1 Läs mer >>
Idag är det min dag hela dagen.

Grattis

0 Läs mer >>
Oj Oj mycket nu. Ligger i hård träning gör sångövningar inför kommande show i Hålanda bygdegård. Kläder skall sys manus skall övas in och maten skall beställas. Koregrafin skall göras mm Lite ont i halsen har jag men det får gå ändå. Och så skall ju det advents pyntas med. Och så alll annat som skall göras på helgen. Städa diska tvätta kaga tre mål mat om dagen. Kaffe skall drickas. Hunden skall rastas

Japp det känns att man lever.
Tyvärr ingen snö i sälen än.

Träningslägerhelg

0 Läs mer >>
Lite sliten idag och då av att åka bil i 14timmar och båtfärja. Men kom fam till att vi har fina vägar i sverige.
Nu sitter jag och myser med lveande ljus och braskaminen sprakar och värmer.



Dagen består av planering och kalas av min HAnna som fyllt 15år  förra veckan.

Tur och retur

0 Läs mer >>
Oj nu är det helg igen. Denna vecka har bara tagit slut. Och jag hinner inte med det jag skall öva på mm plneringen ligger efter med min Ego Show. Ja ja allt löser sig säger man ju. Ikväll skall vi nattvandra i Lödöse men några andra mammor. I natt åker vi även en tur till Tyskland med. Sedan har jag hört att det skall vara kalas på söndag för en 15åring.  Så jag vet inte om jag hinner känna något av helgen alls.
Och så ahr vi ett sjukt barn vid namn Rasmus. Lite tjock i halsen låter det som och ont i sitt huvud. Lukas är förkyld och Maken är hostig förfarande med kil i halsen. Men peppar peppar ta i trä känner jag mig kry och halv pigg.
Och en sak till det snöar i sälen:)

Heljg

1 Läs mer >>
vecka är det kvar tills första advent. Då skall jag ha hunnit att köpa stakar till fönstren och ljus slingor för utomhusbruk. Jag har inte ju inte hittat några stakar till ett billigt pris som jag tycker om ju. allt man hittar kostar för mycket för vår plånbok. Men förra året gick det bra utan stakar.
Oj vilka små killar jag hittade på ett foto.

1och en halv

1 Läs mer >>

Har i eftermiddag varit på smyckeskurs. Och gjort detta halsband och vristlänk. Tre timmar tog det och jag hade gärna stannat i minst en timme till. Beställde en 40 års present till mig från Mikael och barna.

Smyckes kurs

1 Läs mer >>
..och mörkt. Klockan är 6:40 och det är svårt att sova. Katterna väcker mig och jag kan inte sommna om. Idag skall jag på smyckeskurs hos en gammal klasskompis till mig. Skall bli kul. Tycker knappt helgen har börjat ju och dag är det redan söndag. Fredagen var vi ju och vaktade på Lukas klassfest och lördagen bara for i väg och dagen idag började ju tidigt. Men jag har ju sanrt semester ju om 17 dagar. Då blir jag ledig i sju dagr:)
Ibland är det skönt att vara först uppe tyst och mörkt tänt lite ljus och tänt i kaminen.
Have a nicedag

Tyst i huset...

0 Läs mer >>
Idag verkar det som febern har försvunnint. Men det är ju bara morgon än. Men Lukas låter piggare och år mera frukost idag.

Och jag planerar för fullt. Skall ta mig utanför dörren idag hade jag tänkt. Igår var jag inne hela dagen. Och det händer inte ofta. Så ut i friska luften. Får ringa upp mor och far på en fika och lämna tillbaka Eddie.
Lukas ville baka så det passar ju bra med en fika.
Leta efter julklappar på nätet kan jag ju hinna med idag
Nu håller vi tummarna att Lukas är frisk

Onsdag

0 Läs mer >>
Då var det dax för VAB av Lukas idag och i morgon. Han har feber och ont i huvudet. Men det är första gången denna termin jag är hemma för sjukt barn.
Så idag skall jag pyssla om Lukas och lite annat så som inbjudningskort mm.
Ha en bra dag

VAB

0 Läs mer >>
Ute är det grått och mulet eller heter mulet och grått? Idag blir det planering hela dagen men promenad och matlagning. Man kanske skulle baka lite bullar också. vi får se hur tiden skall lägas upp.

Ha en mys lördag. Och  tänk på våra som finns ibland stjärnorna.

Lördag

0 Läs mer >>
Hurra en ledig fredag !!! Men varför vakna klockan 3:37 och kan inte somna om. Låg isängen och försökte men fick ge upp. HAr googlat på diverse sidor om allt från husvagnar till taklampor till stora sitt säckar så kallade fat boys. Och nu så måste man ju skriva i bloggen. Har även nästan beställt lite canvastavlor som skall pryda övervåningen. Men fick besluts ångest. Är även lite handikappad skar mig lite illa på höger fingerknoge i onsdags kväll. Men det gick att tejpa ihop den lilla glipan som blev. Men jag slipper att vara i vatten här hemma får jag hittar inga vattenmottståndilga handskar. I dag skulle vi farit till Tandådalen men fick priotera annat först, men snart är det dax att åka hoppas jag. Till Lucia kanske. MEn än så länge så finns det ingen snö där uppe så barna är svårflörtade att mutas med upp.

 

Hittade denna fina stake som jag kan tänka mig att köpa med.

 

 

En sådan här står på önskelistan med.

 

En rosa kaffe maskin för kapslar är aldrig fel

 

En bow led stake

 

 

 

God morgon