0 Läs mer >>

Ja vilken dag. Blå himmel fem minus och lagom med vind. Snart dax för afterskii. Har sovit lite middag.

Semester

0 Läs mer >>

På väg

0 Läs mer >>

Tycker inte om mig själv just nu. Minsta fel så blir jag skogs tokig. Grannen ville ses men jag förklarade att jag är sur otrevlig. Så hon stannade hemma. Men nu har jag hällt upp ett stort glas rött för att koppla bort resfebern. Men om mindre än tio timmar är vi på väg till vår vinterbostad.

Resfeber resfeber

0 Läs mer >>

Ja åter igen en natt med svårt att sova syndromet. Ja hur blir det så. I och för sig så är det ju storm på utsidan. Men varför kan inte huvudet sommna när ögonen är så trötta att dom rammlar ihop. Resfeber kanske? Nog om detta.

Jul är över för i år. Svägerskan med familj var här. Men nästa år skall jag bara önska mig snö så man kan få lite julstämning. Och nästa år är det flera dagar ledigt. Och vem vet vi kanske firar julen i tandådalen.

Får försöka sova nu väckar klockan ringer om 2,5 timme. Men man skall ju inte gnälla har ju sovit mellan 22:30 och 0:30.


Sova??

0 Läs mer >>
JA du var den åter i våra hem. JULEN är tyd,igen här igen. Men i år saknas det verkligen inspiritation. Nu på morgonen har fortfarnade inte tomtarna kommit fram. Men granen står på plats och nåra klappar ligger under den.

Får väl ned i källaren och rota fram några tomtar. Men först skall det damsugas och tvätta golv. Sedans skall jag göra en ägg och räk bakelse och en choklad hallon mousse. Eller om jag gör tvärtom.

Eddie skall rastas och sedan kommer Kalle och hans vänner. Och helt plödsligt dyker Agge med familj upp. Och då skall vi mumsa i oss lite julmat eller öppna paket.

Så ha en trevlig juledag idag

God Jul

0 Läs mer >>
Snö snö Snö inte knappt täcker den marken men det är snö. Och en gnutta av julstämning kom.
Så ikväll kommer kanske huset vara pyntat och granen på plats
Dax för 4:e ljuset i advenststaken idag med. sedan är det ju jul.

SNÖ

0 Läs mer >>
Ja just det om en vecka är det ju jul igen. Kan inte påstå att det känns att den står vid dörren. Men det kommer väl. Men julförkylningen har kommit. Vem vet lite snö så kommer väl man i stämning. eller julgran och lite pynt,




Får börja med en gammal bil på en gran

Julen

0 Läs mer >>
Ja då körde min PT ett nytt pass med ny träning igår. Xrosstäning i 30 minuter. Det var väl inget tänkte jag det fanns ju TV. Och dom första 10 minuterna var ju helt okej till PTn sa andvänd armarn oxså. Okej sa jag och insåg att det var ju jätte jobbigt och då hjälpte inte äns tvn. Men skam den som ger sig. Hade fokus på skidbyxor på i sälen annars blir det för kallt i mjukisar. Efter det så gick vi in i rummet med dom stora killarna som lyfter skrot står och speglar sig och beundrar sig själva. Och vad maskiner det fanns och saker man skall lyfta. Vi tränade magen, gäddhäng, rygg och axlar. Det är bra med en Pt som berättar vad man skall göra och när man gör fel och en som peppar en när man vill ge upp. Och när vi kom till rygg övningen och skulle göra plankan. Så sa hon vi kör 20 sekunder. Det är väl inget tänkte jag. Men hon räknade ju så sakta så sakta 20..........................19.......................18....................................................17 jag han ju själv räkna till 20 hundra gånger innan hon hade räknat klart.

Man förstår att här behövs det tränas ju.

I morgon lördag blir det XC works

God morgon

0 Läs mer >>
Oj aj ont Min PT hade igår anmält mig till 30 min body combat 30 min body attac och 30 min zumba. Nu känner man av alla muskler. Fotlederna känns som dom gått av. Axlarna oja allt gör ont men ändå känns gött att kommit igång. I morgon är det dax igen. Men då bara en timmes xross träning.

Trilatron

0 Läs mer >>
Det var ingen bil som jag trodde det var träning för muskleran i magen mm. Så nu sitter jag här med träningsvärk på ovanliga ställen på kroppen efter en ovanlig träning för dom olika musklerna som man inte tror att man har. Och idag har min PT anmält mig till1½ timmmes träning med allt från body combat till Zumba dans. Kan tänkas att flera muskler får lite ont under veckan. Och som en annorlunda grej är jag vaken mitt i natten igen. Lite dumt igentligen men kroppen och ögonen vill sova men inte hjärnan. japp sådant är livet ibland, Jo tydlingen är det lucia idag. Får väl slänga på mig något vit och väcka familjen med sjön sång om tre timmar. Och så har det kommit massa snö i sälen. Hurraa hurra vad härligt. Här hemma förbereder jag oss på en grön jul. Det är bra för elen blir inte så dyr med en mild vinter. Varken hemma eller i husvagnen. Dax för att försöka sova en stund

CX30

0 Läs mer >>

Oj idag skall jag testa CX30. Och jag vet bara att jag skall till sportlife. Undra om det är en ny bilmodell? Men en tanke kan det oxså betyda träningsvärk i morgon.

Och ikväll blir det nobelmiddag. Trerätters när det är fin middag. och jag som har namnsdag och allt.

CX30

0 Läs mer >>

Ego show

0 Läs mer >>
Tack alla dför att ni kom och lyssnade på min Ego show. Utan er hade det blivit lite tomt. Tack för blommorna och presenterna. Tack mina musiker som kom spelade och hade en trevlig kväll. Ja var jättenervös innan jag gick upp på scenen. Men efter tre av verserna så var det borta och jag ägde scenen. bilder kommer snart på det hela skall bara hitta lämpliga sådana.
Träningsvärk under fötterna har jag efter ha gått i högklackat i en hel kväll även nacken och andra delar av kroppen har träningsvärk. 
Idag är jag nästan ledig skall på medarbetarsamtal och sedan står det massa saker som skall packas upp i hallen.
Och så har ju snön kommit till husvagnen. Snart skall vi upp om 23 dagar hurra vad vi längtar.
http://caravanclub.se/tandadalen2/tandadalen2.jpg
Men nu skall jag bära ved rasta Eddie och så skotta av bilen.
Ha en underbar dag

Tack Tack 40år och 5 ...

0 Läs mer >>
God morgon
Klockan är ju 6:12. Har varit vaken sedan 4:20. Tror att jag är lite pirrig inför morgon dagens show. Men är ju inte riktig klok ju ordnar en egen show med musiker och sång mm. Men nu finns det ingen återvändo.
Men det snurrar mycket i huvudet nu. Och så är det ju advent också och då skall man ju ha massa advent saker pyssel så som en stake med fyra ljus som man tänder ett itaget varje söndag. Sa min barna till mig. Men då svarade jag bara har ni en normal mamma? Nej vi har en tok mamma sa dom.
JA tänk om ni hade en arg mamma hela tiden som inte skojade till varadgen.
Nu så skall det sista finslipas bilder bål bagage baka. Frisören skall göra mig snygg idag. Och hela livet skall bara flyta på som normalt idag.
Glöm nte att det är mys fredag idag

40år ochtvådagar

1 Läs mer >>
Vilken dag:)
Härligt att fylla år och underbart med överaskningar. Det var min dag fylld med igår.
Vaknade av att Mikael,Rasmus och Lukas sjung ja må hon leva med ljus, frukostbricka och nerverstop. Sedan gjorde jag ingenting jo lite bilder scannades in. Tog en duchs åkte till nödingen för ett besök på Lindex. Klockan 12:15 skulle jag hämta Lukas som skulle till ögondoktorn.
MEN där fanns ingen Lukas bara en sjungade ja må hon leva klass och ett papper i handen fick jag. Där jag skulle leta upp en MI och där fick jag ett till papper om att hitta snygga malin och sedan skulle jag till en hall med is och sedan till maten och sedan tilll MY WAY där fick jag ett busskort  åk med bussen mot gbg. OJOJ hur stämplar man kupongerna. Men det var en förstående busschufför som hjälpte en förvirrad nybliven 40åring.
Igbg skulle jag bege mig till Radissons hotelbar och där väntande min personliga handlingshjälp Kristina.
Vi shoppade loss i diverse affärer. Sedan  kom mor och far och mikael och rasmus och lukas och hämtade mig. Kvällen skulle avslutas på ett resturagn bessök. Källarkrogen den kan jag varmt rekomendera faktiskt.
Ja det var en Malin dag igår. TACK pöss älsakr dig Mikael.
ps glöm inte kolla http://www.oioioi.se/ en fantastisk julkalender

40år och en dag