3 Läs mer >>
Hej alla glada. Nu är våren är fästingar är här det knoppar i rabatter och isen på sjön börjar att släppa taget. Och jag har börjat planerna inför Prässebo ruset. Staten och målet är klart men om man skall ta den långa rundan den korta, lagoma eller den jätte långa eller den halv långa fast lite längre än lagom.

Man kan välja på att gå, cykla och jogga tänkte jag men inget bestämt:) Men vid målet kan man grilla och njuta av våren.

Ja och en datum har jag tänkt 13 maj eller 15 maj. Ja nu vet ni med att ni skall boka denna helg

Prässeboruset under p...

0 Läs mer >>
Godmorgon daxatt vakna till entimmes mindre sömn. Maken kom hem runt fyra i morse. Kunde inte riktigt somna om då. Sedan väckte Kalle parakit mig och hans vän Gösta. Dagen idag blir lung vi skall sätta taket i lukas rum. Mikael var ju sjuk under veckan så det har stått still.



En kall morgon i kläppen 2010

Söndag

0 Läs mer >>
OCh vår väg försvinner bort. Rakt av så nu kommer jag ingenstans. MEn då hinner jag med huset istället städa städa jag gör bara det känns det som plockar städar tvättar viker tvätt:(

Men det är väl så livet är.

Idag är Mikael i Vara och sätter ihop ett kök. Sedan skall han och spela på La Placa. Och inatt skall vi ställa om tiden en timma framåt.

Klocka tre skall jag och springskorna ut på en tur. Idag blir vi nog fyra som skall springa eller jogga gör vi ju. Träningsvärken värker så det är nog bra att jogga idag.

Igår var vi i vattenpalatset igen. Lukas gör stora framsteg. Nu gör han bentag och åker den stora vatten rutchbanan och får lite vatten i ansiktet.

Ha en härlig rengning lördag:)

Renget öser ned

0 Läs mer >>
JAg gjorde det primiärspringturen med mina nya springskor. Skit jobbigt men nu känns dete bara skönt. Skall hoppa in i duchen sedan far jag till Catharina på symöte:)

I morgon är det fredag. Efter studiebesöket med kokerskrna skall vi till de val och kolla på kläder. Sedan far vi och badar med familjen sköld och badar på vattenpalatset:)

Sedan FREDAGSMYS.

Jag gjorde det

0 Läs mer >>

HEj hopp våren är på väg fast här på Granehill håller snig snön fast den försvinner sakta sakta. Men plödsligt händer det att snön är bort. Nedan kan ni se LAJVs nya tillskott. Snyggt va!! Iallafall till min bil blir det ju snyggt:)





Idag var jag nere i Älvängen och köpta mina första spring/joggingskor. Halva priset nästa affären skall läggas ned så dom rear ut.

Så nu skall jag få igång grannar och vänner på en spring utmaning. Och planerna för Prässeboruset har börjat.

Tjhooo

2 Läs mer >>
Ja då fick man gå hem frn jobbet idag. Rasmus har feber ont i kroppen och förkyld. Så jag får VABa i några dagar tills han blir lite kry igen.

Jag vilket härligt vårväder vi har. Solen skiner och fåglarna kvittrar och massa takdropp. Härligt tycker jag. Varje årstid har sin härliga charm. Och i år har ju verkligen vintern visats sig med sin bästa sida SNÖ. Och nu kommer våren liksom smygande med sol:)

Här en härlig vy över appelås gärden.



Nu skall det lagas middag.

Måndag

2 Läs mer >>



JAg vann inte men jag var snyggast iallafall.
Prässebo vasan avlöpte väl 5 vuxna och tre barn ställde upp. Maken mikael vann skall be sofia om mera bilder.
Solen sken och all njöt av vår solen som värmde.

Snyggaste var jag

1 Läs mer >>
Prässebovasan Vi sammlas vid sjön runt 12. Då kan man kolla vallan och så du har med dig mat och vätska. Kan tänka mig att vi börjar vasan cirka 12:35 Grillar finnes. Om du kommer som publik akta spåren och stå på hänvisad plats. Glada tillrop och kobjällror är tillåntna Runt 15 tiden kommer turbaduren. Känd från afte...rski i lindavallen, Branäs och Idre. Välkommna Glöm inte att plocka upp efter dig.

Spår finns för våra barn även en liten skridskobana

Prässebovasan

0 Läs mer >>
Nu ahr vi kört spåren för morgondagens Prässebovasa:) Härligt före och väderet för morgon dagen är perfekt sol och noll gradigt. Skall nu planera lite praktia saker med maken. Trubadur skall värmas upp mm. Så i morgon gäller följande det handlar ine om att åka vasan men att deltaga under dagen:)


Spåren

3 Läs mer >>
Välkomna till lilla Prässebovasan nu på lördag klockan 12. After ski klockan 15.(trubaduren är känd från byggden) Medtag mat dryck och sångrösten. Skall du/ni åka lilla prässebovasan kan det vara bra med skidor. Anmälan sker på plats vid brygg högen. Grill finns. Hjärtligt välkomna önskar prässebo aha upplevelse förening:)

Lilla Prässebovasan 6...