång promenad iallafall och rensade avloppet eller mikael rensade jag hjälpte till. Sedan sommnade jag så gott i soffan.

Så jag har längtat till måndagen. Idag är jag VAB ledig Lukas skall till ögon doktorn och Rasmus skall lämmna blodprov.
Och i eftermiddag skall jag dansa Linedance med alla mat tanter. Ha en härlig måndag med vårsolen.

Äntligen måndag

1 Läs mer >>
Nu är det lördag. Vi har nästan hela dagen planerad. Maken skall och sätta upp musiken till bröllopet öva på låten som skall sjungas i kyrkan. Ja telegramen ducha mm. Jag skall bara strycka kläder passa barn cykla en tur lämna baran. 

Jo på tal att cykla. Man tror ju att man är en väl tränad kvinna i sina bästa år. Så i går ringde min väckar klocka 5:45. Jag hoppade hurtigt ur sängen tog på mig alla kläder jag hittade det var 6 minus. Och jag skulle cykla till jobbet 1,2 mil enkel väg. Det skulle var väl inget tänkte jag, men man är ju inte inte så vältränad efter en stund kom blodsaken i munnen kunde knappt andas. Sadeln lutade neråt. Och då hade inte äns uppförsbackarna kommit. Men jag tog mig till jobbet på 45 minuter. Tårna hade frusit sönder men jag hade gjort det.

Jag följde min arbetskamrater råd ta det lungt och cykla bara en väg idag. Och jag är glad för idag kan jag knappt sitta ont i hela rumpan. Jumskarna ja hela kroppen känns det idag. Och jag som jag skall på bröllop. 

Nej dax att sätta fart på familjen.


Ha en bra dag 

god morgon

1 Läs mer >>
Nu är det åter fredag. Vi skall på bröllop. Ingen present är inköpt än. Så jag/vi har att göra. Maken var och handlade kläder på manufakturen i Älvängen. Jag har lånat en klänning av Camilla. Skor får jag inhandla i morgon eller kanske se om min systers mormors kängor passar till kläningen.

Snart skall vi hämta hem husvagen på onsdag närmare bestämt. När vi ändå är i Vara kan vi ta en tur upp till hökensås och hämta hem den. Sedan på torsdag skall vi hämta hem vår nya bil oxså.

funderar på att cykla till jobbet i morgon. Det skall vara 5 minus men solen skall lyssa men kanske inte när jag åker hemifrån runt sex tiden. Har inte bestämt mig än. Men idag när jag cyklade i 45 min så fick jag 4000 steg. Så om jag cyklar ner och hem kanske det blir närmare 10000 steg. Men man kanske skall vänta tills det inte är minusgrader.

Fredag

0 Läs mer >>
Jag har drabbats av blogg torka. Vill skriva  men vet inte om vad. Fick en fin inbjudan i bravlådan idag. Linda och Martin skall inställa sig i kyrkan och lova varndra i nöd och lust. Hurra och grattis till er.

Ja väntar på att bilen skall komma hem. våren skall komma. Plockade en fästing på Alfons katten. Ja stopp i avloppet igen. Måste åka och handla kläder till helgens bröllop.

Ut och gå måste jag ju är med i stegtävling igen. Denna gång har vi utmanat Nygårdsskolan. Och det handla ju inte om att vinna utan att komma först.

Nej nu skall jag sova. God natt

Blogg torka

0 Läs mer >>
Nu är det måndag. Jag ahr besiktat en bil.Ombesiktat den. Gick fint. Sedan tog jag en tur till boet för en fika med Linda. Hade med mig Kristina som ville med och prata lite bröllop med lLinda. Jag pratade oxså. 

Ja i går var vi och bowlade med team Sekelvillan det gick bra. Men när vi lämnade bowlinmghallen glömde vi Rasmus. Men vi hade bara kommit ut igenom dörren när vi kom på det. Stackarn. Men han sa att han skulle gå till personal och be att få låna telefonen och ringa efter oss. Tur att han kan mitt mobil nummer.

Nu skall jag tilla på Familjen annorlunda.

Ha det kram

Hej

0 Läs mer >>
Ja varför sova länge när man kan och får. I morgon när jag måste gå upp runt sex tiden så är det jätte jobbigt. Men idag en söndags morgon när man får ligga  och sova så vaknar man sex och ögonen är klarvakna.

Jo tänk att en av mina favotier vann igår. JAg höll på EMD och Malena. Men om förmodligen kommer inte den låten heller funka i Moska. Men vi får hålla tummarna ändå. Efter finalen begav jag mig ner till Göteborg dör att hämta maken som ville hemåt. Var hemma runt halv tolv. Dom hade haft det bra. Några av sällskapet var stökiga och blev lite utslängde från krogen. Men inte min lilla skötsamma snygga snälla make. HAn skall idag laga handbromsvajern lite kallt söligt. Kanske kan han åka till sin svåger som har en car port som han kan ligga på. Han får väl sova en stund till innan jag väcker han. Får göra en mycket god frukost så han känner sig mer motiverad attt greja med bilen.

Ha en trevlig söndag

Tidig morgon

0 Läs mer >>
Nu sitter jag här hemma ensam med barna och utan make. Han har eller är på svensexa för sin spelkompis Kristian. JAg skulle varit på möhippa för kristians sambo josefin men man kna inte ha barnvakt varje helg. Bröllopet är ju nästa lördag den 21 mars. Så jag occh killarna skall göra tacos och titta på finalen. Och när den är slut skall jag åka och hämta maken i göteborg. Barna får åka med och sova i bilen.

I morgon skall Mikael sätta i en ny handbroms på saaben. Simskola. Kanske kan man tvätta mera fönster med om vädret är bättre i morgon.

Bilen kommer att bli vår nästa vecka. Skall bara ringa banken. Inte jag utan maken. HAn är bättre på att ringa än mig och tala i telefonen.

Hoppas att bäste man eller kvinna eller grupp vinna i kväll.

God kväll

2 Läs mer >>
Nu har vi nästan köpt en ny bil. Den var helt okej bilen i borås. Den kommer garnaterat orka dra vår lilla husvagn, Bild kommer nu på bilen.



Nej nu blev det ju fel men den bilden är ju helt okej fin och ............

Här kommer kanske förmodlingegn vår nya bil. Nu skall vi bara ta Ekort oxså. Både maken och jag skall införa ett e i vårt körkort.



Nu firar vi lite i förtid med lite rött vin. GOTT.

Men förra helgen vid den här tiden satt vi på ski logde och njöt av tillvaron.
Hoppas Camilla kan sända mig några bilder som jag kan vissa på bloggen.

I morgon är det lördag och final i melodifestivalen. Här hemma kommer vinnar flaggorna fram och hejar klackarna. Om någon vill komma hit så går det bra och komma eller så.

Ha en fortsatt mys lördag......

Fin var den

0 Läs mer >>
Nu har jag gått och lagt mig. Är helt slut tröttt trött. Men det går väl över kanske? Ja så fick jag jobba i morgon min vikarie har fått feber kanon förkyld. Så Rasmus får förgylla dagen hos morfar i morgon. Lämmnar han där vid halv nio. Hämtar ett tiden. Sedna skall vi fara på bil kollar turne. Vi börjar på Kareby bil sedan kallebäck sedan till borås för att titta på två till. Hinner vi med en till bil så fanns det en i tranemo. Men vi får se hur långt vi kommer.

Nu på eftermiddagen har det fallit vita flingor från skyn. Vackert är det, men jag som hade sett det första vårtecknet hade faktiskt ställt in mig på vår. Även att jag gillar vita flingor från skyn. Men det rengnar väl bort till i morgon bitti.

Nu så god natt på er så bloggläsre vi i morgon igen.

God natt

0 Läs mer >>
Kolla denna länk skicka vidare. Tänk på vårt klimat.

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/kampanj/fy09/earth_hour/earth_hour_iframe.html




Viktigt