1 Läs mer >>
VAB idag med båda killarna. Feber hosta och förkylning. Mikael var hemma igåt och jag hemma i morgon och ev tar mormor och morfar över i morgon.

Ja vilket underbart sportlov vi har haft. Sol,snö,storm och trevligt sällskap och skidåkning i mängder. Ja och så blev det afterskii också med Kollektivet(Mikael,Totto)

Kan bara säga att jag längrat tillbaka till snön, För detta pissväder regn blåst isfläckar och lera är inget skoj alls.

Till helgen är det bröllop för Kennet och Hedie. Norrläningarna kommer ned och bor hos oss. Skall göra lite bildspel till Kennet med massa roliga bilder och video snuttar.

Och så fyller svärmor år på Lördag. Säger grattis i förväg ifall vi inte hinner på lördag.

Lena och Marie hoppas att nu planerar och står i. Jag är 40år och två månader och 23dagar idag.

God morgon

0 Läs mer >>
Det hjälpte inte med pepparkorn och whisky. Blev magsjuk änndå. Gårdagen tillbringades i sängen sovande hela dagen efter en natt med spring på dass och spy. Nu vaknade ja av att jag är hungrig och ont i kroppen av att legat för mycket i sängen. Men det är roligt att Mona får jobb.

Vi skulle ju ha åkt till Tandådalen i eftermiddag men vi avaktar och åker i morgon. Och håller tummarna att det var bara jag jag som blir sjuk.

Får börja packa idag och sova lite. Bära in llite ved också.

God morgon

1 Läs mer >>
Japp magsjuka på jobbet. Och då måste man ta pepparkorn och tvinga i sig Whiskey. Det smakar piss blää. MEn det hjälper tror jag. Och så skall vi ju till husvagnen nu på fredag så jag har inte tid med magsjuka.

Resfebern har inte kommit än det känns faktiskt rikltigt bra. Men den kan komma väldigt plödsligt.
Ja och nu åter till mina systrar.

Lite tips:








pepparkorn och whisky...

1 Läs mer >>
Ringer runt och avslutar allt från prenumationer krediter. vilken djungel allstå. Och dessa köer omkopplingar hit ocg dit. Men tur att alla är är trevliga och snäll och men blir vänligt bemöt.
Och för att sätta mera press på mina systrar kommer här mera tips.
Gissa vilken hamn

Telefonköer

0 Läs mer >>
Godmiddag
Det var lite kyligt idag med ju. Och lätta snöflingor ramlar ned. Lukas städar sitt rum och spelar munspel. Mikael är med Rasmus. För hans klass har loppis idag på Tingbergsskolan mella 13-15. Dom samlar pengar till sin skolresa.
Deras skolresa skall ske till havs på Skutan Westkust
Och jag är hemma och har tvättstuge tid. matlagning och senare smyckeskurs.

Söndag

0 Läs mer >>
Oj Oj kallt.
Men solen skinner ju och det är vit ute bara härligt ju:)
Var ute på jobb mys igår. Även Mikael med sina kollegor och jag med mina. Så barna fick bo hos mamma och pappa. Får hämta dom om en stund men det är -20 fortfarande så jag får vänta en stund till. Och så måste det eldas en stund till.
Mikael har åkt på svensexa för sin vän Kennet Sjöberg. Hoppas dom får en fin dag i himmlabacken. Kallt i allafall och sol.
Lena och Marie
http://www.liveit.se/upplevelser/upplevelsepresenter-klappa-varg?gclid=CIfos7P2g64CFeRXmAodhnZ95A
Ha en härlig vinterdag

Lördag