0 Läs mer >>





Jag har drabbats av en elak virus som är tydligen trivs alldelses utmärkt i min kropp.
Men jag trivs inte med dom.
Så nu skall jag vila mig fri från den. Svår uppgift men skall nog lösa det.
Blev ju sjukskriven veckan ut. Två sa doktorn men jag tyckte att det räcker med en.

Elaka virus

0 Läs mer >>

God morgon sverige var inställt för 25år sedan. Undra om jag har fått något menn av detta? Det tror jag. Jag ville se tecknat men bara för att Palme hade blivet mödad så var Godmorgon sverige inställt.

I dag är vi hemma och kurerar febern. Men som tur inte dyckt upp än. Men i går eftermiddag/kväll kom den som ett brav på posten. På mig och Lukas. Men när vi la oss var den nästan borta. Ja Ja detta går väl över snart. Det skall ju vara plusgrader snart och då försvinner alla virus baciller.


En tall stam vid husvagnen.



Ja nu skall vi fånga dagen ha det så gött

Måndag

0 Läs mer >>

 Nu är det bestämt. Den 12 mars är det den alternativa PrässeboWasa.

Snön verkar ju vara borta men is finns det ju. 

Så det får bli skridskor, spark eller bengå som gäller.

Men grillar finns så ta med grillmat och egen dryck. Vi tänder grillarna 12 sedan är det ju uppvärmning och mental förberedning som gäller. Starten är 13:30. Anmälan på plats. I år är kranskullan från trakten. 

Välkommna önskar Prässebo upplevelse förening 

 PS doping kontroll kommer att ske

 

Prässebowasan

0 Läs mer >>


Tog några bilder i solensken. Och vilka fina motiv det fanns i Tandådalen.





















Ljuvliga barn (och sä...

0 Läs mer >>
God morgon

Idag så ser jag ett litet ljus i sjuk tunneln. Jag är ingen feber men Lukas har fortfarande så det är ett steg mot friskhetens dag. Så då kankse jag kan göra huset lite helgt fint men bara kankse.

Fick en förfrågan om mera bilder på vagnen man han ville vara anonym eller vad var det du sa Martin den yngre snyggare sa?

Nu skall jag ta tag i tvätten iallafall och ringa mor och far och bjuda in dom på kaffe om dom vågar komma. Men vill gärna att eddie kommer hem.

Ljus i tunneln

1 Läs mer >>
Ja Granehill har blivt en sjukstuga. Lukas kom in i natt varm som en kamin och jag har feber hosta och kanon förkyld. Så idag blir det vab och vam här hemma resten av veckan. Så nu hoppas jag att mikael och Rasmus inte blir sjuka. Men risken är jättestor.

Skall ligga i soffan hela dagen och kolla på film. Kanske sätta på en maskin tvätt men bra kankse..

Sjukstuga

0 Läs mer >>
Ja nu var vi åter i hemmet igen. Fast jag har smygit ut i husvagnen och myser. Längtar att få ta premiär övernattnings turen. Men det är lite för mycket snö i vår backe för att den skall ut och få rulla.

Men vilken skillnad det är på vagnarna. Men den gamla är inte fel den heller men den är alldelse för lite för oss på vintern. Men nästa säsong skall vi vräka ut oss under vntern.

Myser

0 Läs mer >>
Ja nu är den till salu vår Cabby 590glx. Intresserad? Hör av er.
Pris 59000kr




Till salu

3 Läs mer >>
Oj är det så här det är när man utnyttjar liftkortet. Ont i hela kroppen. Härligt att få åka masssa skidor. Och att Lukas har fått turbofart och Ramsu är grym på brädan  och ja en bild säger mer än ord se nedan.



Nu skall jag servera mina små älsklingar lite vin puttrande fläskafile med en uns grädde.

Livet känns underbart

0 Läs mer >>
Kommer som ett brev på posten i morgon. På alla utom maken. Lukas åker som han hade eld i rumpan. Rasmsus har kämpat med sin snowboard hela dagen. Mikael ´har tillbringat sin dag i kläppen med rigning afterskii. Nu sitter vi i husvagnen som tre pössmunkar. Och dricker staropramen och mumsar choklad.

I morgon skall vi tilll Lindvallen och åka stina hela dagen lång. Vi tre far vi ned till kläppen och lyssnar på LAJV.

Träningsvärken

0 Läs mer >>

Vilken dag vi har haft. Trevliga mäniskor träffade vi som vi har tillbringat dagen med. Lukas fick en skidkompis och då fick han turbofart var före mig ned varje åk. Så nu skall alltid Hampus vara med oss i fjällen.
Rasmus har nästan blivit stor. Han har inte åkt med oss på hela dagen. Känns konstikt. Men han har ju mobil med sig. Men det känns i en mammas hjärta att barna blir lite äldre.

Och så var vi på afterskii i Lindvallen och kollade på PÅG. Och maken var som vanligt en publikuppigare.


'
Min lilla sötnostoffel. Du e bäst. Japp nu säger jag det JAG ÄLSKAR DIG.

Härlig dag

0 Läs mer >>
Härligt att vara uppe i vintervagnen. Lite tråkigt bara att den nya vinterbostaden står hemma på gården. Men det går bra ändå. Får väl köra upp den nya och ta hem den gamla. Måste ju testa den ju.

Idag snöar det ymigt -12,8 liten vind. Kan nog bli några härliga åk. Mikael skall sjunga på afterskii i Lindvallen idag. I morgon och ända tills lördag skall ha sjunga på afterskiin i Kläppen. Restan av famlijen skall bara mysa och åka skidor mm.

Nu skall här åkas skidor.

Snö

0 Läs mer >>

God morgon

Ja sportlovet är igång. Barnen är lediga och Maken. Jag får jobba två dagar till. Men det går bra för idag kommer den förhoppningsvis hem. Vår vinter/sommar bostad. Oj va rolig eller slit roligt.  Synd bara att man inte kan ta med den upp till sälen.

Nu skall här ätas frukost.

Söndags

0 Läs mer >>
Ja i morgon eftermiddag står den på gården(hoppas att den kommer in bara) Så kom i tid risk för köbildning.
Så håll koll på bloggen och kolla när det är ledigt.....

Kom i tid

0 Läs mer >>
God morgon

Oj det var lite kallt nu bara -20. Lite konstigt väder kan man väl säga. Plus grader hela vecka regn och så blir det halv snöstorm och jättekallt. Vi får ta tag i oss själva och tänka mer på miljön och vår moder jord. Man får vara rädd om henne. 

Idag blev det ju ändrade planer. Men här hemma finns det att görs så jag blir ju inte syssslolös. Städa heter ett moment. Det har kommit lite på efter kälken denna vecka. Ett annat moment heter att killarna behöver ny skidhandskar, mössa och jeans. så om man tar en snabb upplockning så kan vi hinna med en tur i någonform av affär.

Ett moment är ju middags planering undra om vilken typ av middag det blir idag. Ja hemmalagad pizza.


(snälla snö försvinn)

-20

0 Läs mer >>
Japp det blir inge visning i morgon av husvagne kanske på söndag. Vädrets makter har ställt till det lite ju. Snö kallas det för. Men det som väntar på något skoj väntar gärna länge:)

Husvangsvisnig