3 Läs mer >>
Jag tog kameran och gick ut i trädgården. Det är ju inte för ansträngande ju att ta kort.

Stentrappan med eklöv



Kantarell odlingen under studsmattan



Eddie på ängen och letar efter sin boll



En fin sten blomma



En rönn kvist



Kommer inte på vad den heter men den har visnat. Lupin heter den ju.



lite blandat härlig röd färg men fick inte riktigt med den härliga röda.



Nya fönstret



lite för mycket ljus men så här dlev  det med det nya fönstret istälet för balkong dörr



En fin blomma som håller på at  vissna



Nu åker jag och fikar hos en gammal jobbar kompis.



Höstkort

0 Läs mer >>
Ja så lite är klockan eller mycket det  beror på hur mans ser det. Men jag är klar vaken. Kan inte sova. Kollat på alla tv kanalerna inget att se jo lite kanske. Får väl sova lite när barna åkt till skolan och maken åkt till jobbet.

Ja svärmor var här idag och hälsade på. Vi tog en tur till skogen, En korg med trattkantareller blev det. MEn jag skulle nog inte gått fick inta soffan så svärmor lagade middag. Tack fördet. Och tack för fikat och bröden.

Tommy  i Umeå har sett en snöflinga hurra va härligt.

Nu skall ja kolla om John blund kan komma..

god natt eller god morgon

4:23

0 Läs mer >>
Ja då blev man sjukskriven veckan ut. Skall ta det lungt avslappningsövningar. Tänka på mig själv. Göra något som jag är med mig själv. Men jag skall ju gör adet när vi åkeer upp med vagnen till kläppen om en månad ju. Får väl åka till Ammi på andrum och få tips och råd.

Ssnart kommer svärmor hit och då skall vi ta en promenad i skogen och leta efte lite svamp och vilket väder solen skiner och det känns ju härligt.

Kanske ta med kameranoch ta lite höstbilder. Eddie skall med i allafall.

Ha en härlig dag på er.

Sjukskriven

1 Läs mer >>
Nu är det måndag och veckan har börjat sådär. Skall vara hemma i morgon för huvudvärken. Doktorn skall ringa runt nio tiden i morgon. Hoppas få en tid till han då. Annars är det bra. Barna växer gräsmattan med. Eddie vill ut och gå och himmlen är grå. 

Här kommer en trivselbild

 







God måndag

1 Läs mer >>
jag hade tänkt mig. Jag hade ju tänkt att gå på la plaza och titta på mikael och totto. Men nej har legat i soffan hela dagen har sådan fruktansvärd huvudvärk efter benmärgsprovet. FY FA........

Men det går ju fler tåg. Men jag hade ju sett fram att gå med linda martin linda magnus mm. Hoppas att jag är bättre i morogn söndag måste handla sskor till Rasmus Men min älskade make kan faktsikt handla med killarna.
hoppas att huvudvärken är borta i morogn lite iallafall..

God natt

Det blev inte som

0 Läs mer >>
Ja den sprutan kan jag inte rekomendera till någon att ta men måste man göra det så måste man ju. Efter fyra försök fick Och dom hittade inget fel på den vätskan. Men blodprov är sickade på lab. Så nu får jag söka vidare för m in huvudvärk. Åkte hem tidigare idag har fruktansvärt ont idag Oc det sa dom att man får efter den här provtagningen. och det kan jag lova att man fick.

Fredag idag känns inte så. Är trött vill sova hela dagen men barna kommer hem från skolan och Eddie vill ut och gå. Så jag får vila en stund till sedan en promenad vila igen sedan vara social med barna.

´Nu är det gjort

5 Läs mer >>


I morgon skall jag till Uddevalla och ta ett ryggmärgvätske prov. Hoppas dom inte andvänder sprutan på bilden?
Var med när Mikael gjorde det provet. Såg sprutan och nålen var grov. Hoppas på bedövning.

Snart är det helg och mycket händer till helgen Mikaels selning med The killarna på La Plaza och sofia 18 år Och så kanske sover svägerska över. OCh ett fönster skall sättas in.

Så fredagen kommer bli lung. Ja vi skall byta rasmus jacka och kolla på skor som inte blev härom dagen. Miakel behöver lite snygga kläder tills på lördag. 

Nu skall kvällsmaten fram och läxförhör.

Spruta

0 Läs mer >>
Nu är det höst. löven yr i vinden och regnet ramlar ned från himeln. klockan är 19:15 och det mörknar. Dax att tända alla värme ljus. Synd att vi inte har fått in någon kamin än. För då hade sprakat  i den med. Jag har precis serverat barna kvällsmaten och sedan blir det sängen för deras del och jag skall titta på idol om 45min. Sedan kommer väl maken ned från studion. Mycket rep nu. Men skall man vara en rockstjärna så får man repa mycket.

Ja i  morgon är en ny dag. Skall ta emot varor från servera. Sedan blir det APT.

Lite öongodis i höst mörkret.





Höst

1 Läs mer >>
Nu är det mörkt ut och värmeljusen fyller mysfaktorn. Jag skall leta upp sängen och lägga mig. Och be maken om en nack massge och hoppas att huvudvärken försvinner.

Har varit och storhandlat mat idag. Var och köpte en jacka till Rasmus men den var för liten. Han åkte inte med så nu får jag åka upp på fredag och byta den efter jobbet.

God natt

God kväll

0 Läs mer >>
Har ju glömt att tacka för alla gratulationer på min namsdag. Hildegard dagen ett sådant  fantasktiskt namn mina föräödrar har givit mig. Tur man inte  fått en dotter då hade jag varit tvunngen att ge henna detta underbara fina namn.

Idag gick jag lite vilse i skogen. Jag som skulle lära min granne Theres att hitta i skogen så gick jag fel och visste inte var vi va jo lite på ett ungefär. Och vi kom fram till vägen som vi skulle bara inte på samma ställe. nu sover barna jag slappar framför datorn. Skulle vilja åka med Barna till stockholm och titta på Rasmus på luffen med Markollio. En bra julklapp kanske??

I morgon far jag till Trolhättan och




Köpa nya skor till Rasmus. Sedan är det gympa på höjdpunkten.

Dax att sätta sig i soffan snart och vara lite sällskaplig .


Glömt

3 Läs mer >>
Varför vaknar man så tidigt jo en liten kille ligger i vårna säng och knör. Jag knande inte sova så då var det bara att gå upp. Tur att jag har bloggen så man kan skriva lite och sätta in eller två bilder.

Idag har jag inte planerat så mycket. Men jag får ta tag i något. En promend med grannen Theres skall det bli idag. Mikaels har träningsläger denna dag med Totto. Så musik kommer det ljuda från Granehill idag.
Skall kolla vart jag skall köpa skor till rasmus och stövlar. Hans fötter växer varje vecka känns det som.
så i morgon efter jobber far vi till trollhättan och handlar skor och mat. Någon som vill med??

Tittat ut det är fint när morognen gryr. Kan tänka mig att mona tidningsbud ser många vackera morgonar som gryr. Lite avundsjuk. Här är en glad Mona nyår för fyra års sedan.



Pär stormen. Det blåste bra denna dag. Strömen var borta som vanligt när man bor som vi gör.



JA i fin sido profil. Min systerssvärmors 65 årskalas. Och jag lagde maten och kokde kaffet. Undra vad jag funderar på. Väldigt va jag är lik min mamma.



Rasmus & Lukas 04 tror jag skola avslutning.



Mina stora systrar Lena och MArie



Nu funderar jag på att lägga mig för nu sitter två killar och tittar på tv då finns det plats i min säng om inte Mikael liggger i hela sängen.








6:30

2 Läs mer >>
Ja röjt har vi gjort. Varit till tippen. Har bakat mera bröd en skogspromenad. Och nu kommer det in moln på himeln tillfälligt tror jag. Det blir en liten bond kväll idag. Men vi struntade i att klä ut oss. Vi nöjer oss med Film och idag har vi köpt chips och dip. Som vi nog inte har ätit på flera månader. Nu skall bröden in i ungnen ha en fortsatt trevlig lördag på er.








Lördag

1 Läs mer >>
Solsol hoppas på en fin tur i skogen idag. Skall bara äta frukost sedan till soptippen. Skall ta dagen ssom den kommer men det nebär inte att tvätten tvättas av sig själv och viks och hoppar i sina lådor själva. Någon måste göra det med. Undra om det är lite tork ute kan hänga lite tvätt ute idag.

Ja längtan till fjällen vinter och snön ökar varje dag. Synd bara att det är mer än månad kvar tills vi skall på vår mini semester till kläppen. Svärmor och Sväregon åker med upp. Hoppas på lite fint väder så man kan ta en en promenad uppför en backe eller någon led vem vet. Eller så myser vi i husvagnen. Vem ve det kanske snöar, nej inte i oktober lite tidigt för snön.

Nu skall frukost bröd bakas ha en hrälig lördag.





God morgon

0 Läs mer >>
ingen bond helg. Får ta det lite längre fram. Blev istället en fika hos min stora syster. Hennes dotter skulle låna husvagnen som övernattnings bostad. Så nu är vi åter i hemmet och gör ingenting. Jo jag sitter här vid min blogg och Mikael i soffan med ett glas vin. Killarna bygger med lego. I morgon är det lördag igen. Och vi skall till soptippen en sväng i morgon. Sedan en tur till skogen kanske.

det blev

2 Läs mer >>
JA idag är det ju mitt iveckan. Härligt att arbetsveckan är slut snart så man kna njuta av helgen. Jag och maken funderar på at ha BOND helg. Smoking flyga rymdraket kolla om bilden fungerar under vatten mm.







Vi kanske skall nöja oss med att titta på bond filmer.

Ja ha en hrälig torsdag.

Trött

2 Läs mer >>
Det blir ingen mera grupp promenad stod och väntade på att ngon skulle dyka upp. Men ingen kom. Tråkigt tycker jag. Några av er sköter sig och hör av sig tack.

Hej

Ville bara påminna