0 Läs mer >>
Och hemma bra:) Nu står det väskor i hela hallen som skall packas upp tvättas mm. När vi väl hade kommit iväg tillkläppen i söndags efter all snöskottning och packning så hade inte elen i vagnen gått i gång så det var bara 21 minus inne hurrra. Sedan var ju inte vädret och tempraturen med oss 25 mnus och lite blåst. Men vi har ju semester och då skall vi ta det lungt mysa i vagnen.

På onsdagen åkte vi upp till Idre där LAJV skulle spela. Stugan låg cirka 8 meter från backen. Väl i Idre hade vi det trevligt och LAJV sköte sig perfekt.

Och efter 8 timmar i bil så kommer vi inte upp för backen här hemma. Snö slask som hinndrade maken att ta sig uppför backen.

Nu skall jag kolla hur sängen känns

Borta härligt

1 Läs mer >>
God middag. Jag om bloggen är osams jag kan inte lägga upp bilder:( Så då skiter jag i attt skriva men jag gör det ändå nu. Nu är vi i vår vinterbostad i kläppen. Det började inte så bra när vi kom upp var inte sladden till elen rikgitt isatt så det var 21 minus. Sedan funkadse inte elen riktigt kylen mm. Och på morgonen upptävckte vi att dom kört på vagnen när dom skottat. En storbuckla och ett trasigt gasolfack:( Verkar som vi inte får någon ersättning:( Nästa vintersäsong hoppas vi blir i Tandådalen istället för här.

I morgon beger vi oss till Idre för att maken skall spela på after skii. Skall bli skoj:)

Ha det så gött

Osams

0 Läs mer >>
God morgon Lukas och katen väckte mig 6:03. Försökt att sommna men utan resultat. Försöker lägga upp bilder men det funkar bara med tre eller två bilder om dagen. Idag skall vi nog bara ta dagen som den kommer skidåkning blir det någonstans fast inte på sjön:(

Katten Alfons i akvariumet



Rasmus i skidspåret



Nu är det frukost dax bacon ägg och kankse scones.

Gott och blandat

3 Läs mer >>

Så här ser skidspåret ut som dom jävla idioterna har gått i.






Duktiga mäniskor utan hjärna. Vi får försöka göra ny spår.

Här kommer Rasmus som tacka för applåderna från kalssens teater föreställning.



Och sedan funkade inte det att lägga upp mera bilder.
Nu väntar jag på att familjen skall komma hem efter har varti och hämtat hunden och handlat lite mys fredags godis mm

Några bilder blev det

0 Läs mer >>
Såg i söndags att det satt idioter och fiskade på sjön. Visst får man fiska det har jag inget enot, MEN dom satt i skidspåret helt förstört. Det finns en hel sjö 2 km lång att sitta och fiska på. Pelle har försökt att göra nya spår vi får se hur det går. Men dom idioter till fiskare kommer väl tillbaks.

Och bilder som jag tog kan jag inte lägga in i denna blogg

Idioter!!!!!

0 Läs mer >>
Idag är det tisdag och snart helg igen:). Har planer att bege mig till Hard Rock Cafe fredagen den 19:e när LAJV intar scene för afterski. Och den helgen är det ju melodifestival i Göteborg så det kan komma mycket folk kanske en och annan kändis.

Bilderna från helgen kommer så fort man kan lägga upp bilder. Idag har vi varit en sväng till IKEA för at hitta bra saker till Lukas rum. Hittade lite byråer skjutdörrar mm. Nu skall jag jaga maken med blåslampa och mg själv. Nu är det dax för kvällsmat

Tisdag

1 Läs mer >>

Igår hade vi ju träningsläger inför prässebowasan. Testat att grilla hamburgare och korv. Testa vallan testat trubadur. Vallan kunde varit bättre och trubaduren får VG. Skall testa han lite här hemma innan han får MVG. 
Många kom och grillade korv hamburgare inte riktigt lika många test körde spåret. Min svåger Anders körde 1½ varv och  Rasmus två jag tog ett och maken ett halvt.

Splen var med oss hela tiden. Försökte lägga upp bilder men det funkar inte just nu. Men det kommer bilder oxså så fort det funkar.

Idag söndag skall jag testa line dance. Här hemma skall här eldas llite i trädgården. Skulle behövt till ikea men det får vänta.

Ha en mysig söndag




Lyckad dag och kväll

0 Läs mer >>

Hej alla som läser i min blogg. I morgon är det tränings läger inför vasan. Pelle har idag gjort ordning spåret jag trodde att det var för mycket snö men nej inte då. Så vi kör lite träning i morgon runt tvåtiden. Ta med mat och egen dryck. Testa spåret testa vallor mm. Jag har bjutit in en trubadur. Som kommer att spela runt 15 tiden.

Solnedgång på Bodasjön




En trubadur från trakten




Träningsläger i morg...

0 Läs mer >>
Undra om man kommer till jobbet i morgon och undra om servera kommer med varor??  Risken kan ju finnas att dom är sena. Och då behöver jag inte gå upp klockan 5:00 i morgon bitti. Men jag kommer väl att vakna 3:45 i natt med.

Nu skall jag upp söka sängen. Och hoppas att inte strömmen går.

Snön vräker nedåt

1 Läs mer >>
Ja nu var det dag nummer två som man vaknar exakt 3:45 och kan inte sova. Titta på tvn googlat på allt möjligt. Men nej går inte att sova ögonen är pigga. Han ju inte åka skidor igår mörket kom. Får kolla om det finns kvälls belysning någnstans så jag  kan åka även när mörktet har intagit sverige. Synd att man inte kan sätta upp lampor på sjön. Får väl gå upp till sängen och göra ett nytt försök ayy sova innan klockan ringer 6:00

Ha en bra tisdag och hoppas på annu mera snö

3:45