0 Läs mer >>
Nu funkar vår dator igen lite seg men den funkar. Så jag får gratta maken i efterskott här på bloggen.

Gitaren har han haft sedan liten grabb han va.



Mikael längtar efter tomten en jul hos sina svärföräldrar.



Här är han och spelar korp fotboll



På afterskii scenen i Branäs



Grattis i så lite efterskott.

Musikal bilder kommer när mor har raderat lite bilder på sin kamera.

Rally var vi på igår i Älvängen skogarna. Fort körde dom eller skit fort.
Nu skall vi äta frukost. Vi hörs

Dator haveri

0 Läs mer >>
Vad det är tråkigt att laga middag när man kommer hem. Har stått och lagat mat till 40 personer så känner man inte för attt laga till mera. Blä får bli sallad eller inget alls. Veckan har börjat  och även där har torkan slagit till men jag kommer snart igång igen. Musikal dax för höjdpunkten denna vecka och maken fyller år.

Middags torka

0 Läs mer >>

Rasmus tackar så mycket för sin födelsedagspresent.

En läcker Dirt Bike inhandlades i dag för bidragen från hans födelsedag.



Min stora colla kille på sin dirt bike. Han kommer att han träningsvärk i morgon.
Några fiskar blev det med till hans akvarium. TACK från rasmus.



Japp nu har denna dag kommita till halva dagen. vi här på granehill har hunnit med mycket bakat bröd diskat tvättat vikt tvätt. en promenad med familjen köpt en cykel och så skall här myrras för myrorna invaderar vårt hus. Mikael håller på att byta olja på bilen. Övervåningen är skurad. Snart skall vi ta vagnen och åka till boet för att njuta av kvällen och goda vänner. Vi hörs i moorgn.

Rasmus tackar

0 Läs mer >>
Så var det fredag igen. Skönt tycker jag. Alla är trötta efter fyra dagar slit och skola. Maken har gjort musik till Höjdpunktens musikal som är nästa vecka. Rasmus är med i kören och lukas är med i Musikael har en huvudroll. Jag kommer att vara närvarnde varje kväll och titta på mina guldklimpar. Alla tre.

Idag har jag gjort taco soppa på jobbet det var populärt ett barn åt tre portioner.
Var en sväng ner till sjön nu ikväll. Så vackert det är när sjön ligger helt blank och solen skiner och fåglarna är brunstiga.

Morgondagen kommer förmodligen bestå av tvätt och renovering promenad matlagning. Sedan kommer söndag simskola och renovara laga mat tvättta damsuga. Vika tvättt hoppas man hinner att varta social med vänner någon gång.



Vårt renoverings objekt Granehill.

Men jag längtar att få komma ut med vår husvagn oxså.



Men snart kanske redan i morgon kanske vem vet inte jag med maken eller boet eller!!!!???

Ha en trevlig kväll pöss

Fredag

0 Läs mer >>
Idag eller nu ikväll är jag helt slut. Nu komtröttheten ikapp mig efter helgen. Även baran har varit griniga idag. Mina killar brukar alltid komma överrens men idag så kom dom inte övrens bara. så klockan kvart i åtta sov dom. Hoppas på att dom är piggare i morgon. JAg var på jobbet sex sedan åkte jag till tingberg och hjälpte dom med disken innan apt börjage var hemma halv sex. Har gått i ett vakum hela kvällen. Nu ligger jag till sängs skall snart slå igen dom blå.

SEGT

1 Läs mer >>

Ja nu är han 10 år stor över en natt känns det som.



Han klarade att blåsa alla ljusen. Nu kan han köpa fiskar en cykel mm.



Ja va tiden går om 5 år åker han moped. Ja nu är det dax för nästa födelsedag om 10 dagar. Den största pojken i familjen fyller år.



Här kommer en fin bild på alla hans tre av hans sex älsklingar.



Men nu är jag helt



Så god kväll på erder.

Rasmus

0 Läs mer >>
En klass kompis som har lämmnat alldels för tidigt. Fick reda på idag. Det känns konstigt en skol kompis som man har gått tillsammnas i skolan även tränat friidrotten. Bara har lämnat oss och blivit en ängel.






 

En liten tår

1 Läs mer >>
Idag är det 10 års sedan man låg på BB för  första gången. Han var bångstyrig redan från start. Ville inte komma ut skulle minsan inte det. Men 14 timmar kom den lille guldklimpen. klockan 1:06 på natten.
Nu sitter han här i vår säng och är över lycklig. Han har fått sin mobil telefon. HAN blev totalt överaskad. HAn har trott att han inte skulle få mobil när han fyllde 12. Så han blev glatt överaskad. 

denna bild är tagen på Rasmus födelsdag 2006.



På sjön och åker skridskor



På after skii i Branäs



GRattis på din 10 årsdag vår lilla pussgurka.
 

Jätte Grattis

1 Läs mer >>
Han går här och väntar på att det skall bil i morgon. Att han skall få höra från sin mamma, pappa och lillebror ja han leva.
Det är lite jobbigt att vänta. Dagar har räknats nedoch nu är det inte långt kvar. Kan tänka mig att om tolv timmar kommar han att vakna och väcka oss genom att röra sig högt i sin säng så vi i övriga vaknar och skall sjunga. För våran stora plutt snutt som blir för stor enligt mig.

Haar varit på bio kom hem precis nu. Fick ju present kort i julklapp. Så på monster verso ailiens. Riktig rolig film. Vi var väldigt ensamna i salongen ingen vanlig mäniska sitter inne och kollar på Bio när solen strålar mer än familjen Tok karlsson från Prässebo.

Nu skall vi äta spagetti carbornada och sedan elda lite i tunnan.

I morgon blir det öppet hus mäniskor kommer och går vissa kommer tidigare och vissa lite senare allt går bra.

I väntans tider......

0 Läs mer >>
Vill önska er en trevlig påsk. Må solen lysa på eder.


TREVLIG PÅSK

0 Läs mer >>
Vill önska er en trevlig påsk. Må solen lysa på eder.


TREVLIG PÅSK

1 Läs mer >>
Jo kvällen kom  och killarna gick upp till husvagnen. Rasmus tog med datorn Lukas nallaisar mm. Men när klockan blev 22:15 kom Lukas. Han var ledsen för att Rasmus inte ville sova i vagnen.  Men lukas ville. Snäll mamma som ajg är erbjöd jag att jag och Lukas kunnde sova i vagnen. Men nej dhan ville bara sova med Rasmus. Och Rasmus ville inte sova alls. Men ikväll skall ett nytt försök ske. Denna gång har jag fått frågan om jag vill sova med dom och det kan jag ju göra.

Har inhandla lite presenter till påsk idag och en födelsedagspresent till Rasmus. Nu skall jag röja som vanligt.
Ha en trevlig kväll. Pöss på er

God kväll

0 Läs mer >>
Killarna skall sova i husvagnen ikväll. Dom har bäddat. Burit gossedjuren. Rasmus har fällt ned stöd benen. Undra om dom vågar? Jag får väl sova med dom. Vill inte att dom ligger där ut själva men dom kan ju få tro dt en stund. Dom kommer nog gå ut och lägga sig men sedan kommer dom kanske. Fortsättnning följer.

Sova i vagnen

0 Läs mer >>
Vilken helg alltså. Sol värme på lördagen och söndagen snor kallt när vi hämtade hem husvagnen från tidaholm. På vägen hem så fick vi middag hos svärmor och svär egon. Och jag fick en cykel. TACK så mycket. Söndagskväll var lungn.

Idag har jag varit på Utbildning om att göra sallads buffé. Sedan en lång promenad efter hämtaning av barn som har påsklov. I morgon tisdag får vi se vad som härnder jag jobbar maken och barna är lediga.

Här kommer lite bilder på Vår killarna. Jag tror som var ute och lekte från klockan 10 till 20:30. Kan säga att dom var helt slut. Batterienra var tomma. Och smutsiga från topp till tå. Dom har haft en kanomdag. I lördags.



Bilar Bilar



mera bilar



Och en vår bild på vår hund Eddie i vår solen.



Ha det så gott

Kväll måndag

0 Läs mer >>
Idag är  ju inte himelen blå. Den är ju dis grå. Men den kanske blir blå. Jag och Lukas är vakna Pappan och Rasmus sover. Jag är trött efter en lång härlig dag utomhus. Så idag kanske man skulle vara inne men jag har inte bestämt mig än för detta. Måste ju ha snyggt inne med. Men jag ahr några lövhögar kvar att forssla bort.

Skall kanske föra över bilder från kameran till datorn idag eller till kvällen. Bilen försvann inte igår. Så synd. Men löv försvann iallafall. Simskola står på schemat idag för Lukas. Rasmus cykla och mikael skall kolla hur han mår. Jag skall bara vara tror jag. Eddie vill ha en jättelång promenad. Husvagnen vill hem och så vidare. tvätten skall vikas. Miljoner skall vinnas. Sommar semestern skall planeras.

Ja dom enda som kom hit igår på kaffe var Pelle och Tootttto. synd nu missade ni kaffe och pappas goda bullar.

God morogn

0 Läs mer >>
Nu är timmen sen. Jag är trött. Har varit ute hela dagen. Mitt ansikte bränner är alldes solröd.  Skönt att våren är här. Har krattat eldat tvättat fikat lagat mat. Tvättat bilen så nu är jag jhelt slut så god natt vi hörs i morgon.

Trött sol