1 Läs mer >>
Nu är dedt lördag och maken skall spela korpfotboll. Funderar på att ge han zon i kaffet så han inte känner i morgon var han har ont. Bricanyl kan vara bra att ha med så han kan få luft. Hela familjen skall med och titta på detta spektakel. Hopppas att han inte får för ont han skall ju grja med badrummet i morgon. Min syster sa att efter denna dag kommer många att bli sjukskrivna för sträckningar stukningar mm. Kan faktiskt tänka mig det många av dom som är med i dag spelar bara fotboll denna dag på året.

Jag får återkomma med bilder på Laget dom skall heta avslaget. Det blir en fin halv rengning dag.

Lördags morgon

2 Läs mer >>
Målar badrummets fönsterkarmar, slippar taket, måla taket där jag slippat. Så innan september kommer vi ha använt badrummet. Annars har dagen varit sådär förkylningen sitter i ännu. Så kanske i morgon kan jag börja prima vet ej hur det stavas om spacklet har torkat ordentligt. Måste åka och köpa en bättre pensel i morgon till fönster lacken. Sedan skall jag kolla upp lite sten mosaik som skall vara i hålet i väggen. El martin har beställt alla lampor och kontakter. Måste köpa en dusch med. Men först får jag väl fånga kusin mattläggare. Skall laga en trerättersmiddag med dryck mm. Ja hans flickvän får väl komma hit med och ta en eller två öl eller så åker vi och handlar det vi skall äta så vi inte är ivägen ja ja. Undra om mattläggaren har för mat tycke plankstek eller fodue eller raclett eller undra om en pizza kan räcka.

Ja får väl kolla upp detta. Nu skall jag lägga barna i tid. Rasmus somnade halv tolv i går han bör komma i säng nuuuuuuuuu. Han och Lukas skall sova i sin mys koja i natt hoppas dom får det skönt och mysigt. Så god kväll på er sov gott så hörs vi......................

Onsdag

0 Läs mer >>
Hej hopp lagt in lite nya länkar ni kan titta på om ni har lust. Eller så.

god eftermiddag

1 Läs mer >>
Det känns lite som midsommarafton idag. Får väl ta fram nubben till lunch och ta ett var runt stången i rengnet. Men jag tror att det rengnade mer på den riktiga midsommar. Tänkte eftersom att jag är hemma idag skall jag kanske planera vinter semstern. En vecka i min stora idols backa i Tärnaby? Men det tar vi kanske till sommaren men då finns det ju ijngen snö.
 

147686-8


Men i år åker vi förmodlingen till stöten för Rsamus och Lukas vill dit så då får vi väll ta och göra detta men det bestämmer vi i augusti. nu får jag väl planera vår färd till Umeå där vi skall hälsa på Tommy med familj. Se oss omkring där uppe i norr bland knott och mygg.
Min pappa och Lena kommer hit idag på en fika snälla dom är.
Ha en trevlig arbertsdag på er allla. Skall förmodlingen återgå till jobbet i morgon.

Midsommar ?????

5 Läs mer >>

Idag är jag hemma är jätteförkyld ont i halsen och hela kroppen. Så idag skall jag tillbringa dagen i soffan tror jag eventuellt åka till matkassen och köpa nässprej och mera alvedon.

Måste gå ut i trädgården med Eddie och baran vill nog inte titta på tv heladagen. Men det löserväl sig som vanligt. Men ha det så bra alla där ute och hoppas ni inte blir förkylda ni som har varit här i helgen.

God morgon

1 Läs mer >>
Hoppas alla har haft en  knott och myggfri midsommarafton. Underbart alltså kan man nästa vilja ha nästa midsommar med. Klockan 16 begav vi oss till badplatsen iklädda sydväst och rengkläder, och va folk dett kom fast det kom vatten från ovan. Min son sköte sig exemplariskt faktiskt även maken var redig.  TTela kommer det en bild i morgon måndag men här kommer en nu på mina älsklingar.

midsommar07



far och son


Efter dansen så gick vi till  familjen Rande´n. Där vi åt sjöng,dansade och hade det allmänt trevligt.
 Vi hade även Live underhållning av byggdensmusikpojkar. Totto och Micckke. Dom spelade nog nästan hela kvällen.

gitarrpojkar
 

Klockan två så gick vi hem i hellreng himlen släppte ut allt vatten som fanns kvar tror jag.
sså denna midsommar kommer vi att minnas. Och nu så väntar jag på svärmor och Egon som är på väg hit på lite mat och fika. Ha en trevlig eftermiddag kväll.

Midsommar 2007 utan k...

2 Läs mer >>
147686-10


Men en bild på tunneln kan ni få se. Det ä'r ju vår förlovningsdag 17år och bröllopsdag 11år. Men i år hinner vi inte med Göta tunnlen. Kanske får ta en tur i den i morgon, då kan man ju kankse be om barnvakt om någon vill passa våra barn en stund. Eller så dom följa med och uppleva denna mysiga tunnel och fira våran bröllopsdag.
Hade ingen bra bröllopsbild på oss hittade en halvkass men det syns ju att det är jag och ;Mikael iallafall.



brudkort

Snart skall vi ned till badplatsen och dansa i rengnet. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.
Kram på dig min lilla älsklingsplutt väntar med spänning på 20års dagen. Götatunneln kanske?
 

Det blir ingen götatu...

1 Läs mer >>

Nu är det smart midsommar om cirka 15 minuter börjar midsommarsfton. Vi har tillbringat kvällen hos vännerna i sekelvillan. Delat två flaskor vin tjatat masssa strunt. kollade just väder radarn det såg inte lovande ut. så det får nog bli rengställ och stövlar i morgon till dansen runt stången. Skall fira midsommar hos Jessika och conny och 43 andra mäniskor.

Vinter i 2007



Svårt att tro att det skall stå en midsommarstång på denna plats i morgon och vi skall sjunga smågrodorna. Men det skall vi gör (om det inte öser ned reng)

SÅ nu får alla ni där ute som läser bloggen ha en jätte trevlig midsommar. Kram på er..






 

Midsommar 2007

3 Läs mer >>

God kväll alla trevliga bloggläsare. Nu har jag hittat min dator och lite tid över att sätta mig ned och skriva några rader. Måste bar summera helgen Börjar med förrätten i fredaags .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Kräftor


Helt nykokta delikata havskräftor. underbart goda. Tack ingela för denna trevliga avslutning på denna tremin.
Huvudrätten var oxså jätte god Entrecott med potatis gratäng och efterätt glass med cirton marinersde jordgubbar mums va gott. Ja denna avslutnings kalas blev jätte trevlig. Jag hade tagit ut en vägbeskrivning på eniro för att hitta till Ingelas sommar hus på tjörn. Men den visade fel så det tog oss 1 timme och 45 minuter att komma dit: vanligtsvis tar det en timme att köra. Men det fick gå ändå. Vi åt, drack, skrattade hade det bara bra. Här kommer en bild på bubblan där jag och Annjeantte sov.

bubblan

Vi sov jätte gott i denna kupol. Vi hade tur med värdret det var mulet på morgonen så det blev inte så varmt.
På lördagen väcktes vi av Christine att frukosten vara färdig. Så då var det bara att vakna och packa ihop madrassen och njuta av frukosten. Sedan var anders jätte sugen på att åka bår med oss så vi tog en tur med båten.

båt tur

Det blåser lite eller ganskka mycket när Anders kör på för fulltmedn det var skoj det med.
Och till sissit kommer enn vacker bild på solnedgången
solnedgång

Vackert underbart jätte trevligt!!

När jag kom hem på lördag gick vi på Locktorp i det underbara ösrengnet. Men det gick det med: Mikael sköte sig bra. Jag var uppe på scen och kramades sjung (utan mick). Sedan så åkte vi hem och torkade under hårföneen.
Agge och Kent var ocså med  och tittade på Lajv.

Japp nu sakll jag lägga mig. HEj hopp

Nu har jag hittat den

0 Läs mer >>
Nu har nästan sommmar lovet börjat för Rasmus. Han skall vara på fritis i tre vveckor till. han var väl inte så glad över detta men han får ja ha sommarlov på fritis. Och fritis hittar på lite roliga saker , ytflykter mm. Jag skall ju jobba fyra veckor till. Tre veckor på Blåklinten och en på Blåklockan , men sedan skall jag ha semester i fyra veckor innan jag återgår till Dagis.

Men nu tar vi en vecka i taget och vi börjar med morgondagen. Då skall några av oss på jobbet åka ut till Ingelas stuga på Tjörn och där skall vi äta,dricka och ha det bara mysigt. Jag skall sova över i ingalas kupol uterum detta skall bli riktigt nmysigt tycker jag. Synd att alla inte följer med från vårat jobb bara.

Så Ni som läser ha en trevlig fredag. så hörs vi på lördag.

Men på lördag skall jag till Locktorp i ösrengnet och lyssna på maken som skall spela lite grann.

hip hopp sov så gott

Nuhar sommarlovet bör...

0 Läs mer >>
I morgon slutar Rasmus ettan. Tänk va fort två treminer går, tyckte han började förskolan härom dagen. Nej nu skall vår stora pojk sluta ettan och börja i tvåan till hösten. Det har varit både roligt och jobbigt för Rasmus detta år mycket händer med en liten kille. En kille som inte kan riktigt förstå varför man måste gå i skolan när man kan leka och ha skoj. Och ibland vill vara en stor och tuff pojk men som gärna kryper upp i knät och vill vara en liten plutt ofta. Då skall man bara njuta när han kommer och myser i mitt knä. plödsligt är dom femton år och kära i någan annan än mamma.

Men mycket har han lärt sig, både att skriva, läsa och räkna fast han inte hade någon lust med det och inte förstår varför man måste läsa skriva och räkna. Men nu har det släppt nu läser han  och skriver i massor. Det känns riktigt roligt underbart faktiskt. Sedan får man ju jobba på det som inte fungerar sitta still och lyssna. Det är jätte jjobbigt för min Rasmus att göra dettta. Gullbritt som jobbar på fritis och även känt  mikael under hans barndoms år. Säger att Rasmus ( på småländska ) är en ren kkopia av sin far. Och med facit i hand så är ju Mikael faktiskt himla trevlig snygg och helt underbar idag (fast ibland kan man lägga ut han på blocket :)om man får tycka och skriva det här. Så det finns hopp för min lilla plutt.

Min lilla Rasmus går i sömnen oxså han kom precis nu och frågade mig om jag kunde fixa slangen som går här förbi. Hans ögon är vakna men han sover jätte läskigt. Nu la jag honom igen. Hoppas att detta försvinner någon gång. Och han inte ramlar ned för trappan eller så.

Idag har jag varit med Rasmus klass på ytflyckt till Prässsebo. Rasmus skrev ett brev till sin klass för några veckor sedan han han ville att dom skulle åka till prässebo badplast någon gång på utflyckt. Så idag blev det av hela klassen på 12 barn var med dom badade och lekte i sanden. Skall lägga in kort inom kort på dennna utflyckt.

Ha en trevlig kväll på er alla bloggläsare....

Sommarlov

1 Läs mer >>

Nu kommer kvällen igen. Försöka somma fast man sitter fast i laknet. Rasmus försöker sommna just nu. Han tog på sig sin flanell pyjamas efter duchen han ssa att han frös, men nu har den åkt av det var tydligen alldes för varmt att sova med den på precis som jag sa till Rasmus.

Alla fönster på huset är öppna försöker få in lite tvärdrag men det funkar väl så där.

Veckan som kommer är snart fullbokad.
Måndag jobba åka och handla kläder till Rasmus och eventuellet skor. Mat måster oxså inköpas
Tisdag jobba APT med köks personalen Rasmus klippa sig
Onsdag ser ut att vara tom än så länge
Torsdag Jobba skolavslutning för Rasmus
Fredag Jobba sedan skall hela jobbet åka ut till ingelas sommarstuga på tjörn. Där skall vi sova över tills lördagen
Lördag kommer jag hem sedan är det Locktorp där LAJV spelar

Fredag till eventuellt söndag kommer Agge och kennta och hämtar saker som dom skall ha.

Nu kommer kvällen

0 Läs mer >>

vilken varm härlig fartfylld sommar kväll vi fick igår. vi var ju och tittade på Monster Jam på Ullevi. Vilka fartfyllda monster bilar det är.Vi ha två mycket lyckliga killar med oss hem i går kväll. Rasmus fick köpt sig en t-shirt och Lukas en Bil i tyg.

Idag  hoppas vi att det inte blir lika varmt  som igår. Fick inte gjort så mycket för det var för varmt ju. Jag var med lukas på ett 6års kalas för han ville inte vara där själv så då stannade jag hos honom.

Här är Grave Digger i ett hopp

Moster truck

Wow vilken show

0 Läs mer >>
Vaknade av att jag var så svettig attt men nästan satt fast i lakanet. Nu har värmen kommit. Gick ut med Eddie nu klockan halv nio då var det 35 grader på altanen. Hu va varmt. Eddie hämtade sin frisbe men han orkade inte mer än det.

I kväll skall vi på Monster Jam på Ullevi. Rasmus och lukas blev jätteglada för dom var lite sura(allafall Rasmus) att dom inte fick följa med på Mammma Mia. Men ibland får barn inte följa med överallt. Men nu skall vi dit och det kommer bli en kanon kväll med denna värme. Måste ta med mycket vatten om man nu får det. Köpa inne på ullevi kostar nog en förmögenhet.

Vi fick finbesök i går kväll. Mia och Janne kkom förbi med motorcyklen. Dom fick en öl eller mia fick en öl inte janne.

Hängde upp en tvätt nu oxså och den torkade nästan medans jag hängde upp den. Ha en varm och skön dag,eftermiddag och kväll

Lördag morgon 35 grad...

4 Läs mer >>
Sommaren har kommit för att stanna. Vi sitter på altannen och ggranderna visar 30. solen värmer och vi njuter av denna årstid. Maken och jag sitter och avnjuter en drink på altannet barna lekaer. Underbart faktiskt. Den älder mkulan kanske skulle titta hit med mattläggaren. Vem vet dom kanse dycker upp.

Har även talat med Våra vänner i Umeå . Vi skall ju åka dit på vår semester. Har fått låna husbilen av svärmor och svärfar Egon. Så vi talade med Tommy och han började redan planera vad vi skulle göra när vi kom upp. nu tar batteriet slut för jag sitter ute med datorn ha det så underb art dennna underbrqa kväölll

Nu har .....

0 Läs mer >>
Har nu äntligen hamnat vid datorn så jag kan skriva lite i min blogg. Hela veckan har bara försvunnit utan att jag har märkt det. Men det har varit både bad och sol promenader med coachen och hennes familj plus Robban och hans familj. Rasmus och Lukas badade för första gången i år nere på badplatsen i tisdags det var 17 grader i vattnet. Fy va kallt men det tyckte inte dom.

I går var vi och såg på MAmma Mia med Agge och Kent. FY FA....... Helt underbart fantasktikt bra det va. Kan jätte gärna se den en gång till.  TACK Cathy och Egon för biljjetterna. Åt även en god middag på Texas Long horn undertbart goda revbensspjäll.


I morgon fyller min pappa 65år men han har åkt bort över helgen. Så jag eller vi får fira han en annan dag.

Blogg Blogg.........