0 Läs mer >>
Nu närmar vi oss helgen och den efterlängtade trippen till sälen. Men ont i halsen tar jag med mig upp och kurerar där.

Ont i halsen

0 Läs mer >>
Ja du har vi varit hos ögonspecialisten med Lukas. Och på Nio olika punkter såg han rätt på nästa tre. Alltså ser han dubbet på 6 stycken punkter när han skall kolla. inte undra på att stakarn har lite svårt att läsa ibland och blir trött.
Så nu skall han på flera olika syn undersökningar så dom kan komma på hur dom skall hjälpa han. Så han slipper se dubbelt. Idag var dom tre olika läkare som undersökte han i en timme.
Så idag fick han faktiskt tre bilar och jag som hade sagt att det köper vi inga nya du har massor. Men ibland får man ge vika.
Här hemma så håller vi på med vår husvagn som skall åka till tandådalen på fredag.
Här står den i hos Tommy och Elisabet i Vännäs.
Ha en trevlig tisdag

Ögon med dubbel seend...

0 Läs mer >>


Nu skall är grejas med vagnen. På fredag beger vi oss till Tanådalen för en ny vintersäsong.Svärmor och sväregon skall med upp och mysa hela helgen. Vi hoppas på uppehållsväder.





Söndag

1 Läs mer >>
Då har man varit två hunds förare idag. vi fick besök av en hund igår kväll. en schäfer/rottweiler. Jätte snäl och hungrig var han. Vi tog in den och han var hungrig törstig. Eddie tyckte han var himla trevlig fast våra katter uppskattade inte hunde överhuvud taget.
Men en anmälan till polisen så kom Max tillbaka till Stefan sin ägare. Men Stefan saknar sin hundvalp som försvann i går med. 14 veckor är denna valp och en himmla många olika raser beståd denna hund av. Så hör ni eller ser en övergiven liten valp så hör av er till mig.
Dagen idag är seg var på 45års kalas igår. Blev lite sent och kanske ett eller två glas vin förmycket.
Men efter en promenad i skogen med hundarna och Lena och lisa så var jag igång igen.
Nu blir det nog kvällsitning i soffan och sappa runt lite ibland kanalerna.

En hund på vift

0 Läs mer >>
Igår var jag på Sue Ellencup. HAHAHAHAHAH HA
Tänk er en 60 stycken glada kvinnor som samlas på götaplatsen klockan 9:30 på morgonen. På stereon spelar man Dallas introt om och om igen.
Man delas in i olika lag sedan kör det igång. Med en dag fylld av lekar, Paintbal mat skratt och obegränsat med alkohol. Och vår dag avslutades på Stenungsbaden.
Sue Ellen cup har funnits i 24år. Och man vet aldrig vad som händer från år till år. Så innan man kom i väg i går morse pirrade allt mycket i magen. Så nu sitte jag här och är trött och har fått en skottskada med blod på vadbenet från paintbal. Och på andra delar på kroppen med för den delen. Nästan så man längtar tills nästa års Sue Ellen cup.

Sue Ellen Cup

0 Läs mer >>
Äntligen är denna dag snart slut och sängen ser väldigt lockande ut. Men jag får vänta till klockan blivit 21:30 innan jag får lägga mig.
Vecka har börjat med att från förläadra möte kokerskemöte och köksmöte. Och ett Lettmöte och i morgon blir det ett besök på Uddevalla sjukhus med Lukas inför ögonoperationen.
På Fredag har Rasmus klasss Disco så fedagskvällen är bokad.
Lördagen spelar Mikael på oktoberfest i Lysekil. Söndag skall det regna.
Ja det var nog allt
¨

Onsdag

0 Läs mer >>
God morgon dags att fånga lördagen. Vaknade 5:45. Jag som ville ha sov morgon. Men så blidde det inte.
Så nu sitter vi här och dricker morgonkaffet och lägger upp helgens sysslor. Men det händer väl inget av det ändå.
Men en tur i skogen med hunden blir det. Får packa ned fika korgen. Och stänga in Katterna så dom inte följer med.



Lördagen

0 Läs mer >>


God middag.

Vilken mysig kväll det var igår. Regnet det öste och det stormade i träden. Och vi eldade i vår braskamin. Så mysfaktorn blev full igår.

Hösten :)

0 Läs mer >>
Får jag ta nästa vecka mikael skulle ju repa. Så typiskt när man väl skall komma igång. Jag får skylla oss själva med att vi hade dålig kominikation inom familjen.

Så nu sitter jag här med min blogg. Och bakat en mutkaka till Mikaels jobbarkollega. Hon skall klä in Lukas skolböcker. Mycket kan jag men inte klä in böcker. Tur jag kan baka så man kan muta LM.

Om 26 dagar åker vi till Tandådalen. Äntligen Skall vi upp till vinternbostättningsplatsen. Skulle nog kunna bo där hela vintern.

Vattengympan

0 Läs mer >>
God middag.

Sitter och smälter lunchen som var en mycket delikat Kyckling wok. Åt för mycket känner jag.
Idag hade jag oturen att köra vespan till jobbet och regnet det fullkomligt öste ned. Det var faktiskt lite härligt. Ända tills vantarna började släppa in vatten.

Ikväll börjar vattengympan. Skall bli härligt faktiskt. Jag och alla pensionärer.

Måndag

0 Läs mer >>
Ja nu har Lukas sovit hos en kompis för första gången. Hoppas det har gått bra. Det har det någ för han sover i grann huset ju.
Idag skall vi försöka få stryckt några to do saker på listan.
Ved
Gräsklippning
Tvätt
Dammsugning
Fylla släppet med skräp
Elda
Tvätta husvagnen på utsidan
Det är som sagt lite att ta tag i. Och en tvätt har jag redan satt på så och klockan är ju bara 7:39.
Igår hade vi ju lite mys här hemma. Med bubbel och en god flaska vitt. Och så såg vi på den sista filmen av Pirates of Carbien. Så kvällen blev fullkomlig två snyggningar i samma rum Rasmus och Jonny Depp och just det Mikael var ju med så tre snyggingar blev det ju.

Lördag