8 Läs mer >>
I dag är det lillördag. Och då skall mikael repa. Så jag har lillördag för mig själv. Sitter och ger Lukas heja rop han städar sitt rum. Jag borde kanske städa jag med men det kan jag göra om en stund.

image166


Nu närmar sig dagen 30:e. Har höga förväntningar på Mikael angående present. Undra hur han skall kunna slå in en Audi TT??

AUDI TT

Visst är den fin. Denna bil önskar jag mig. En rosa Audi TT. Visst är det kanske inte en praktiskt familjebil men den är ju snygg ju. En bra bil helt enkelt. Nu skall jag förberada att inför helgen lägga barna,städa mm.

Glöm inte att kolla Advnets kalender länken den 1:a december.

Ja ha det bra

*Onsdagen*

1 Läs mer >>
Ja nu är det en ny dag och jag har inte blivit klonad. Jag får bara inse att det inte går. Men jag får väl göra så mycket jag hinner med. Har letat i mina recept på någon god kaka att bjuda på fredag på jobbet. Men hade så mycket gott att det blev svårt att välja. Får väl dra ett recept och bara göra. Har varit på NÄL med Lukas. Sedan åkte jag och Lukas och Pappa och handlade mat. Pappa behövde komma hemifrån en stund.

Nu skall bara killarna komma i säng med innan klockan blir för mycket. I morgon får man väl ta fram stakarna och kolla om dom är hela. Skall ja vara 1:a advent på söndag. Skall på Liseberg på fredag med jobbet äta julbord kolla på stånd. Sedan kommer jag förhoppningsvis hem till ett städat hem och en överaskning typ en plattång, slalompjäxor en audi TT eller en ring pandora eller så får han komma på något själv.

Japp ha det så länge

Tjohoo

0 Läs mer >>
Jag undrar om någon som vet vart man skall vända sig om man vill klona
sig. Dom närmaste tre helgerna skulle jag behöva detta.

western festen
western festenwestern festen

Tre av mig skulle behövas för att jag skall kunna vara på flera ställen samtidigt. Dressman kanske kan upplysa mig om kloning dom har ju reklam om det ju. Måndagen har gått bra. Skulle igentligen betala räkninngar nu men det är roligare att skriva i min blogg.

Fick en lapp med hem från simskolan. Ni kan ju inte gissa när avslutningen är den 16 december. Klockan 12. Just denna helg har vi ju planerart att tillbringa i Sälen. Får prata med Rasmus vad han vill. Ja vi får se om vi kommer upp innan jul eller ej. Ha en trevlig kväll får väl betala räkningar damsuga färdigt hundhåren Eddie fäller.

Klona

1 Läs mer >>
God kväll på er. Idag är hela familjen jättetrötta. Vi åt middag jag tänkte nu duschar jag barna sedan lägger vi dom. Tittade på klockan och då var den 17.20. lite tidigt att lägga dom trodde den var 19:30. ja ja nu är dom i duschen iallafall och klockan är 19. Årsfesten var trevlig. tyckte väl att kung kaktus var så där är ju bortskämd med LAJV det är lite mera fart när dom spelar.

Veckan som kommer händer ganska mycket. En tur till NÄL med Lukas, storhandla, klippa mig, Lisebergs julmarknad, pubafton i prässebo vandrarhem. Städa skall göras med. Tänkte ha kalas på söndag. Och samtidigt fira Hanna som fyllde för två veckor sedan. Och så var det ju 1:a advent ju.

Och så är det bara 17 dagar kvar tills vi åker.


Ha en bra kväll sov sött

KVÄLL

2 Läs mer >>
Ja du var det helg igen. Och en månad kvar till jul och 18 dagar kvar till vi skall åka till Lindvallen. Hurra. I går var jag på julmarkanden på kobergslott. Kallt och fint men man fick ju inte gå in och titta i slottet. fick hålla hårt i Catharina så hon inte gick dit. Sedan åt vi middag hos Janssons. Barnen lekte Mikael och Jocke spelade krysslåda jag och Cathrina broderade. Tittade på idol men vad gör svenska folket röstar ut dom riktiga idolerna.

Idag vad händer. Jo Lukas skall leka med Emil Rasmus skulle åxså ringa någon kompis. Jag måste handla mat.
sedan är det ju årsfets på nif. Får väl gå med maken. Barna får sova över hos mormor och morfar.

Kallt är det ute idag.Märta har öppnat. (ni som inte vet vad märta är kan titta på sälenhemsida skistar på mina länkar)

Har köpt en julklapp til Ellen. Mera blir det nog till någon för pengarna är slut innan dom äns kommit in på kontot denna månad. Nu skall jag gå upp och laga frukost till mig och barna och Mikael får väl också.


Ha en bra dag

God morgon

0 Läs mer >>
Nu är det snart dax att åka ner till Lödöse och titta på 6ornas mannekäng uppvisning. Mikael är ju ljud och ljus ansvarig. Jag är bara en fru mamma mm.

Har hunnit med en fika hos Kristina Lukas och Jonatan fick leka av sig en stund. I morgon är det fredag skall ju till koberg med Catharina. JA annars händer inget speciellt man går ju i väntans tider ju.

Nu skall jag åka en bra kväll osv......

21 dagar kvar...

0 Läs mer >>

God natt kanske det är snart: Har idag fått till mig att en person känner sig lite orättvist behandlad.
Glömde att sätta in en bild på denna person när han fylllde år. FÖRLÅT mig.  Men för att kompensera dettta sätter jag in flera bilder. Så gratttis i efterskott Jocke önskar lilla jag med familjen här på Granehill.

Här kommer en bild från Western festen december 2006

Jocke

Här är en bild när vi inviger vårat förtält sommaren 2007. Fin bild synd att du blundar

jocke

Här är vi och kollar på hus tändningen i prässebo. Tror att även Jocke och miakel var lite dimiga, inte bara bilden.

Jocke Ozzy Mikael

På husvagns semster sommaren 2006. Isabergscamping bodde vi på.
Här busar han med Lukas.

Jocke och Lukas

Här är hans två bus pojkar Simon och Joel.  När vi var på High Chaparall sommaren 2006


Simon och joel

Här är en bild på Herr och Fru Jansson sommaren 2006 Isabergscamping.
Efter en lång varm dag på High Chaparall. Den varmaste dagen den sommaren
tror jag att det var.

Catharina och Jocke

Jag hoppas att detta kan kompensera dig. För att jag glömde dig på din dag.
Hoppas att vi kan få många mera trevliga semester bilder som dessa.
Kram på er där på peråsliden.

God kväll

1 Läs mer >>
Jo idag fick jag med mig hem hela fritis kändes det som. Härligt tycker jag. Rasmus har Emma på sitt Rum och Lukas spelar eye toy med JOnatan. Jag skall göra pannkakor till alla dessa små underverk. Jag och mikael får väl ta skrapet som blir över. Skall ju på symöte ikväll. Mikael får ta hela barnaskaran till Lucia övningen på sommaro. Får se vilka som vill vara med. Emma skall i allafall,

Ha en tevlig eftermiddag på er. KRam

22dagar kvar

1 Läs mer >>
JApp då var det bara 23 dagar kvar tills vi åker till Husvagnen. Känns som en hel evighet. Men snart så är vi där.
Är bara hemma och vänder skall på köks APT (arbetsplaneringsträff). Sedan kommer strövar ledarna hit klockan s18. Och jag kommer efter det hem.

Nu skall jag stoppa in i diskmaskinen sätta på en maskin tvätt gå ut med hunden. snygga till mig och åka.
Vi höres lite senare ikväll.

vagnen

23 dagar kvar

1 Läs mer >>
Va skönt det va att träna har varit från det i tre veckor. Men nu när jag sitter här och känner att jag mår så bra så undrar man varför man inte gör dettta varje dag.
Dagen har annars flyttigt på som valingt. Barnen har klippt sig. Jag har lagat middag åkte till gympan kom hem. Och nu skall det bli gott med kvälls mat. Mums.

På fredag skall jag och Catharina på julmarkand på kobergs slott. Hoppas att hitta något fint där som jag kan pryda min husvagn eller hemmet. (Men Mikael får inte veta dettta då blir han galen. Så detta är en hemlis.)

I morgon skall jag på möte är inte hemma förrän 18. På onsdag skall jag på symöte till Catharina. Torsdag skall vi på sexornas manekäng uppvisning. Mikael skall sköta ljud och ljus och jag skall titta på och kanske hjälpa han.

Fredagen skall jag bara ta det lungt mysa.
Lördagen är det ju dax för nifårsfest. Får se om jag går. Kan ju vara roligt att gå på en fest utan att mikael skall spela. Men så skall  vi ju upp klockan 8 på söndagen sim skolan klockan 10 strövare. Ja så var denna vecka slut. Och veckan där efter är snart fullbokad den med.

Om 24 dagar skall vi åka upp till husvagen. Längtar nog lika mycket som barn längtar efter julafton.
Man måste ha något att längta efter.

lindvallen 2006

Ha en trevlig kväll KRAM på er

sova med nalle

Tränat idag

1 Läs mer >>
Scrap Bookingkursen blev inställd i dag. Jaha vad skall vi göra då? Har ju redan damsugit undervåningen och tvättat golven ju. Får väl planera renoveringen av övervåningen istället. Eller åka till Catharina hon fyller ju år.

Grattis på din födelsedag önskar din bäste vän med familj. Ha en trevlig dag och njut av den kram. Du passar att ha husvagn ser bra ut faktiskt.

Catharina


Nä nu får jag gå ut ha en bra söndag och njut av den i morgon börjar måndagen och då skallv i jobba en hel vecka tills fredagen kommer.

Då blev det inget

0 Läs mer >>
Ja då har dagen gått och jag ahr hunnit med en hel del. Städat, varit och pantat flaskor lämnat saker på återvinningen, lagat Lunch, varit på systemet och handlat lördags godis. Tagit en promenad med Kristina och nu skall jag förberada lite kvälls mysmat. En form av tacosbuffe blir det. Kristina och Tottto kommer hit och skall umgås lite. I morgon skall jag på scrap bookings kurs med Camilla. Det skal bli roligt faktiskt.

Mikael sitter och spelar kryzzlåda med barnen jag får väl kolla så att inte rödvinet har blivit dåligt.

Ha en trevlig kväll. Och ta det lungt om ni skall ut och köra bil mm.

KVÄLL

0 Läs mer >>
God morgon alla bloggläsare. Allt väl? Här är det väl så där Rasmus spyde igår kväll, och nu verkar han må bättre hoppas att det bara var nåot han ätit. Ja vi får väl vänta och se vad som händer resten av familjen.
 Jag har inte skrivit så mycket under veckan har inte hänt så mycket faktiskt.

Igår tog vi det lungt. körde Kristina ner till Kungälv, sedan kom Mia på en kopp kaffe. sedan spyde rasmus sedan la vi oss. Nu sitter jag här och bloggar. Funderar på att börja förberada utröjning av den gamla toan. Ja dagen är ju lång så jag kommer väl fram till något.

Vädret idag är väl inte så roligt 2 plusgrader och en jätte dimma. Kanske man kan ta och elda lite?
En gran eller två nej inomhhus var det Malin.

JApp ha en trevlig dag alla och håll tummarna att vi inte får någon mer som blir dålig idag.

KRAM

Morgon är det

1 Läs mer >>
inhandlat ett par vinterkängor till Lukas. Mikael provade oxså massa skor men han blev snål tills slut, så det blev inga till honom. Sitter här och planerar min nya maskeradfest som kommer att inträffa april eller maj.
Har två bra teman som jag kommit på men dom avslöjas inte än har ju inte bestämt mig än. Det finns ju massa roliga saker att klä ut dig till. Djur popstjärnor ja blommor hundraser mm.

Måste ju börja muta LAJV att komma och spela oxså. För väl bjuda på en tre rätters middag  så spelar dom gärna hoppas jag eller så säger jag till dom att dom skall spela. Får väl ringa och nboka hålanda byggde gård med tycker om att vara där. Skall leja ut städningen denna gången med så om någon vill  så hör av er. Bra betalt.

Lite bilder från Westernfesten 2006

Tre söta små Cowboy flickor och en indian.

                Yoanna                        Karin                   Olivia
cowboy girls och indian


Ja här är Svålet och Alf Bilden är jätte bra  tycker jag

Western festen

Här är LAJV som ni ser dom behövs väl inte presenteras?

Lajv på westernfesten

Svålet i full kosentration att använda sin knallpulever pistol

Pistol mannen

Skall försöka få in en länk igen så ni kan se alla bilderna från Western festen.

Så Svärmor nu får du vara barnvakt. Hoppas att det går bra. Vi höres om när det blir lite senare. 
Och nu till något helt annat. SNÖn den ligger kvar fantastikt alltså. Men den försvinner förmodligen. Men vi kan ju alltid hoppas att den ligger kvar några dagar till.

Nu skall jag ta barna ur duschen läsa saga. God natt ha det bra kram.

Idag har vi.....

0 Läs mer >>
JAg ser det snöar va roligt hurra. Undra hur länge det får ligga kvar snön. Tills i morgon eller är det borta innan kvällen tro. Men just nu bara det vräker ned. Hurra vad man blir glad åt denna vita flinga. Nu måste jag gå och diska är ju på jobbet. Ha en härlig vit dag

SNÖ SNÖ SNÖ

2 Läs mer >>
Nu har dagen börjat närma sig kvällen. Underbart tycker jag dagen har varit full av saker att göra och allt annat.
Barnen kom ut från duschen lägger sig nu. Det kommer jag oxså snart att göra. Det har ju varit pappas dag idag vi firar ju inte den. Jo lite man får önska middags maten den dagen. Och pappan önskade potatis gratäng med en helgrillad flläskfile. Så det fick han ju.

Annars har dagen flyttit på bra. Solen har skinit himlen blå. Snökanonerna gå.

Vill åka upp nu och åka skidor bara vara.

lindvallen 2006

En härlig bild från Lindvaleln april 2006. Ha en trevlig lung skön söndags kväll blogg läsare.

Söndag och pappas dag