0 Läs mer >>
Nu är det kväll minus ute och braskmainen sprakar för fullt.
Nu har det gått en månad på det ny året och vi har hunnit att varit i sälen en vända på detta nya år. Och snart åker vi en ny vända. Denna gång skall Kollektivet spela på afterskii i tandådalens wärdshus söndag till onsdag.
Så hela kollektivet sekelvillan skll upp och göra sälen osäkert med gruppsammlingar och grupp aktiviteter.
(Lena och Marie jag är 40år och två månader idag. Bara en påminelse.)
Tjohoo

God kväll

0 Läs mer >>
Jag är 40 år och 1månad och 29 dagar.

Påminelse

0 Läs mer >>







Hållö är ju också mysigt (vandrarhem finns)



Jag det var dagens tips

Mera tips till storas...

0 Läs mer >>
Härligt nu är det helg igen. Braskaminen sprakar vit ute inte så mycket men det är lite puder. Graderna är under minus så nu är det vinter. PPå sjön ligger isen  Skall ta en tur ut med kameran idag.

Skall även hjälpa grannen med att elda granris och grilla marscmellows.

Här är min kära systrar som håller på att planera min överaskningdag som jag fick av dom i 40års present.
Men den som väntar får se när den kommer. Det kan ske idag eller om några månader








Lite tips bara till er



Helgen

0 Läs mer >>

Onsdag

1 Läs mer >>
Har nu på morgonen gått igenom blogg året 2011. Året började med feber och förkylningar. Hämtning av ny husvagn, Semester och mera feber. Yppställning av husvagnen i sälen Jag fyllde 40. Träden försvann och en fyrhjuling till Lukas en moped till Mikael och Rasmus fick en ny downhill cykel,.

Ja och vad många nätter jag inte har kunnat sova under 2011. Inatt är en sådan och även blivit förkyld och svid i halsen med tillhörande hosta. Nu är klockan sex dax att väcka familjen Har tänt i kaminen så det är varmt och skönt.

God morgon

0 Läs mer >>
Ja gjorde det !!!
Gick i skogen i mörker med Eddie. Det gick bra inga konstiga varelser eller något annat som åt upp mig elller Eddie.
Och fort gick jag fast det var motvind och regn/snö. 5:45km på 56 minuter det var jättebra gjort malin.
Och har redan börjat spana efter sommar semestern. Just nu lutar det åt Orsa camping. Där runt omkring finns downhill backar och golfbanor och djurparken och annat att upptäcka och se.
http://www.orsacamping.se/se/camping__13
Men det gick inte att beställa brochyrer än. Men vi åker väl upp någon av v28-31. Om någon vill hänga på.
Ja vet att jag är ute i god tid men det känns bra för mig.
Lukas och jag var hos ögonläkaren idag och vi beslöt att vänta med ingrepp. Känns som ett bra beslut. Fick bra tips och råd om hur vi skall hjälpa han att inte se dubbelt.
MAken är och repar med Areosouls ikväll så jag har det lungt och skönt.
Och så kommer ju Sveriges mästerkock

Modiga jag

0 Läs mer >>
JA då var det dax för en ny arbetsvecka. Lite måttigt är det allt men det får gå ändå. Veckan kommer flyga fram och snart är helgen här. OCh då skall vi hålla tummarna att det har varit minus varje dag så man kan åka lite skridskor på badplatsen.
Det är även dax för att göra och fixa listan.
  • Ny ytterdörr
  • Nya fönster
  • Lister
  • Skrapa färdig trappan och olja in den
  • sätta upp sten bakom kaminen
  • Laga bilen
  • Tvätta
  • gardinstänger skall sättas upp och gardiner
  • Källaren skall städas och luftas
  • Åka till sälen igen
  • Besikta bilen
  • limma upp en kabel i köket
Ja det är lite gott och blandat att fixa med. Men får väl börja med middagen och en maskin tvätt först. Killarna är kommer snart från skolan.
Undra när fixa listan kommer att bli tom eller att det bara står sätt dig ned och läs en bok eller åka och gör ett nytt halsband?
Det tåls att tänka på

måndag

0 Läs mer >>
God morgon och välkommen till 2012. Haft strul med bloggen. bilder och text försvann så jag bojkottade bloggen ett tag. Men nu tar vi nya tag och bloggar lite. Julen är över första resan till sälen är över och 2011 är också över. Jag brukar ju summera året som gott. Och det största som hände förra året var ju skogen som försvann, Victorias & Claes gifte sig. Vi köpte en ny husvagn. OCh vi for upp till Umeå. sedan var det säkert massa saker jag inte kommer ihåg just nu i skrivande stund. Får ta och läsa min blogg och hitta mera saker. Året som kommer så kommer vi att åka till husvagnen i Tandådalen, Mikael har en spelning på afterskii med Tootto. Försöka få in en tur till holland. Sommar semestern verkar det som att vi hamnar i Orsa. Har vi tur så kan Totto bygga en ny dörr. Och mera ved skall huggas och staplas. Huset behöver fixas som vanligt. Ja det är ju bara några grejer som kommer inträffa. Så Gott nytt år

Nytt år