0 Läs mer >>

Nu är det så att helgen har tagit slut för fort igen. Redan söndag och har knappt lämnat jobbet känns det som.

Men vi har fått gjort massa både inne och ute. Ved har staplats och möbler möblerats om.

En tur till Ikea hans med oxså. Men nu har kvällen kommit.

Helg

0 Läs mer >>
Måste testa llite min blogg krånglar

Hej

0 Läs mer >>

Idag får bli en liten ute dag. Möbler skall in mera ved skall staplas. Promenad skall hinnas med.
Här är en bild från maj innan all skog försvann.

Sol

0 Läs mer >>
Nu har snart helgen som gräsänka tagit slut. Maken åkte på hemvärns övning i torsdag och kommer hem i morgon kväll. Har lyckas fylla dagarna med diverse saker. så som hämtning av maken i skogen i munkedal köra han till trollhättan för han skulle spela med Areosouls. sedan på natten lämna tebaks han i skogen i uddevalla.
Fredagen var jag ledig åkte till tandläkaren sedan hem och städa inför besök av några vänner. Och idag skall jag till grannen på tjejsmys med smink tillbehör. Har bärit massa ved eller lite ved.
Nu letar jag efter adventljustakar. Eftersom jag eller maken råkade slänga dom hela stakarna och behålla dom trasiga. Men det finns massa och dom kostar för mycket.
Hje hopp

Gräsänka

0 Läs mer >>
Var det igår och nu är det söndag morgon. Jag och Mikael var på 50års kalas hos Mikaels kollega Lars. En trevlig kväll blev det med massa mat och dryck.
Vi har även hämtat hem en båt från Björneröd. Som vi skall köpa av min syster. Den behöver lagas lite här och var men motorn den funkar. Så nu har Mats och Mikael och våra barn något att pyssla med.
Veckorna flyger fram med en dundrane fart. Sanrt är det jul och jag måste köpa ny julstakar ju. Råkade slänga dom hela stakarn och spara dom trasiga.
Får väl bli en tur till ullared. Skall ju köpa lite julklappar oxså. Men i år så får ju killarna säsongsliftkort så det kan inte bli många julklappar.
Och så längtas det efter en tur till husvagnen oxså. Hoppas på att jag blir ledig någon dag på höstlovet så vi kan fara upp.

Lördag

0 Läs mer >>
Veckan började bra förkyld och så, men det är ju inget som inte går över. Värre var det för Rasmus  då hans klasskompis pappa omkom i den tragiska olyckan på E6. Många tankar kom i hans huvud. Tänk om det händer oss samma sak. Det var jätte många jobbiga tankar som for i hans huvud. Vi pratade länge. 

Rasmus sa något till mig. Du och pappa äger alltid att man inte skall lägga sig som ovänner. Det skall jag alltid tänka på sa han.

 Så våra tankar är hos klasskompisen och hans familj


Denna helg blir det trägårdsstädning och en tur till tippen. Och så skogspromenaden med Eddie.
 Och köpa ett nytt glas till min iphone.

Eddie skulle behöva ett bad med schampo åxså.



Vår älgsafari park har åter öppnat.



Tankar om vad som kan...

0 Läs mer >>
säger man det tillräckligt många gånger så mår man mycket bättre. Tror jag iallafall.
Ett lite mat tips kankse så här på en tisdag
fisk helst torsk
bacon stekt i små bitar
Cream frechie
purjolök
riven ost citronpeppar salt
Lägg baconen på den färska fisken eller den tinade.Blanda resten av tillbehören. Häll blandningen på fisken in i ugnen till fisken fått en temp på 64 grader. Servera med ris eller pressad potatis.
Hej hopp
Tjohoo

Tjohoo

0 Läs mer >>
Tycker inte om förkylningar. Ont i halsen snorigt och huvudvärk. Tur att det finns medel till detta som hjälper en på rätt köl igen. Dagen har runnit på ibland grytor och snorpapper.
Har googlat idag på huskurer men det verkar som ingerfära färs och vit lök c vitaminer är väldingt bra och om man kombinerar dom med alvedon nässprey och host medicin så funkar det nog.
Här är en fin bild från i sommras. När vi fikade på toppstugan i Lindvallen. Nästa gång jag besöker den toppstugan är den vit(får viväl hoppas på)
Vecka kommer att bli lung och fin. Ett besök på serveramässan i lisebergshallen skall jag på och så en tur till vatten palatset i vänersborg.

Måndag

0 Läs mer >>
Vaknat efter en lång natt i en lutande husvagn på caravan clubs parkerinsplats. Snart skall vi få köra in på campingen. Himmelen är snart blå och det skall bli 19 grader varmt idag.

Här skall byggas golv, förtält och ett besök på Experium skall hinnas med. till kvällen blir det god mat och dryck med svärmor och sväregon.

God morgon