1 Läs mer >>
Oj vad tiden bara springer i väg. Hinner inte med bloggen. Men vad gör det har ju 20 nyfikana läsare nästan varje dag fast jag inte skriver varje dag.

I helgen var vi det ju äntligen dax för första turen med nya vagnen. Den är jätte bra och stor tog minst en minut från mat bordet till sängen att gå. Men nästa gång skall vi testa förtältet oxså.

Här hemma är det lite tomt min stora tolvåring är på prao i Vara på en cykel butik. Rasmus bor hos farmor och farfar Egon ända tills på fredag. Så nu är bara Lukas och Mikael hemma. Känns tomt faktiskt.

Nu är det snart dax att kolla hur kudden känns....

God natt

ojoj

0 Läs mer >>
Ja nu blir det husvagns åkturs premiär. Mor Ullared far vi med vårt extrahem. Skall bli så skönt och roligt. Familjen Sköld åker också med nedåt. Hoppas på lite folk i morgon och lördag inne på Gekås. Men det är ju löne helg oxså.

Kommer med rapport under helgen...

Premiär

0 Läs mer >>










Rosa

0 Läs mer >>
JA en solig VAB dag i dag med. Vi knaprar pencillin och börjar att få ordning på friskheten. (hoppas vi på)
Härligt fåglarna kvittrar i solen och på radion pratar dom ev blötsnö? Inte okej tycker jag.

Skall åka och låna en damsugare idag så jag kan städa min nya husvagn. (ibland är det dumt med centraldamsugare) Och skurar lite här och där. Vi skall ju ut nästa helg. Skall bli underbart skoj längtar gör vi hela familjen. Dax för frukost här på Granehilll

En solig vårdag

0 Läs mer >>
JA hurra om man får säga så. Nu har vi halsfluss som man kan bota med pencillin. Så nu skall vi kurera oss i dagarna två. Sedan efter 10 dagar är vi på gatan igen. Pigga och alerta.

Ja och snart skall vi ut med stor vagnen på premiär turen:) Det blir till gekås camping. Måste fylla på barnes klädföråd. För kläder till mig finns det knappt  där. Kommer inte i XXXLLLL ens. Men det gör ingenting.
Mikael kanske kan få nåot nytt också.

Maken har blivit en lite mopped gosse på gamla dar. Nu skall här sparas in på bensin. Nu skall han åka vespa till jobbet eller jag. Investerat i en idag. Den drar bara 0,2 liter milen. Kanon ju.

Tjohoo mot friksa tider

Halsfluss i huset

0 Läs mer >>
God morgon sverige.

Nu har vi blivit sjukstuga igen. Lukas har feber hosta och kanon förkyld. Jag har ont i halsen och kroppen. När skall vi bli friska och varför får vi igen det. Blä Blä. Ett samtal till Prima i morgon igen för 4:e gången irad ja en gång i månaden sedan December.

Nu till lite bilder på den alternativa inställda Wasan.
Det gick inte ladda upp bilder just. Ja ja det går bra får göra det senare då.

Men det kom några trevliga vänner ned till sjön där vi hade ordnat luftgevärsskytte. Skidåkning på plankor och en barnpoängpromenad. Som Conny vann. Barna hade alla 7 rätt var så dom vann alla.

Och så avslutades det med isfiske där ingen vann. Bara massa skitsnack. Och så var golfhålet ute där och Christian Var närmast att träffa conny och Daniell.

Sjukstuga

0 Läs mer >>

Wasan är framflyttad. I morgon blir det bara lite grill och samkvän vid brasan. Så ta med lite och grilla och trängs i vindskyddet. Vi är där från 12:00. Och tar dagen som den kommer.

Prässebowasan

0 Läs mer >>
Helg Helg

JA nu var den här igen. Och denna helg skall det ju vara prässsebowasan. Men det blir nog prässebohasan. Vädret är inte med oss. Massa vatten på isen. Vi får se om vi ställer in eller inte.

HAr idag besökt hälsokost affären. För inskaffing av pigg piller. Rosenrot blev det plus en bra halstablet har ju ont i halsen igen. Men nu skall här knapras piller. Så man får ork och blir pigg mm.

Helg

0 Läs mer >>
Ja så känner jag varje dag. HEmskat at var så här trött. Maken har också samma symtom. Så i morgon skall vi åka till hälsokosten och köpa massa vitaminer och hoppas på att bli piggare. Jag vill lägga mig tittar på klockan bara halv åtta då kan man inte lägga sig. Men halv tio är det tillåtet.

Så nu är den 21:47 och man får lägga sig.

God natt

Trött Trött tröttare

0 Läs mer >>

Sol blå himel och ensam hemma. Eller barna är hemma ju. Började gårdagen med att skyffla hund och katthår. Får väl fortsätt att sanera hemmet idag. Men först har jag lite taktikt tvtitttande på vasaloppet måste ju ha koll på hur man gör en bra vasa. Prässebowasan är ju till helgen.

Var på 60årskalas igår. Så man är ju trött i ögat idag. Skall snart sova middag.

Våren

1 Läs mer >>
Ja nu var det åter tyst i huset. Jag och Eddie skall på promenad. Kameran får följa med. Sedan är det ju torsdags fika på jobbet idag ju. En sväng dit så man inte glömer hur det ser ut. Har ju inte varit där på nästa tre veckor ju.
Men jag snart bekämat viruset. Så det är dags för jobb igen nästa vecka:)







Lite bilder på barn och hus. Lukas bild blev suddig men det går ändå.

Torsdag idag

0 Läs mer >>
Ja då var men hemma i ett lungt och tyst hus. Två barn till skolan och även det stora barnet Mikael är i skolan.
JAg skall ta tag i vik tvätten och en promenad med Eddie idag.

Skall kolla dom andra tvkanalerna ifall dom har några renoverings program.

Eddie och jag hittade ett gamal skrot bil i skogen i går







Lungt

0 Läs mer >>
Idag har jag varit kreativ. Hunnit mail både bygglov och äntligen hemma. Tagit lite kort på eländet också. Även barna blev fotade.

Men så här ser ju huset och muren ut.







Ja så nu får vi hålla tummarna på att dom blir lite intresserad att komma hit.

Tog med kameran och Killarna på hundpromenad idag. Fick några fina bilder.













Ja några fina bilder ju




Bygglov & Äntligen he...

0 Läs mer >>
Idag är ännu bättre än igår. Ett feberfritt barn och en med lite feber. Så i morgon åker Lukas till skolan. Rasmus får en dag till hemma. Och jag resten av veckan hemma för mig. Lite jobbigt är det att vara hemma men jag måste bli frisk ju eller viruset måste ha sin ång som fabro doktorn sa.

Skall ut och ta lite kort på eddies promenad. Skall även skicka in lite bilder till Bygg lov mm någon kankse nappar på att renovera muren.

Annars skall jag bara ta det lungt lite dagliga hushålls sysslor skall göras.

Ljuset närmar sig....