1 Läs mer >>
Nu har jag kommit in efter en rask promenad med kristina. Magen fick ett träningspass oxså när jag kom hem. Fy vilken hemsk appart den gör så ont men nytta. Klara bara av att göra åtta gånger med magtränaren men snart är jag kanske uppe i tio.

Idag har dagen varit seg. Var på jobbet nästan vid sex packade upp varor, bakade bröd åt glass var trevlig.
Camilla bjöd in mig på en fika så jag repade lite blommor i Mias trädgård när jag hämtade Lukas hos dagmamman. Camilla blev jätte glad över dessa ärligt snodda blommor.

När jag kom hem var det bara att sätta igång med tvätt städa middag. Städade   bakom spisen det måste man göra oftare kom jag på.

Sedan ringde jag efter min cosch. Och nu sitter jag här och bloggar och mnsnar med den äldre mkulan.

I morgon skall jag åka och köpa en student present till Yoanna som tar studenten på fredag

Hoppas att allt är väl med er därute i blogg världen

onsdag kväll

1 Läs mer >>
Familjen karlsson gratulerar och hurrar
hurra hurra


Camilla

Camilla fyller år i m...

1 Läs mer >>

Nu har det gått två arbetsdagar på denna vecka. Då är det bara sex veckor kvar till semstern. Och i år skall vi låna svärmor och svärfars Egons nya husbil en vecka, Skall bli roligt att testa detta fordon.
Vi kommer efter sommaren att inköpa en egen husvagn men vi gör det efter sommaren då kanske priset på husvagnar har sjunkigt lite. Vart vi skall åka på semester vet vi inte än men det blir väl antigen uppåt eller nedåt.

Hade gärna åkt till Gotland men det får vänta tills nästa år. Tommy bor ju i Umeå dit kanske vi far eller en tur till Agge med vem vet. Rasmus och Lukas vill ju till legoland med, så vi har ju massor av alternativ ju.

Ja vad händer dom närmsta veckorna då?
Jo massor Yoanna tar studenten på fredag, mamma mia skall vi på med agge och kenta den 6/6, min pappa fyller 65 år den 8/6. helgen den 15-16/ 6 skall jag med jobbet till ängeviken på Tjörn på kvällen den 16:e skall Mikael spela på Locktorp. Helgen där efter skall vi fira våran 11 åriga bröllopsdag på midsommarafton. Den 30/6 skall Mikaels spela korp fotboll och sedan skall vi på skepplanda festivalen på kvällen. Ja så det känns som vi är full bokade ett tag fram över.

Nu skall jag ta en dusch och öva magmusklerna.

Tisdag

1 Läs mer >>
Grattis Felix på din 6 årsdag önskar
Lukas Rasmus Malin Mikael

Felix

GRATTIS FELIX

2 Läs mer >>
Nu var jag hemma efter en jätte trevlig helg tillsammans med min mamma och syskon. Mammas hemliga resa styrde Till Öland i dagarna tre. Hann även med Ullared när vi åkte ned (åkte ju en liten omväg bara).
 Där inne var vi i 1timma och 50 minuter. Mamma handlade hur mycket som helst fast vi sa till henne inga hårda saker men det hade hon glömt där inne. Sedan åkte vi mot Kalmar för där bor ju Veronika Lenas älsta dotter. Där fick vi en underbart god middag och tårta till efterätt. Sedan begav vi oss till Öland och vårt vandrar hem. Ett litet mysigt ställe faktiskt ca 200 meter till havet. Där packade vi upp allt vi köpt på Ullared. när vi satt där ute på vår altan började det att ös rengan och åska hela kvällen. Men vi drack lite marinella och myste inne istället.

Lördagen vaknade jag 7:00 tog en lång promenad på stranden, det var underbart att gå ensam och njuta av havet tystnade och vågskvalpet. Sedan gick jag hem och åt frukost med sjusovarna. Sedan åkte vi till Soliden och tittade på slottet och parken. Nu var vi hungria så vi åkte vidare till Borgholm där åt vi och handlade mm. Sedan åkte vi runt lite på ön och tittade lite på allt. Vi tog en promenad på stranden där vi bodde och tittade på solnedgången och plockade stenar som såg ut som hjärtan.

Summeringen av denna helg är en underbar helt enkelt.

Nu skall jag  god natta barna. sedan lägga mig i soffan och mysa med Mikael.


SOLNEDGÅNG ÖLAND 2007

Solnedg?ng

Hemma

0 Läs mer >>
Då var det dax för lite resfeber. Jag blir lätt irreterad på allt maken och barna gör mista fel. Kan bara vara en lite bagatell. Detta är jätte jobbigt tycker jag. framför allt för min nära och kära. Nog med dettta tjat.

Nu till resan i morgon, Vår utflykt går neråt landet med ett stopp vid ett stort köpcentrum. Som börjar på U och slutar på llared. Där skall vi bar vara i max 2 timmar. Sedan måste vi fortsätta vår resa söder ut. Till ön som vi skall till bo på. Och sedan på kvällen intaga en delikat middag hos en tjej där nere.

På lördag skall vi titta på trädgårdar en loppis kanske vi hittar ha picknick i det gröna mm. Hitta en lång sandstrand att utforska. Sedan på söndag kommer vi att åka hemåt då kan man ju hitta loppis på vägen hem åxså.

Mikael får en lungn helg inga barn dom skall farmor och Egon passa. Dom skall sova i den nya husbilen åka på kalas sedan kommer dom hem på söndag. Mikael spelar ju på 30 års kalas på lördag.

Ha alla en trevlig helg på er alla bloggläsare. Kristina du kanske planerar nästa veckas hård träning:)

RESFEBER

1 Läs mer >>

Nu är kvällen här. Barna sover och jag känner mig lite berusad. Har planerat lite ihop med min metor Ingela.
tog ett eller två glas vin jätte gott kommer sommna som en stock snart.

Ja vad har hänt idag inte så mycket mer än jag ahr vikt tvätt tvätta tvätt lagat mat planerat. Hoppat på studsmattan med Lukas han fick ju inte leka med någon kompis idag så jag har lekt med han.

Gått en promenad fram och tillbaka till Falks hus. Har tagit fram min brud klänning för jag skall vara prinsessa i morgon på föörskolans dag. Alla på jobbet skall vara prinssesor. Alla fröknar ialla fall.

börjar få resfeber inför mammas resa oxså. Skall ju åka långt bort. Hoppas ingen har skvallrat för henne vart hon skall. Nu behöver jag lite kvällsmat så sov gott nu alla bloggg läsare. Så hörs vi än annan dag

ONSDAG

0 Läs mer >>
Hej alla glada bloggläsare. Hoppas att eran dag varit bra!! Min har flyttit på bra. Har varit på APT med min chef Lennart och masssa andra dagis fröknar. Kommit hem och nu kollar jag på husvagnar skall nog bli min nya hobby tro jag.

Barna sover och Mikael har Cyklat till Totto, för att öva på karnevals låtarna. Dom skall ju spela på förskolans dag på torsdag. Mitt dagis skall klä ut sig till prinssesor. Tur att jag har massa gamla brudkläningar som jag har fått av min kusin. Hoppas bara att det blir bra väder så vi kan visa upp våra fina kläningar.

I morgon är det åter arbetsdag. Och mera planering av mammas resa blir det.

Ja nu känns det som jag hamnat i någon form av blogg torka vet inte vad jag skall skriva.
Men jag kommer väl på något bra snart. Får väl hitta mera roliga länkar eller så. Lite recept sidor kanske eller en sida om mördar sniglar.


GOD KVÄLL !!!

Måndag

0 Läs mer >>
Nu har lunget lagt sig barna sover LAJV har slutat repa. Det är bara tvn som är på. Underbart tyst tycker jag.
Vilken fin avslutning på denna vecka blå himmel och sjön ligger blank. Det dessa blider som gör att man bor kvar här året om. Ja och så alla trevliga grannar (nästan alla iallafall) Våra grannar bakom granhäcken träffade vi på när vi tog säsongens första glass i kiosken.

Så nu är sommaren igång. Det är ju ett säkert vår eller sommar tecken iallafall när kiosken är öppen så komer snart alla badjävlar och stör friden. Ja vi kanske oxså badar ibland. Barna ville bada förut men jag ville att dom skulle vänta tills 1 juni sa jag till dom.

En bild på sjön från förra året.

Boda sj?


Kväll på Granehill

0 Läs mer >>
I morgon är det arbetsdag igen. Så njut hela dagen idag av ledigheten. Jag får besök av Lukas kompisar, som vill fira han nu när han fyllde år. Ja annars har helgen varit hyfsat lung. Var på kalas hos Elina igår hade kö.pt kläder till henne. Jag tycker att det är jätte skoj att köpa tjej kläder. Ja vad händer mera jag kämpar på med husvangs köpet det går väl sådär har varit mycket kalas dom senaste 4 dagarna det märks faktiskt men nu så är det inga kalas på ett tag. 

Kollas min svägerska blogg så får ni se världens sötaste valpar. Oliver och casper. 
Den komande vecka blir mycket planering av mammas resa . Ett möte med Lennart Skåååll.
Ja nu får jag börja med kalas maten. Lukas har önskat sig köttfaärssås och spagetti.
Ha en trevlig söndag.

Vill bara meddela

1 Läs mer >>
Ja nu har svägerskan, svågern och Felix åkt hem efter ett trevligt dygn. Killarna har nog inte varit still en sekund (merän när dom sov) mycket eyetoy har det blivit. Men vi hade en trevlig kväll igår Janssons kom på besök med och idag ville brröderna jansson komma hit igen och röja meed mina killar. Ja Nu skall jag strax gå ut på en stärkande promenad med christina. Mikael skall ha spel kväll med Toto och Robban. Så jag får det lungt och skönt hoppas jag men man kan ju aldrig veta hur kvällen slutar. Hen trevlig eftermidddag och kväll.

Fredags lungnet närma...

0 Läs mer >>
Ja då var det dax för kalas igen. lukas firas i dagrna tre, Min syster Marie skall fira han på lördag när elina fyller år. Och dag kommer Agge kenta och felix kenast syster son som är lika gammal som Lukas. Familjen jansson ville oxså komma idag. Så Då blir det livat igen. Kan tänka mig att Eye toyet kommer gå varmt i kväll.
Men Lukas va nöjd med sina presenter och alla som kom. nu är det dax är börja grilla lite mat till gästerna. Vi höres ha en trevlig 17:e maj. Och ni som är lediga njut av detta det skall vi göra.

Nu är det kalas igen

3 Läs mer >>
I dag blir liten stor.
Lillebror fyller sex år
Grattis kramar från
storebror
far och mor

147686-33

Lukas 6år

0 Läs mer >>
Nu har lungnet lagts sig i huset. Barna sover Mikael är och över inför karnevalen ho Toto. Jag har gått en rask promenad på 6200 steg tror jag att det blev, med Camilla i stark motvind. Skall snart ta mig en dusch.
Har städat undan lite idag inför Lukas kalas. Vilken underbar årstid, klockan är 21:10 och det ljust ute.

Snart är det semster oxså. skall ner och göra några mag övningar innan duschen. Skall låna någon totyr redska av Camillla som tydligen var bra för magen. Måste ju testa allt så husvagne nkan komma till slutet av sommaren.

Vi får väl se om maken får någon semester i år han har väl några pappa dagar kvar som han kan utnyttja.
Rasmus vill åka någonstans där som har många pooler så han kan bada hela tiden. Lukas hänger någ med på det. Jag vill gärna till kolmårdens djurpark eller en tur till fårup sommarland i Damnark. Mikael vill greja med huset. Så vi får väl dra lott om vart vi skall på semester. en tur till svärmor och svärfar Egons Rånäs blir det ju . Om inte regnet öser ner som det gör varje år när vi planerar att åka dit. Men i år planerar vi inte att åka dit uten vi tar dagen som den kommer och åker dit solen skinner och har vi tur så är farmor på Rånäs då.

God kväll på er!!




Det är måndag kväll

5 Läs mer >>
Hurra hurrra nu har det äntligen hänt, Mikael fick jobbet Hurra hurra. nu kan vi äntligen leva normalt igen efter två månader av ovsihet vad som kommer att hända men nu så hände det. I morgon börjar han på Väne mek i angered jämte chips fabriken estrella. (kanske man kan köpa bräck där).

Så nu skall vi fira ikväll en god kvälls macka med en kall ölllll.

Skii rock

Grattis Mikael

1 Läs mer >>
Tycker inte äns vi skall ställa upp nästa år, men då blir det ju ingen melodi festival i sverige. Då kan vi i norden tävla kanske ängland får vara med tyskland oxså. Men jag tyckte att  italiens låt var väldigt maffig när dom sjöng, men vad hjälpte det. nä nu tar vi nya tag occh lägger detta bakom oss markioolio kommer ju till Liseberg i augusti och Hammerfall nu den 30 maj gissa vilken familj som är på Liseberg så.

Lane loge har fotbillsgolf kostar 60kr det tar cirka 1½ timma att gå runt. Vill någon gå med? Vi kan ju vara barnfria eller med. Sickar ut ett mail till mina vänner lägger oxså en länk här på min blogg.

Vad har ni för planer idag? Ett litet tips från mig, Det är loppmarknad här i prässebo idag så har ni väggarna förbi så åk dit. Jag skall åka dit en sväng eller gå så min coach blir nöjd får ringa henne kristina idag måste börja med magövningarna. Sedan är det lika bra att åka och handla inför kalaset mat, presenter till Lukas mm

Tänkte gå ned och baka lite bröd till frukost vad gör man inte för dom man älskar mest. (förutom dammråttorna). Så njut av söndagen och det är bara tredagar kvar tills vi är lediga en dag sedan får jag jobba lite på fredag förmodar jag dom kankse kan beställa pizzza på jobbet det är ju bara 5 barn som kommer. 

 

Ja ännu en besvikelse