2 Läs mer >>
God morgon dax att vakna till en ny dag. Rengnar gör det och vi som tagit bort den ena dörren till balkongen.Hoppas det inte regnar in. Camilla ringde igår och pratade om skidsemester och då började jag längta efter snö skidor snö.

Tror att denna bild är från 2005. Granen är utkastad och då kommer snön


Lukas i Lindvallen 2006



Lindvallen vecka 6 i år



Nyår i Lindvallen 07/08



Ja va härligt med några vinter bilder tycker jag.
I morgon är en ny arbetsdag och vecka. Skall på må bra party hos Jennie på tisdag och på onsdag är det data kurs.
Lukas har kommit med i sim skolan Rasmus är redan med. Men i år blev det bättre tider
 Halv två till tre mycket bättre än 9 på morgonen.

Ha en bra söndag

Nu regnar det

0 Läs mer >>
God morgon alla i vårt avlånga land. Solen skiner och jag vaknade 7 av att Kalle(papegojan) inte hade fått sin filt över sig så han satt och skrek i sin bur. Det var nära att det blev parakit biff till frukost. Kalle är väldigt lik en papegoja fast han är en blåhuvad kilstjärtspapakit vilket långt ord.



Här blev Kalle nästan kattmat



Men sigge var inte sugen just då.
Nu skall jag gå upp och laga frukost, väcka maken och ta dagen som den kommer.

Lördag

0 Läs mer >>
I MORGON ÄR DET SLUT PÅ ARBETS VECKAN. DET HAR FLYTTIT PÅ JOBBAT MÖTEN KALAS DATA KURS RÖJT. NU SITTER JAG I SOFFAN OCH KÄNNER TRÖTTHETEN KOMMA. DAX ÄR KRYPPA TILL LOPPORNA.
SKALL PASSA  MOR OCH FARS HUND OCH PAPEGOJA I HELGEN. KANSKE EN TUR TILL IKEA. BEHÖVER ETT SKÅP TILL BADLAKAN OCH SKAER TILL SOV RUMMET. KÄNNER MIG OKEY FRÅN FÖRKYLDNINGEN SÅ NU KAN JAG TA ITU MED TRAPPAN. HAR FÅTT MASSA IDER OM HUR JAG VILL ATT DET SKALL SE UT PÅ HALLEN OCH TRAPPAN.

MAKEN SKALL VARA PÅ EDETFESTIVALEN HELA HELGEN. FÅR VÄL TA EN TUR UPP MED BARNA PÅ DAGEN FINS HOPP BORGAR MM TILL DOM. ELLER SÅ ÄR JAG BARA HEMMA OCH SKRAPAR I TRAPPAN STÄDAR TVÄTTAT VÄDRAR UT ALLA KVALSTER DAMM OCH ALLT ANNAT BÖS.

VI HÖRS ELLER SYNS



DET FINNS 70 SÄTT ATT TILLFREDSTÄLLA EN KVINNA.
69:AN OCH EN TUR TILL ULLARED

FREDAG

0 Läs mer >>
God kväll.

Har jobbat två dagar och idag känns det. Är trött och hostig. Har haft familje klippning idag och alla blev jätte snygga och nöjda. Barnen började skolan idag. Med blandade känslor för dom. Både spännande och jobbigt att börja skolan. Men snart går det bara av farten. Och helt plödsligt är det Jul.

I morgon kväll börjar jag min kvälls kurs i data. Skall bli skoj att få friska upp minnet lite.

God natt på er

Tisdag

1 Läs mer >>

Den minstste systern med familj gratulerar LENA. Hoppas att du tycker om dom fina bilderna.







Då var nästan första arbetsdagen slut. Skall på APT nu halv fyra. Sedan blir det 8års kalas.
Sedan kommer jag förmodlingen sommna i soffan. Ha det så bra

Den största stora sys...

1 Läs mer >>
Vi har belutat att göra en till blogg idag den heter http://skoldsswingers.blogg.se/ Där kommer vi att lägga in bilder på våra husvagns träffar.

Ny blogg

0 Läs mer >>

Vilken underbar helg vi har haft sol sol sol vänner dryck barnen har lekt. En tripp till smögen bryggan igår. Räkor till middag. Nu bara vi njuter av solen innan vi packar ihop och far hemåt till Granehill.

Underbar helg

1 Läs mer >>
Nu har vi alla kommit. sju husvagnar blev det eller secxvagnar och en husbil. Nu är klockan 00:16 och vi skall sova. Morgondagen hoppas vi att ta en tur till hållö eller smögens bryggor. Sov så gott god natt

Dagen är slut

1 Läs mer >>
Tre vagnar har kommit två förtält är uppe. Lunch till barna är färdig. Sedan väntar vi på resten som skall droppa in.

Ha dett...........................

Nu är vi framme

1 Läs mer >>
Tre vagnar har kommit två förtält är uppe. Lunch till barna är färdig. Sedan väntar vi på resten som skall droppa in.

Ha det...........................

Nu är vi framme

2 Läs mer >>
Det skall vi snart få. Om några timmar kommer vi få hav, vind och lite sol hoppas jag på. Skall packa resten hoppas att maken kommer vi 10.

Smögen bryggan kommer att få ett besök av oss.

Nu får jag sätta fart ha en trevlig helg. Jag skall njuta hela tiden.

Sol vind Hav

0 Läs mer >>
Va jag har sovit gått hela natten inte äns varit uppe på toa. Men jag har blivit kanon förskyld men vad gör det jag har sovit.
Nu skall vi äta frukost göra en äpplepaj eller flera en till svärmor som kommer hit och hälsar på en sväng då har mera äpplen med sig kan då göra en paj tills i morgon när vi skall åka.

Idag skall jag åka på barnkakas till 

Simon.

 

Joel



Jag skall stå i skogen på en station. Sen blir det mera packning av husvagnen ringa runt till dom som skall med.

Ha det så gott

Sovit

1 Läs mer >>
Nu skall jag sova en hel natt hoppas jag. Har varti sliten hela dagen. Somnade på soffan en stund. Sov så gott i natt det skall jag göra nu

God natt

1 Läs mer >>
Nu har jag försökt att lösa alla världens problem i natt. Känns bra fast inte om några timmar. Har inte kunnat slå igen mina små blå. Stora som tefat har dom varit. Jag har läst tittat på tv kollat på datorn drukit vatten kisssat. Men inte sova det har bara inte gått. Men tur man har semester så jag slipper att jobba idag.

Har ju anmält mig till en datakurs på kvällstid så klockan 10 idag skall jag vara på lärcentrum i Lilla edet pigg och fräch om det går att se fräch ut effter eett dyng snart utan sömn. Igår morse gick jag och maken upp klockan sex för att titta på handbollen. Men till vilken nytta?? Dom har varit jätte duktiga handbolls tjejorna.

Ja får väl försöka gå och lägga mig i sängen igen för den fjärde gången och försöka få dom blå att sova. Eller bara koppla av hjärna.

Så god natt god morgon på er. Camilla kör du till trollhättan idag???? Tack på förhand

god morgon

0 Läs mer >>
för vår tripp till Solvik. Skall bli himla roligt att komma iväg så många med cirka 9 vagnar samanlagt blir det. Skall till ta en tur på smögens bryggor på lördag förmiddag för att köpa kräftor. MUMS. Idag har jag varit hos fabron doktorn. Hade ingen bakterie i halsen iallfall.

Dagen har jag varit med min pappa i trollhättan och köpt en ny bakspegel till hans bil och en tur till apoteket. Så jag ligger efter med slipandet av trappan. Nu skall jag äta middag tömma båten på vattten.

Snart är det dax

0 Läs mer >>
Varför är det upptaget när dom har telefonsvarare på vårdcentralen. Skull ringa nu på morgon men får väl vänta några timmar då är det väl inte upptaget. Måste bli av med min hosta nu. Har tagit en special hostmedcin som kommer från Mallorca. Men problemet är att det står 22% på den så den kan man inte ta varje dag. Annars så har Mikael börjat jobba idag. Jag är hemma i fem dagar till. Skall röja idag. Senare i eftermiddag så kan jag börja slipa trappan. Måste åka och köpa gummiskor till pojkarna skall ju ha inomhus gympa skor. Rasmus behöver nya skor hans är försmå.  

Måste gå igenom vad som finns i regn kläder med Lukas har men inte den stora killen rasmus. Säger till att han inte får växa men han gör det ändå. Lite sommar bilder på killarna är aldrig fel

Rasmus styr flotten.



Lukas är och badar i min mosters pool



Ha en trevlig arbetsdag ni som jobbar. Ni som har semester njut av den det kommer ingen semester på cirka 4 månader.

Upptaget