0 Läs mer >>

Inse nu kommer regnet och det kommer förmodligen inte sluta att regna. Men om ni vill titta på camillas blogg så gör det dom flyttade ett hus jämte henne skit fräckt. Nu skall jag ner och hämta barna vid bössen det ööööser ned regn. Så jag skall vara snäll och hämta dom med bilen .

Tisdag

2 Läs mer >>

Du är välkommen hit kolla i vår skog för att dom var och plockade i pappas skog. Så jag tror att det finns svamp kvar i vår skog

Till svärmor

1 Läs mer >>
Jag tog och städade husvagnen ordentligt, tog ut alla dynorna skurat golvet dammat väggarna skurat ur toan. Det ända jag inte han med var skura den på utsidan det får jag ta en dag innan vagnen far till Höensås.

Sim skola har vi hunnit med oxså. Mikael tog pappa och Eddie på en svampromenad. Hittade en korg full med svamp. Nu skall jag äta kassler gratäng.

Städat husvagnen

0 Läs mer >>
Vilken höst dag det blir idag. solen skiner och man kunde nästan gå i kort byxor men nästan bara. Var ute med Eddie nu och tog på m.ig vinter jackan och den var för varm. Får se vad jag skll göra idag. Har lite att göra ute så som studsmatte need montering. Inplockning av leksaker, eldas lite kankse. Sedan kommer ju simskolan runt ett tiden. Ja vi får ses hur dagen fort löper. Nu skall jag och killarna äta frukost maken sover fortfarande han spelade ju igår.

SOL SOL

0 Läs mer >>
Får väl säga godnatt igentligen. Kockan är kvart i tolv det dax att sova, skall snart göra det med. Har varit i Stenugsund i dag och skulle schoppa men när jag stod och skulle betala så hittade jag inte mitt kontokorts itui helt bort. Fy va hemskt fick panik hur gör man då? Fy va hemskt som tur var vad kristinas med och betalade. Ringde hem och då hittade Mikael itiut på golvet. Fy vilken dag.

Men när jag var på vä'g hem så ringde Sköldska familjen och bjöd in mig på middag så lite tur hade jag iallafall. Det blev flygande jackob. MUMS vad gott och till efter rätt blev det färska räkor.

Sov nu så gott alla ihopa.

Nu är det snart sönda...

1 Läs mer >>
Har ni sovit gott. Det har jag det ända som är jobbigt är att jag vakna klockan 6:30 när jag får sova hur länge jag vill. Försökte verkligen att sommna om men då komLukas och la sig jämte mig och berättade att han hade drömt massa hemska saker. Sedan låg han där och stönade tjostade så jag gick upp och ut med Eddie. Nu sitter jag här och tittar ut på alla vackra färger på träden synd att dom ramlar av så fort bara. Idag skall jag åka med Kristina, elivira och Mona till stenugsund och titta i affärer sedan skall vi hem till Mona och fika. Mikael skall spela ikväll. Så jag skall ha en mys kväll i mina mysisar och en skål med grönsaker. Skall ta en snabb skog promenad med Eddie inna vi åker skall ta med kameran och ta lite vackra höst bilder. 

Ha en härlig höst dag 

God morgon

0 Läs mer >>

Nu är helgen här och vi skall till sekelvillan och gratta dom som fyllt år och dom som skall fylla år.
Ha en härlig höst helg med mycket röj i trädgårdar mm och mysa på kvällen till alla värmeljus som bara myser till det lite exstra.

Fredag

0 Läs mer >>
Veckan bara rusta fram utan att jag ens hunnit blinka. Varit på föräldramöte kurser vet allt vad jag gjort. Jag han njuta igår i nästan 1½ timme nere vid sjön Camilla med barn och jag med barn njöt av en blank sjö en en lyssande sol. Ensamna var vi och fikade. Då var det underbart att bara koppla bort vardagen och bar njuta för snart kommer väl en regning höst och vinter. För någon snö kommer det inte hit.

I morgon fredag blir det VAB. Lukas har klagat på huvudvärk och ont i halsen. Så jag tar en tur till vårdcentralen med han i morgon. Vem vet kanske finns det en baccil i halsen på han. Nu ha det så gött njut av helgen. och så vidare..

Nu har .................

3 Läs mer >>
Vet ni va att nybakat bröd luktar underbart. Kom hem från föräldrar mötet och en timmes gympa så lukatade svärmors bak gott. Svärmor hade bakat bröd mums vad gott. TACK så mycket. Nu sitter jag här mätt och nyduschad. Funderar på att lägga mig det är ju leverans från servera i morgon. Men man är ju så pigg när man gympat en timme mellan 20 och 21 kanske inte den bästa tiden med nästa vecka blir det som vanligt 18 till19.

I morgon är det föräldramöte på mitt jobb skall vara med och presentera mig som eventuellt den nya kokerskan. Lite pirrigt i magen är det. JA vad händer mer i morgon Camilla med barn kommer hit och hälsar på en snabbvisit sedan möte sedan data kurs.

Nu skall jag lägga mig och läsa en bok med bilder i. GOD NATT

Lång dag

1 Läs mer >>
JA det var förmodligen dricksvattnet som alla har fått magsjukan av. Så vi måste fortsätta att koka vattnet på jobbet. Tur man har egen brun. Men det går bra. Dagen har varit lång, har haft APT nu i kväll. Blivit jättehes oxså så maken och barna har ingen som tjatar på dom. I morgon kommer svärmor hit och skall passa barna när vi är på föräldrarmöte.

Mikael och Rasmus hade en underbar helg ute med strövarna sol paddling och sol igen. Rasmus har träningsvärk i armarna och Mikael är helt kass i hela kroppen till och med ................................

Bilder kommer från paddel helgen.


Ha det så gött på er alla blogg läsare

Karie hälsa din familj kanske kaffe någondag

God måndags kväll

2 Läs mer >>
Söndag och solen skiner. Hoppas Rasmus och Mikael har fått sova och inte frysigt för mycket. Men jag tror inte dom frysit men kankse inte sovit så bra.Jag och Lukas shoppade med min syster Marie och Hanna och Elina igår backaplan blev det. Sedan åkte vi hem till marie och åt godis mat och satt och pratade hela kvällen. Nu har jag och Lukas myst lite här i sängen. Dax att gå upp och äta frukost tvätta städa simmskolan laga middag sedan somna gott i soffan eller sängen. 

Nästa vecka är fulltecknad från måndag till fredag. Skönt att veta vad man skall göra. Men ha det så bra så länge.

God morgon

0 Läs mer >>

Nu har kvällen kommit. Vi har sprungit i äfferer i trollhättan och kollat efter sovsäckar. Rasmus och Mikael skall på kanotläger lördag till söndag. Jag och lukas skall vara hemma. Men nu har vi köpt nya sovsäckar till Mikael och Rasmus.
Vädret ser ju ut att bli fint för dom. Men det blir ju kallt till kvällen/natten men sovsäckarna skall tåla minus grader.

Så nu skall jag och Lukas hitta på någor roligt för mig och han lördag och söndag. Lukas tyckte vi skulle göra en överaskning till Mikael och Rasmus vi får väl se vad vi hittar på.

Dagen har annars flutit på och snart är den slut. Jag skall snart hoppa i sängen. Skall bara packa rasmus ryggsäck.


GOD NATT

Fredag kväll

3 Läs mer >>
I går blev det inte riktikt som jag ville skulle ju bara göra vad jag vill men inte. När jag var på väg till min data kurs så ringde maken kom hem med än gång Rasmus har fått en JÄTTE fil i foten. Jag gjorde en handbroms vändning och stampade plattan i mattan. Var hemma på cirka 2½ minut. Väl hemma satt Rasmus med tån i vädret och där satt flisen igenom tån. Mikael hade försökt få loss den men nej det gick inte. Vi fick åka till akutmottagningen med lile Rasmus. Han tyckte allt att den kunde sitta kvar i tån. Men det tyckte inte mamma oh pappa.

Det jobbigast var att vänta tyckte Rasmus. Att ta ut flisen var väl inget. Jo bedövnings sprutan gjorde ont. Men han var enormt duktig. Det kom inte många tårar några men han bet ihop. JA så nu skall han få en liten sak för tt han var så enormt duktig vår store pojk. Han tackade doktorn och sköterskan. Så nu skulle han bara ta det lungt inte springa och så skall vi kolla så inte tån blir röd och svullen. Han gick till skolan det går bra sahan vår duktige son.

Ha en fortsatt bra höstdag. 

God dag

2 Läs mer >>
Idag är det min dag.Hildegard dagen då får jag göra vad jag vill och ingeting alls om jag vill. Detta namn har förföljt mig i snart 37 år.

Så grattis Malin hildergard

Grattis Hildegard

0 Läs mer >>
Jag har en fråga.

Varför halkar inte isbjörnar på is???????????

Jo annars har dagen varit bra. Rasmus gick hem från skolan mådde illa med jag tror att han har ätit för mycket mjölk produkter. För när han kom hem så var det inget fel på han.

Har bokat en stuga i Idre vecka två blev, vi hade inte råd med vecka åtta eller påsklovet eller jul och nyår. Skall ha med mina systrar tror jag vi får väl se. Vi jag och maken har kommit fram till att Lindvallen med skidområden där omkring har vi åkt i cirka 20 år har faktiskt tröttnat på dom backarna. Så vi testar Idre vem vet kanske det kanske faller oss i smak i 20 år till eller så blir Österike nästa säsong 09/10. Vi får se. Långt tills dess mycket kan hända innan dess. Men nu är det bokat betalt handpening. Försökte få husvagns plats i Idre över vintern med det är tre års vänte tid.

Men jag känner lite saknad att den inte står i uppe i år. Men den kommer stå i hökensås istället dit kan man ju åka om man vill komma bort en helg från hus barn maken. Bara brodera gå en promenad äta dricka något gått vin.

Nu skall jag gå till min säng och läsa den min nya katalog från Polarvagnen årsmodell 2009. Drömma och tänka om tio år har jag en sådan. Kram på er

God kväll

0 Läs mer >>
Ja va helg går för fort för fort tycker jag. Hoppas att magsjukan eller vinterkräk sjukan har gått över på jobbet. Men vi har inte haft så många fall inte i fredags men det kan ju ha blivit fler under helgen  nog om detta nu.

Dagen har bara flutit på städat gick inte tillskogs utan den vanliga rundan blev det. Simskolan efter det så for vi till IKEA och köpte en gadrob till alla handukar och badlakan.

På vägen hem blev vi inbjudna tilll grannen som hade gjort äpplepaj. MUMS.

I morgon är det fotografering i skolan undra om det kommer några barn dit i morgon???

Skall testa svärmors tips om bakpulver. Skulle man inte ha en citron eller lime också. Skall testa med bara bakpulver.

Rolig historia

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toalettbåset bredvid som sa:
- Hej hur mår du?

Jag är ju inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten, men jag vet inte vad som flög i mig den här gången för jag svarade:
- Jo då, jag mår väl bra...!

Och den andre svarade:
- Vad gör du för nånting då?

Det var väl en ganska dum fråga tänkte jag, men svarade i alla fall:
- Jo, jag är bara ute och åker med bilen lite.

Det enda jag hade i tankarna just då, var att bli klar så fort som möjligt så att jag kunde komma därifrån.
- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, olustigt, tänkte jag, nu började det gå för långt, men, hövlig som jag är så svarade jag ändå:
- Nej, det där är nog inte riktigt min grej... faktiskt!

Då hör jag den bredvid irriterat säga:
- Du, kan jag ringa upp dig senare? Det är nån idiot på toaletten här bredvid som sitter och svarar på allt jag säger til dig...!

En historia om kommun arbetare

Det var två blonda killar som jobbade för kommunen. En skulle gräva ett hål, och den andra skulle gå efter och fylla igen hålet.

De arbetade ursinnigt hela dagen utan rast. En grävde, den andra fyllde igen. En åskådare var hänförd över deras hårda och ivriga arbete, men kunde för sitt liv inte förstå vad dom höll på med.

Så han frågade killen som grävde;
- Ditt arbete är säkert mycket uppskattat, men vad handlar det om? Du gräver ett hål och din kompis går bakom och fyller i hålet igen.

Han som grävde torkade sin panna och suckade;
- Ja, normalt så är vi tre som jobbar, men han som planterar träden är sjuk idag



Ha en bra dag i morgon
 
God Natt

Helgen är slut