0 Läs mer >>

JAg nu har jag blogg troka igen. Har säker massa att skriva men lusten att skriva det har tagit semester. Hemma i hemmet flyger veckorna fram. Jobbet känns bra. Och snön som snöar känns ännu bättre.

Istappar i kläppen



En härlig dag på Bodasjön



Vårt pistade skidspår.




Spelkväll Med Familjen Adersson mona och christian och Pelle



mina söta storasystrar



Nu börjar halv åtta hos mig.

TRevlig kväll

SNÖ SNÖ

3 Läs mer >>
God helg!!

Nu sitter jag och planerar att jag vill göra i helgen och allt jag bör göra innan jag gör det jag vill göra. Skall skaffa mig en tvätterska tror jag. Vill åka turskidor men har inga skidor men nya fina pjäxor oxch stavar. Har förbertt Prässebo vasan.

Idag eller eftermiddag far vi till vattenpalatset. Sedan mat handling och effter det så intar vi soffan. Och hoppas att jag får gjort det jag borde och det jag vill denna helg.


 

Fredag

0 Läs mer >>
Ont kramp skavsås! skulle ta mig en härlig tur på sjön på turskidorna. Pjäxorna var bara lite förstora men inte så mycket. Jag kastade mig ut i spåret som jag vore Gunde Svan. Lika välträndan och framförallt skidvana. Och så när jag kommit en bit ut på sjön så började biningen släppa fa........... jä,,,,,,,.... skit. Men jag har fått rejällt med motion och skavsår. Så lite positivt blev det ju i allafall.

Heja Gunde!!!!

0 Läs mer >>
God morgon

Idag är det lördag. Skönt att vara ledig. Vecka har varti full tecknad från morgon till kväll. Torsdag städningen blev inte av så nu blir dt dax att sätta lite fart. Tvätt nere med julsakerna damsuga och skura golven framförallt toan. Skall börja dagen med äggröra bacon och köttbullar. Sedan kommer svärmor och sväregon hit och fikar. Skall ta en tur till skogs och kolla på hur dom sågar ned alla träden där jag går:(





Lördag

0 Läs mer >>
Ja då var nästan allt ute ur Lukas rum sängen och bokhyllan skall packas ned idag. Sedan börjar jag med rivning av taket och lister. Och när maken kommer har jag förberet för han. :)
Så nu skall här handlas reglar isolering gipsskivor och lackfärg till taket.
En tur till ikea får det bli någondag. Planera hur gadroben skall se ut och så skall lukas välja säng till sitt rum.

Ha en trevlig söndag!!


Röjer slänger planera...

2 Läs mer >>
God morgon jag kan bara säga underbart att vakna när det är vit ute, kallt tror jag att det är med:) känndes så när jag slängde ut katterna. Nu skall frukost intagas och Eddie och jag skall ut på en promenad. Sedan kanske granen skall ut den barrar men den är ju så mysig och vacker.



Ja och här kommer en fin bild på mina stora små barn när vi äter våfflor på fågelboet i sälen.

Fredag

0 Läs mer >>
JA nu har jag skottat lite gångar uppfarter. Nyttigt för hälsan och kroppen. Ja här hemma är tomt tyst lite ensamt. Barna har rymt till kompisar. Jag får väl rymma till min granne, tigga till mig en kopp kaffe eller två.

Tvätten skall ju tvättas och packning skall packas upp. Men just nu tar jag det lite lungt. Ganska skönt att vara lite ensam en liten stund. Har kört pappa till VC idag för koll på blodtryck. Barna var under tiden hos barnen sköld och röjde. Eddie hälsade på kompisarnas hund Undra.

En bild från julgrans påsättning.



Snö skotta

4 Läs mer >>
Zigge är hemma igen, lyckan är stor han bara dök upp igen. Jammade vid dörren hos mamma och pappa. Rasmus är  jätte lycklig att sin katt är återfunnen. 

Och vi har kommit hem till vårt granehill. Här var nästan allt sig likt. Förutom katterna och hunden och maken.

Hemma

1 Läs mer >>

Blå himmel 22minus och blåst. Vi tar en tur till backen lite senare ifall temprarturen stiger närmre 10 minus.
en bild från gårdagens tur på fjället.

En härlig bild från fjället. Hemfjällsgraven var vi på väg till.



En kex chokladpaus.



Rasmus i full fart. Nu skall vi införskaffa turskidor:)



Mikael och Lukas



Här är jag på toppen av kläppekullen



Här är det kallt 30 minus BRRR



Jo vår katt Zigge har försvunnint från mamma och pappa nere i lödöse. Han har röd och vit långhårig. Hör ni någon som sett en sådan katt hör av er!!!!

Tisdag

5 Läs mer >>
skriver inlägg i bloggen. Jättetrevlogt tycker jag men ännu trevligare om jag vet vem du är.

Idag har hela familjen varit och prövat på att gå på tur. Solen sken och nästan vindstilla. En ny spännade upplevelse för barna. Rasmus är helt såld på detta för Lukas tog det ett tag innan han fick kläm på det.
Men tills slut så kom han på hur turskidor funkar. Vi åkte någ närmare 5km så nu är vi möra i våra kroppar.

Du som

1 Läs mer >>

Idag har vi haft en härlig dag i backen.6minus och en liten vind. Så skall det alltid vara. Barnen har övat på att ramla av i den brantaste liften. Det gick det med. Jag och Mikael satt tre liftar nedanför och fick ge instruktioner därifrån. Men Rasmus är en stor kille och fick loss Lukas skidor så dom kom bort från liftspåret. Så nu kan dom rammla i vilket liftspår som helsts.
Lukas har fått nya längra stavar och då kom hastigheten i skidåkningen modet.

Nu sitter  vi i vagnen och intagiit middagen. Sedan blir det diska slappa njuta,

Söndag med härlig ski...

0 Läs mer >>

i dag blir nog en lung dag vet inte om vi åker skidor. Vi tar nog en turist tur upp på sälenfjället. titta på nya experium en tur till fjällbagaren eller fågelboet för en våffla. Men vi kan ju bara njuta av den blåa himlen 17 minus och blåst. Här upp krångla tvätt masking får nog åka hemåt tidigare än planerat. Men vad gör det vi skall ju upp igen om sju veckor och sedan till påsk och lite där i mellan.

Så får jag åka hem och kolla om vår zigge katt har hittat hem. Men det verkar som han har gått bort sig hos mor och far.

Ha nu en härlig lördag.

Blå himmel