0 Läs mer >>
Lite snö fallit under natten inte mycket men lite puder bara. Kändes med än gång bättre att gå upp. Idag händer väl inte så mycket. Skall till Brålanda och hälsa på Martin, Malin, Alva och Alice. MAken skulle iväg nu på morgonen på ett möte. JAg får väl göra dom vanliga sakerna. Skulle behövft komma iväg till ikea och tygladan få se om det händer.

HAr sorterat barnens lego. Fan.........tastik rolig att dom har så jätttttte mycket lego. Nu har jag sorterat det i färger jättefint. Det tyckte barnen med och det var lättare att leta efter den biten eller bitarna dom vill ha.

Här är den bild på stugan vi bodde i Idre



Är lite avundsjuk på Svärmor och svär egon dom är i husvagnen.
Martin och Linda åker till hundfjället i morgon
Sekelvillan är i stöten
Känns jätte orättvist att jag bara är hemma.
Men jag skall ju upp till Branäs och Lindvallen om ett tag så det kanske
inte är synd om mig. Och husvagnen kan jag oxså åka till.

Nu skall frukosten fram.

Snö

0 Läs mer >>
Nu har min svärmor skaffat en egen blogg finns att beskåda ibland mina länkar. Har varit på besök på vårdcentralen idag blev inte mycket klokare av det. Mer än att alla är sjuka just nu när jag vill ha hjälp. Har lämmnat massao olika prov för odling idag. Skall ringa dom i morgon igen. Så jag är hemma i morgon om ni har vägarna förbi.

Nu är helgen här jag skall ta det lungt inte lyfta för mycket promenra, Maken skall hugga ner en gran sa han så vi skall elda. Hurra va skoj nu kommer pyromanen fram i mig.



Ha en bra fredag.

Svärmor

2 Läs mer >>
Idag är jag hemma jag vammar. Vård av malin. Har fruktansvärt ont i min rygg. Skall till doktorn. Annars är det bra skall inte klaga är förörigt ju frisk. Munnen funkar den kan prata. Skall ut och gå med eddie flera gånger idag. Måste röra på mig ju. Känner att man får jätte ont när man sitter framförallt kör bil. Nog klagat.

Skall ta med kameran ut och prov ta bilder skall ju bil fotograf eller lära mig alla fineser på kameran.
Så vem vet det kanske komme massa bilder i bloggen eller så inga den som väntar han väntar.

VAM

0 Läs mer >>
Hippp hurrra idag är det Lindas dag.

Hittade ingen ny bild på min vän men jag ger dig den här.
Något att vila ögat på.


Ha en härlig födelsadag

önskar vi på granehilll

Linda fyller år

0 Läs mer >>
Nu är det kvällen snart skall jag intaga mig i pyjams och gotta till det i sängen. Det gick bra idag när jag skulle servera mat. Maten räckte preeeeeeeeeecis.

Vet ni va Mikael passar inte i mustach



Han har själv insett att han inte passar i detta.

Här är lukas med sina nallar



Rasmus i ett soligt idre



God natt sov gott


Kväll

0 Läs mer >>
Nu skall jag i väg och servera mat till dom som spelar i GP pucken känns lite pirrigt i magen. Känns om inte maten skall räcka och det blir vara katastrof. Men det går nog bra.

Idag skall rasmus och Lukas till sim skolan för första gången. Jag skall till Jessika på Alovera party efter jag jobbat.

Bara säga att brödet blev jättegott.

Ha det

Pirr i magen

0 Läs mer >>
Nu längart jag efter vår vinter bostad. Detta piss väder utan snö gör mig galen. Jag eller hela familjen behöver snö. Men jag skall kanske inte klaga skall ju snart till branäs och sedan sälen torsdag till söndag.
MEn det finns ju ingen snö här i prässebo bara regn regn regn.

Idag skalll det ske julgranen skall ut nu har den börjat att barra. Kommer kännas tomt utan den och ljusstakarna men det får gå. Kanske ljusstakarna får stå över helgegn dom luser så fint.

Idag skall  jag baka ett gott bröd som jag smakade hos grannen häromdagen

Turbosnabb filmjölkslimpa
1 bröd
 
4 1/2 dl filmjölk
1 dl mörk sirap
1 dl torkade aprikoser eller fikon
1 dl hasselnötter
1 dl russin
1 dl vetekross
1 dl rågkross
1 dl havregryn
2 1/2 dl grovt rågmjöl
3 dl vetemjöl
1 dl krossade linfrön
1 dl solrosfrön
1 1/2 tsk salt
11/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk bikarbonat
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda filmjölk och sirap i en bunke
Hacka all frukt och nötter och blanda sedan samtliga ingredienser i filmjölken
Smöra och bröda en avlång bakform
Fyll formen med smet och strö över lite havregryn, grädda brödet i mitten av ugnen i ca 45 min.



Kanske skulle göra det nu så vi får färskt bröd till frukost.

HA det så bra

Lördag

0 Läs mer >>

Denna vecka har jag inte haft filing med det här med bloggandet. Men nu känner jag att det kommer. Vecka har varit lång haft grymt ont i ryggen. Men min granne hade bra piller nu är känns ryggen nästan bra.
Skall jobba på söndag servera mat till barna som spelar iGP pucken. Som skall spelas i vår fina ishall i lödöse.

Men jag är ledig på måndag eller jag åker nog ned till jobbet en sväng har lite pappaer att fixa med. 
Nu väntar jag på att maken skall bli färdig med pizzan så vi får lite i magen.

Kram på er där ute.

God kväll i stugorna

1 Läs mer >>
Nu vill vi här på Granehill hylla våran SvärfarfarEgon. På bilden så skålar vi för fullt.



Hoppas du får många presenter på din födelsedag.

Egon

0 Läs mer >>
Nu har maken kommit hem efter varit från hemmet i flera dagar. Men han har haft det bra säger han  stått på scen och sjungit gkort det han trivs med mest. Jag har varit i hemmet och längtat efter honom barnen med. Men nu är vi åter i rätt bana igen. I morgon börjar en ny vecka med jobb städa tvätta mm.

Undra hur man blir lyx hustru eller ekonimiskt oberoende.

Snön faller med. Blöt är den oxså så då blir det säkert stöm avbrott, får ha ljus och tänddtickor nära till hands.

Nä nu skall jag hoppa i säng.

God nattt

Nu är vi alla

1 Läs mer >>
JAg hittade många fina bilar en för 658.000kr med vem vill ha en sådan fin snygg land crusier som bara drar massa bensin eller disel. Både jag och Lukas ville ha den. Men jag hittade allt några objekt.

Toyota verso



Corolla




Jag och Lukas bakade sedan när vi kommit hem. stopp i avloppet igen så jag fick rensa och dona. Hämtade Rasse sedan kollade vi tvn resten av kvällen.

La oss sommnade gott. Klockan 1:30 kom Lukas la sig jämte mig satte sig upp och spydde ned hela sängen. Hurra va mysigt. Men nu märks det inte på Lukas att han spydde. Skall äta frukost så får vi se vad som händer.

Men jag fick sova till klockan 8:45. Skönt.

Martin KArlsoon fyller år idag 38 tror jag att det är eller?? iallafall grattis.
Victoria Seth fyllde 35 i onsdags

Grattissss från vill granehill

Makens rapport från branäs. Långa slingriga backar. Blir bra bara det finns snö. För det var lite dåligt med nu. After skinn gick bättre än i går.
Ja nu får jag väl vara hemma i 48 timmar. Ifall han smittar men jag tror att hanåt för mycket kakor och för lite mat igår. Vi får se efter frukosten.

Ha en trevlig söndag.

Rapport från igår

0 Läs mer >>
Trodde att man skulle sova lite längre idag. Men nej katter som väcker mig hunden som vill ut och en Lukas som vaknde tidigt 7:00 vaknade han. Men jag har tänkt att jag kan sova middag idag vid tvn i soffan med mina barn jämte mig tittande på film. Det är mysigt tycker jag.


Idag skall jag åka och kolla på en nyare bil eller en ny. Har tröttnat på att ha en bil som inte är är som den skall vara. Och så älskar inte maken att greja med bilar. Men jag skall bara titta idag tror jag vem vet jag kanske har köpt mig en bil innan dagens slut.

Men en toyota prius är ju inte fel. Miljöbil oxså. Men jag skall kolla på toyota bilar så långt har jag bestämt mig. Nu kom min Lukas och vill ha frukost får väl ta mig i kragen och gå upp och laga frukost.

Återkommer senare med rapport från Branäs (husvgnen kanske åker dit till vinter eller sälen eller hemma på gården)
Lajv spelningen på Kvällen. Mikael skall ju testa skidbackarna idag. 

Och mina bil tittat planer.

Ha en bra dag.

God morgon

1 Läs mer >>
Kallt snö jag är inte med. Hur skall dom klara sig untan turne ledare?? Ja dom är ju vuxna i vissa lägen iallafall. (men det är ju med två bra kvinnor som styr upp det)
Men dom var nöjda och publiken var nöjda så då måste det ju gott bra.

Här kommer färska bilder från after skin eller dom är några timmar.



Undra om dom ler dom två yngre killarna i bandet snyggingarn. Den gamle lite tunnhårige svällger micken.

En bild på publiken som ser ut att ha det jättebra när som Lyssnar på.






Han i den gråa tröjan likanar MArtin Gustavsson.
Ja tror att mera bilder kommer sedan när dom
kommit hem igen.

Ha det så bra




Rapport från Branäs

0 Läs mer >>
Nu skall ju man ha slängt ut julgranen men inte vår den står kvar. Julgranen barrarju knappt och julsaks lådorna är sönder så jag har inga lådor kvar att lägga ned alla tomtar och annat pynt. Får åka och investera i detta när lönen nått bankkontot. Idag eller till kvällen åker maken till Branäs så jag och killarna blir ensamna. Kanske vi skulle besöka simhallen. Kan tänka mig att det skall mysas framför tvn en hel del. Vi skall med nästa gång han skall till branäs för att spela på afterskin. 

Vi hörs..............

Måste ta bort julen

0 Läs mer >>
Japp tupperwear partyt blev inställt pga för få lite deltagare. Men vi tar ett nytt senare och då hade jag tänkt att vi skall pröva dom olika tupperwear sakerna så som baka kaka göra en lasange i den svindyra formen för jag tror det var 1500 kr eller billigare. Vispa grädde mm. Då kankse man kan testa vin öppnaren med och kolla så den funkar dom har säkert några glas som måste testas oxså.

I morgon kommer det varor från servera klockan sex skall jag infinna mig på jobbet. Sedan är det APT klockan tre på eftermiddagen så det blir en lång dag i morgon.

God natt

Inställt

0 Läs mer >>
Denna dag har varit trög jätte trögt. kom hem efter jobbet åkte till grannen drack kaffe åkte hem satte på en maskin tvätt ut med Eddie i detta piss reng. Stakars hund fick inte all den motoin som han behövde. Ja sedan har det gått i slow motion eller hur det nu stavas. Har nog inte kommit ur semester dvalan än.

Som vanligt när vi är i fjällen eller after skin så hamnade Mikael på scen med Stereo ena dagen och PÅG två dagar. Han sköte sig som vanlig bra. Förutom när han fick sjunga Poision den låten kunde han inte så bra. Det lät väl så där.

Ja killarnas första skoldag var idag verkade som dom hade längtat lite. Jo hittade en lapp om att jag har tupperwear party på Torsdag klockan 18:30 välkomna. Hör dig om ni du vill komma senast onsdag ta med en vän åxså.
Eller se det som en fika och en tur upp till oss eller mig jag är ju gräs änka hela helgen. Mikael skall ju till Branäs och spela på after skiiii.

Nä nu skall jag sova ligger redan till sängs. GOD NATT 

Trögt