3 Läs mer >>
Ja då var det snart dax för ytterligare tur till vår vinterbostad. Nästa onsdag åker vi upp. Denna gång är många av våra vänner uppe hoppas vi hinner träffa några av dom. Familjen Sköld och Karlsson/Persson och våra goda grannar Björner/Dahllöv. The killarna spelar ju på after skiin på wärdshuset på Lindvallen. Snö finns det i massor alla backar öppna. Det kan inte bli bättre. När svärmor var uppe vecka tre så syntes knappt vagnen för all snö.
Mysigt härligt underbart.

Mikael är sitter här i fåtöljen och har ont i sin nacke har tränat idag med och vattengympa. Nästa vecka kommer det bli ännu intesivare träning.

Denna vecka känns som en lung och bra vecka. Men måste åka och handla mat det börjar tryta i frysen och kylskåpet.

Om några år kommer jag att fylla 40 men än så länge är det jättelångt kvar. Men jag har börjat spara för att kunna åka utomlands. Hittade platsen jag skall åka till. Vet inte vart bilden är tagen men dit skall jag och familjen. 
Titta och njut.
 
Sand strand

 


Var tror ni denna är tagen? JAg skall gå in på en rese byrå när det är dax och säga hit skall jag ta mig dit.
Tur det är lååååååååååååångt kvar tills jag fyller 40. Har säkert hunnit att ändra resplaner flera gånger. 
Men göta tunneln är inte helt fel heller. Blir ett svårt val.

Kram på er skall sova nu skall vara tidigt på jobbet. Helst så nära 6:00 som möjligt.

 

Sälendax

0 Läs mer >>

Har tränat idag. Fy det var hemskt. Men nu efteråt känns det bara bra men just då när man hoppar skuttar inte kan andas hög röd i ansiktet. Vad gör jag här tänkte jag när det var som jobbigast. Men det är nyttigt jätte nyttigt.
Nu är jag helt slut skall snart gå och lägga mig i min säng och sova.

Mikael har varit på sin första dag på sjukhuset idag. Har varit en lungn dag. Vatten gympat i 34 gradigt vatten inte helt fel. Han ser lite eller mera stel ut nu tycker jag men han blir en vältränad kille snart. Han skall ju gå stavgång den 16 maj med sina jobbarkompisar.

Ja annars verkar denna vecka lung och fin Rasmus ville åka och simma någon dag. Mikael skall på möte onsdag.


Ha en trevlig kväll och en bra dag på jobbet.

vilket hemskt pass

0 Läs mer >>
Ja har inte kunnat skriva i min blogg sedan i torsdag. Fredagen kom ett strömavbrott som med förde att vårat nätverks något som gör att man kan komma ut på nätet utan kabel gick sönder. Så det har varit en katastrof här hemma inget surfande här inte. 

Ja angående fredagen. Jag jobbar ju i nygård och där har dom aldrig knappt strömavbrott. Men denna fredag gick strömen på jobbet och där stod jag med halvfärdig mat. Panik i bygget, hade ju en föräldrer där som skulle äta med sitt barn. Vill bara säga att vi har tur att ligga grannne med skolan. Dom hade soppa över som vi fick. TACK.
Men sedan var det ju det här med diska utan ström. Men till slut kom den och disken löste sig.

Men vi skulle ju ha after work med mikaels småfröknar men det fanns ingen ström hemma. Men tur man kan servera potatissallad,rostbiff,kalkon och skinka. Sallad och färdigt kaka till kaffet. Förberede våra gäster på strömsvbrott så dom hade tjocka kläder varam filtar med sig. Men 18:20 kom strömen igen. Vilken tur jag hade hann damsuga och ta en raggardusch innan dom kom. 

Lördagen så tog vi oss en tur till Göteborg barnen handlade för sina julklapps pengar och jag för min födelsdagspengar. Mikael köpte det vi behövde till nätverket så vi kan surfa. Sedan hade jag en kurs i hur man skriver ett CV. Tack Kristina och som tack fick jag bjuda på middag även hennes sambo Tottto dök upp. 

Vi hade ju ett födelsdagsbarn i går med Hålanda Linda fyllde 31år

GRATTISSSGRATTISGRATIS

Linda med Erik

Så vi grattar dig idag istället. Vi syns ju i sälen nästa vecka med alla andra som skall upp som vi kännner.

Och idag fanns den där på himelen den stora gula efterlängtade gula boll. Nu orkar vi leva några dagar till. 
Vi fick slä'ngt ut barnen började elda så kom far och mor upp dom fick kaffe och pappa hade bulle med sig Jättegott mums. Nu skall vi äta middag somna i soffan eller gå ner ikällaren och röja eller så åker vi till torpa med saaben. Vi får diskutera detta under måltiden. Ha en trevlig kväll kram på er


 

Katastrof

1 Läs mer >>
Ikväll kommer catharina hit och vi skall ah symöte. Ja och vi broderar, stickar och virkar. JA det gör vi fastikt. HAr inte haft lust eeller vetat vad jag skall skriva om har väl lite nyhetstorka. Det kan man få. I morgon skall jag ha mikaels småfröknara här på utvecklingsamtal. Han har ju trevliga arbetskamarter som tar hand om honom när inte jag kan. Så nu skall vi sitta här och diskutera nya mål för mikael. Har köpt hem lite rött att dricka. Hoppas att det skall smaka fröknaran.

På Lördag skall vi åka och handla träningskläder till Mikael hans kall ju träna i fyra veckor på uddevalla sjukhus. Så om fyra veckar kommer jag ha en man med rutot på magen kanske. Men han kommer att må bättre i sin kropp iallafaall efter träning och stretchning simmning mm.

Ja sedan har vi inte mycket mer planerat denna helg. Vi får ta det som det kommer. Jo Martin och MAlin har blivit husägare igår. Köpt en liten villa i Brålanda. GRATTIS TILL DOM NYA HUSÄGARE

Jo vill gärna ha recept på paj skall ha middagsgäster på fredag.

Symöte

1 Läs mer >>

En måndag är alltid en måndag. Vad mer behöver jag säga. Sitter och kollar på ikeas hemsida och drömmer och planerar min hall på övervåningen och bra förvaring till Lukas och Rasmus leksaker. Drömer även om att bygga ut och om så jag får ett större kök som jag ville ha från början. Även tvättstugan vill jag ha en våning upp. Men drömmar kan inträffa oxså. Om några år så är det klart. så jag får försätta att drömma i några år till.

I morgon skall Mikael på datortomografi för en sista  granskning av leder. Så dom kan ställa en diagnos till 100%.
Och i morgon kväll är mitt tupperwearparty klockan 18:30. Välkomna.

Nu skall barnen läggas. Får väl bli mig uppgift ikväll.
 
God natt...................

Måndag kväll

0 Läs mer >>
Ja vi klarade oss vi hade ström hela tiden. Ibland har man tur.
En liten påminelse till angånde tisdagen. Glöm inte fika partyt klockan 18:30 Ring gärna om ni vill komma eller skriv i bloggen. Så som Mona har gjort. Duktig tös.

Nu är jag på väg tilll Trollhättan som sällskaps dam åt Camilla. Sedan skall jag ta en rask promenad med min coachs eller hur det nu stavas.

Åter kommer med mera senare ikväll.

Kram

Ström

1 Läs mer >>
Ja då var det dax för en nu storm namn på den ja va säg om Knut. Känns bra i munnen tycker jag. Vi har förberät oss här hemma med vatten, ljus, gasolkamin, enkel mat att tillaga på triangat. Men vi frå hoppas att vi slipper strömavbrott. Men vi bor ju på helt fel ställe. 

Idag så hade vi lovat barnen en överaskning. Och jag hade smyg packat badväskorna så dom inte skulle förstå vart vi skulle. dom frågade och jag svarade till ett dock museum. Men gisssa om dom blev glada när vi kom fram till vattenpalatset i Vänersborg. Så det blev en jätte lyckad dag. 

Jo om stömmen är borta i morgon så får jag eller vi på Granehill gratta Egon som fyller år i morgon lördag.


Egon

Här sitter byggherren Egon i vår husvagn och har det bra. Retar hustrun och dricker en eller flera drinkar.
Ha en trevlig födelsedag önskar vi som kanske är stömlösa i morgon lördag. 

Ha en trevlig kväll och helg.


 

Storm=strömlöst

6 Läs mer >>
Idag skall vi gratta en en hålandabo
som e så go

Martin med erik

Grattis hälsningar från din kusin med fru och barn.

Hoppas att du får något fint.
vi kanske kommer med en hyassint

God morgon på er andra som inte fyller år. Är hemma idag med för att vara riktigt säkra på att vi inte smittar.
JAg som lagar mat måste vara noga med detta.

Senare när maken kommit hem skall vi ta barnen på en överaskning. Tyvärr kan jag inte skriva vad det är för Rasmus kan ju läsa. Kan ju i och för sig skriva på englska men den är så dålig så jag skriver i morgon vad vi gjordt. Dom varnar ju för storm så jag måste handla mat som går bra att laga på trianga köket.
Även ljus i alla de slag värme, sterarin och blockljus. Ifall strömmen går. Det händer ju här uppe på Granehilll om det stormar. Men vi hoppas på att inte stömmen försvinner.

Ha en härlig fredag och ta det lungt

Ta det lungt

Martin 31

0 Läs mer >>
Ja kan rekomendera via colour. Idag så skulle det äntligen ske saaben skulle tvättas. Letade överallt efter super wachs eller vad det nu kna heta alla tvätt medel som finns till bilar. Men jag hittade inget. Så jag funderade på diskmedel eller ajax. Men när jag skulle hämta en span så låg det massa via colour tvätt medel i den så va fan tänkte jag. Det måste ju funka och det gjorde det. Så nu står saaben utanför och glänser utan små svart prickar.
Men om det är bra mot lacken vet jag inte men bilen blev ju ren iallafalll.

Via colour

0 Läs mer >>
Solen skinner en blå strimma på himmelen. Njut vänner njut. Hann ni njuta i cirka 5 minuter av solen?

SolSOLSOSLSOSLSOLSSOL

0 Läs mer >>

Ja nu det dax med lite magsjuka. vi har ju klarat oss länge utan några sjuka barn. Men just nu verkar Rasmus må bra. Ville inte ha frukost men känner sig sugen. Pappa mikael kommer hem sedadn med lite proviva till oss så vi kan dricka och  skorpa är nog inte fel heller. Jag tvingade i mig en stor whiskey igår kväl. Hoppas att denna dryck hjälper. Men ibland tror jag att mammor står emot sjukdommar. Det är min filosofi iallafall. 

Ja vad skall man säga om vädret konstigt nog så regmnar det här. Jag skall nog åka utomlands och få känna solen. Men det kostar ju pengar så man kan ju titta på soliga sidor på internetet.

Får väl sätta igång med dom dagliga sysslorna tvätta, vika tvätten, damsuga ja kan tillockmed skura golven kanske. Vi har ju en leråker till uppfart till huset.

mera lera

lera

Ser inte så illa ut men det är det. Man får ren göra skorna varje dag framförallt barnen och hunden.

Nej nu får jag göra lite nytta. Ha det  

God morgon

0 Läs mer >>
VARNING KOM INTE HIT TILL OSS VI HAR MAGSJUKA. HÅLL ER HÄRIFRÅN I MINST TRE DAGAR

MAGSJUKA

0 Läs mer >>
Va kan man säga vilket jäxxxxxxl....a piss väder det är. Var är minus graderna, snön. Vi kan behöva lite sol eller uppehåll så barnen kan vara ute och leka längre än en kvart. Framförallt hunden han kan ju inte gå normatl *Eddie är någ den största skit gris jag haft. Nog gnällt nu det verkar ju inte hjälpa ändå.

Ja annars flyter livet på idag är det tisdag och i morgon onsdag. Måste väl kolla om det är någon som orkar komma på tisdag på fika med tupperwear partyt 18:30. Har en som kan komma i allafall. 

Mikael skall snart läggas in och börja träna sin kropp så den mår bättre. Två veckor åt gången skall ha börja med sedan får han väl se hur kroppen känns. Han är lite stel och ont just nu. Nästa tisdag skall han på datortomografi. För att sedan få den slutliga diagnosen. Om det är bechterewe sjukdom eller något annat men det liutar juu åt detta. Skönt att äntligen ha något förklaring varför han har ont över allt och stel.


Ja glömde att min kusin Victoria fyllde 24år i går grattis önskar familjen Karlsson

Victoria

Kanske inte den bästa bilden jag hade men den första jag hittade bland mina kort. nu skall jag laga middag vi hörs igen 




 

Tiisdag

1 Läs mer >>

Jag undrar hur mycket kan det regna igentligen alltså. Vaknade i dag till en blå himmel. Hurra tänkte jag en härlig dag det blir. Vi som skall till min syster Maries sommar stuga på Orust. Men när vi närmade oss ön så kom molnen regnet grått grått dis. Inte konstigt att man får en depprition. Tur det att vi har vår vinter bostad att komma till i år. Så man kan njuta av den vita snön, skidåkning, mys i husvagnen.vagnen

Helgen har vi haft besök av goda vänner både lördag och söndag. En gran fälldes av skogshuggar jocke på lördagen och alla barnen lekt heladagen lång. Söndagen kom den sköldska familjen hit och efter en stund kom vännerna i Sekelvilan hit oxså. .

Så nu återstår bara en dusch lite kvällsmat. Sedan hopp i säng. Och en ny arbetsdag i morgon

Reng

0 Läs mer >>
Tisdagen den 22/1 klockan 18:30 har jag kvällsfika här på Granehill. Så ta med en eller två vänner och kom hit på en fika. Och när ni ändå är här kan ni/du titta på lite tupperwearprodukter. Det är inget köp tvång med fika tvång.
Hör av er om någon som vill komma och fika så jag vet vad jag skall tillaga för något.

Kramar Malin

Inbjudan

0 Läs mer >>
Tjoho nu är det fredag äntligen. Skall mysa i soffan med familjen. Äta godis dricka vatten. Förmodlingen somna i soffan. I morgon lördag kommer jocke gransågare hit och sågar ned granar. Förmodlingen kommer en brasa att tändas med. Hoppas att inte regnet öser ned hela dagen. Familjen Jansson skall stanna på middag och har önskemål om raclettt. Så jag får bjuda dom på detta.

Söndagen börjar simskolan igen för Rasmus. Får dra lott vem som skall köra. Så var denna helg slut nästan i alla falll. Ha det allihopa.

FREDAGFREDAGFREDAGFRE...