0 Läs mer >>
Jag ahr hittat laddaren till kameran n u kan jag ta kort igen hurra. Det är fortfarande tomt i huset. Men vi har hunnit med massa. Men nu skall jag sätta mig vid tvn för jag är jätte tröttt. Har ju varit en helg med sena kvällar.  JA ha en trevlig kvääll

Hittat

1 Läs mer >>
Ja nu var denna intensiva helg över. Huset är tyst tomt barna är på orust med farmor och farfar egon. Där skall dom vara i några dagar. Känns bar tomt inga barn att lägga ikväll vet interiktigt vad man skall göra. Men det får väl bli som vanligt städa tvätta röja mm. 

 
Ja vad hände nu med överaskningen den blev lyckad kan jag meddela. Dom fick åka en tur på sjön med flotten. Det blev en underbart trevlig kväll med mat dryck skratt och nöjda svärföräldrar och mamma och pappa.

Lördagen var vi på dop. Fabian (ralfrolf) jonas hjalmar eller tvärtom. Jag glömde dop presenten hemma duktig tös. oSedan lämmnade vi barna hos mormor och morfar. Och begav oss på förfest hos några vänner i Hålanda. Sedan efter drog vi till sommar festen i Skepplandan. Vaknade med lite ont i huvudet.

Efter detta åkte vi ut till Rånäss på orust och lämmnade av guld klimmparna till svärmor och svär egon.

Kommer snart att akna dom tur att det inte är så långt bort Rånäs. Man kan åka dit och pussa på dom och sedan åka hem och jobba igen. Ha en bra måndag

Tomt i huset

0 Läs mer >>

Det har gått några dagar sedan jag skrev men i bland hinns det inte med. Men först TACK svärmor för hjälpen. Ett jättejobb du har gjort nu skall jag bara fortsätta att osrtera och slänga och städa.

Och dag fredag skall jag och maken ge våra mammor och pappor en upplevelse som jag inte kan skriva vad det är för något förrän i morgon. Men vi skall äte mat njuta och dricka gott.

I morgon skall vi på dop Fabian skall döpas. Sedan skall pojkarna åka ut till Rånäs till farmor och farfar Egon. och sova över. Jag och Mikael skall på sommar partyt om det inte regnar.   

Så ha en trevlig fredag det skall jag ha.

Överaskning

0 Läs mer >>
Ikväll är jag jättetrött. Ligger redan i sängen och myser md bus fröna. Sommnar alldelse snart. Dagen har varit intesiv. Även morgondagen. Hipp happ nu är jag helt slut.
Lika trött som denna isbjörn.




God natt!!!!!!!!!!!!!

Så tröttttt

0 Läs mer >>
Det blev en orust tur. Ja en bra resa blev det. Måcket reng och blåst. picknincken fick vi sitta i bagae luckan. Men allt går ju bara om man vill. Sedan begav vi oss hemåt och alla andra som befann sig på orust.. Tur att vi kunde åka småvägar hem. Idag har jag börjat på kanske mitt nya jobb. Förskolan Blåklockan i Lödöse som kokerska. Tänk att det kanske blir mitt vågar inte tro på det förrän jag har skrivit på pappret.

Mikael är på hard rock cafe och tittar på Steroeo. Så här hemma är det lungt och skönt. Skall väl snart krypa ner i m in säng och mysa.



En fin blomma

God kväll

Orust

5 Läs mer >>
Idag är en sådan dag då man skall göra något extra specielt.
För våran del skulle det kunna bli





Maken har inte vaknat än så jag kanske skall överaska
han med att vi bara åker dit.
Som sagt är det ju så att den 22/6 1990 förlovade vi oss (18år)
och den 22/6 1996 (12år)gifte vi oss. Perfekt att ha allt på samma dag.



JA vem vet vad som händer idag. En dag på stranden som Ledin sjuger.
Jag kanske blir senuella isabella senare.....
nog om våran bröllops/förlovningsdag.



Har fortfarande inte hittat laddare till min kamera. Så jag har inga bilder från midsommar men Sköld har det.
Midsommar afton flöt på bra inget regn till dansen bara storm.
Rasmus och Mikael sjöng så fint(bild kommer)
Sedan gick vi till våra grannar i Sekelvillan. Där vi blev sittande hela kvällen och halva natten.
Så det blev en helt perfetkt afton. Det blev bara en rejäl skur med regn och då satt vi på altanen på
Sekelvillan och barn var inomhus.
Så ha enbra dag det skall vi ha.



Speciel dag

1 Läs mer >>
Men inget regn än. Blåser gör det ju men det kanske hinner mojna till klockan har blivt 16 eller 18. I går jobbade jag min ssista dag på Blåklinten. Skall böeja på förskolan Blåklockan i lödöse i stället. Hipp hurra vad jag blev glad. Nja inte helt glad det känns att sluta på ett ställe som man jobbar i snart 5½ år. Men jag kommer någ över det men det tar någ flera år.

Idag är det som sagt var midsommarafton vädret är väl så där. Inget reng än men klockan 16 då kommer det för då börjer dansen runt stången. Sedan kommer det väl förmodligen att rengna hela kvällen tills vi går hem från Sekelvillan.

Det är okej om det regnar. Bara det inte gör det vecka 29. Och 32,33, 34.

Min karmera laddare är borta så jag kna inte ladda in bilderna i datorn så det kommer bilder inom kort måste hitta dena dära laddaren. Så ha alla en härlig midsommar så höres vi i morgon.

Blåst, Sol, Moln

0 Läs mer >>
intranätet igen. Har haft en expert inom data världens alla problem hemma på en kopp kaffe. Fick även passa hannses barn. Så nu hoppas jag att allt skall funka igen. Haar tyvärr inte fått bilder från dom olika sakerna som vi har gjort men det kommer. Veckan började med skolavlsutning för Rasmus och Lukas. Så nu har dom 10 veckor sommarlov och Lukas har växt och blivit längre över en natt. Han skall ju faktikst börja ETTAn och då blir man längre.  Mikael hade avslutning på tisdagen. Så nu har han oxså massa sommar lov. Huset kommer att bli så fint, tvättenkorgen skall var tom.
Denna bild skulle jag satt in förra veckan när jag hade aldels för mycket att gör då kände jag mig så här



Men det var förra veckan. Nu tar vi nya tag och ser framåt. Har ju en semester vecka om tre veckor. Och då kommer värmen igen. Men först kommer Midsommar med regn och blåst som vanligt.


Så alla kommer väl till dansen vid Prässebo badplats på fredag klocka 16:00. Mikael med son spelar som vanligt. 
Så ta på er galonisarna, gummistövlarna och sväng era lurviga ben runt stången. Vi synes där.

  
 

Nu funkar...

0 Läs mer >>
Nu har är lyckan stor alla pojkarna i familjen har varit och tittat på monster jam. Det var bättre förra året tyckte den störste pojken i familjen (mikael) dom två yngre var jätte nöjada nj inte Rasmus. Fel monster truck vann.  Tyvärr hade maken ingen kamera med sig men det hade Jonas så bilder kommer denna bild har jag hitta på internätet.



I morgon är den sista skoldagen för Barnen. Mikael börjar sitt sommarlov ev. på onsdag. Jag får jobba och slita ett tag till. Någon måste ju få in pengar i familjen......

God nattt
 

Monster jam

0 Läs mer >>
Ja det blir det. skulle varit på 40 års kalas idag men jag orkade inte. Hela veckan har det varit något varje kväll. Så jag tog beslut att vara hemma. Mikael och barna gick och jag la mig på soffan och somnade och vaknade efter två timmar. Jag tror att jag var trött. Nu känns det mycket bättre. Ja nu så är det då äntligen dax för monster jam i morgon. Men tyvärr verkar det som att det regnar i morgon så det får bli regnkläder i morgon. 

Ha en fortsatt  trevlig kväll. Tror resten av familjen kommer hem snart.

 

Ibland blir det för m...

2 Läs mer >>
Häst vill jag ha. Vad är det för någon Agge? Tror du att den passar mig.
Har idag varait ute och ridit på en d-ponny. Den största ponny innan det heter häst.
Det har jag lärt mig idag. Så nu vill jag ha en sådan här fläckig häst. Den är vacker, ståtlig och fin tycker jag.
Så morgon dagen kommer jag att ha ont i bena och jumskarna.Vi tog det lungt skrittade mest. Det är ju två unghästar ju då får man ta det lungt. (heter häst rasen shire?)



Eller varför inte en ståtlig islandshäst



Detta är nog den ända häst jag har råd med

None

Ja min syster son Andreas har börjat sitt sommarlov med gipsad fot. Det är det jag alltid har sagt fotboll är en jättefarlig syssels sättning. Här kommer en bamsekram från moster morbror och små kusiner.



Ha det så bra godnatt sov gott vakna tortt

En sån här.....

0 Läs mer >>
Nu har dagens aktiviterer utövats. Brännboll med förskole klasssen och 2:an. Nästa alla i klasserna kom. Och alla var nöjda med denna aktivitet. Och även vädret var bra det blåste ju en del men det regnade ju inte. Men nu har det mulnat på här i Prässebo så snart kommer dom väl regn dropparna. Och dom kan behövas så att gräsmattan kan bli grön ingen.


 Nu åter står tordagen med alla aktivter som skall göras. Mikael och killaran skall på vernissas på Tingbegsskolan i morgon medans jag är på avslutning med köken i kommunen.






Men god natt på er alla

Dagens aktiviteter

0 Läs mer >>
Vet ni va  viken hyssteri alltså. Denna fotbolls VM eller Em är det ju tydligen. Men jag tycker att ett glas gott vin och en god kött bit är bättre än ett gäng svettiga killar som jagar en rund boll. Hysteri om detta. Nog om min klagan. Jag tycker iallafall så. Hopppas att norge eller damnark vinner. Eller hålanda if.

Har en fråga vad äter man på midsommar om man inte tål fisk? Kan man äta tacos eller har ni bloggläsare något gott recept på något ny midsommar mat för fisk allegisk kvinna i sina bästa år. Tacksam för tips. 

Ha en trevlig kväll nattt

 

Vin är bättre än fotb...

1 Läs mer >>
Ja godmorgon sverige. Dax att vakna. Allt väl med er? BRA. Här hemma blir det kaos denna vecka med början idag. Nja eller i morgon men kan bli idag. Jag jobbbar till 18. I morgon börjar jag 6:00. Sedan skall barna klippa sig halv två, sedan skall rasmus och lukas klasser träffas och spela brännboll här i prässebo. Och vet ni va i morgn kommer regnet hurra självklart kommer regn när man har planerat något. Men har vi lite tur så regnar det inte efter 17 tiden . 

Torsagen jobbbar jag fram tills halv fyra sedan är det köks avslutning i slottsparken på ström. Fredag så skall jag jobba, färga hårtet och gå med jobbet och äte en delikatt middag på alberts.

Så om någon vill oss något så har vi eventuellt en stund på lördag ledig. Och på söndag kommer dagen då killarna längtat till Monster Jam på Ullevi. I år följer jag inte med och tittar hade gärna gjort det men det gör jag nästa år.  

.

På måndag är det dax för skolavslutning. Undra när jag skall hinna köpa några nya skor och en snygg skjorta till killarna.
Får bli lördag. Så tyvär gick den ända lediga dagen åt. Nu skall jag åka till jobbet. HA en bra dag. Martin Karlsson om du hinner skicka mig lite kort från stocken så blir jag glad.

Mycke denna vecka

0 Läs mer >>
Vilken underbar helg vi har haft på Stockens camping. Sol, värme, husvagn, goda vänner, dryck ,mat sol, lite jätte lite bad.
Bilder kommer inom kort. Ja vilken helg det har jag redan skrivit  men det kan man skriva två gånger eller hur många gånger man vill.

Vilken bra placering vi fick husvagnarna var cira fyra eller fem meter fårn lekplatsen så vi kunnde sitta vid vagnen och ta oss något svalkande att dricka. Barne lekte,  Erik sköt missler. Våra grannar på ena sidan tyckte att såpbubblor var störande. Men dom andra grannarna var trevlig och stod ut med oss som grannar. frredagen gick vi och badade men det var ingen vidare strand. Barnen frågade inte äns om att bada på lördagen.

Lördag fick vi oväntat besök. Jag tyckte jag såg någon som liknade Tommy vår vän i Umeå. Och vet ni det var Tommy som kom och hälsade på oss. Med sig hade han familjen Seth. Så vi fick en hel dag med massor av våra vänner.

Söndagen kom och det var med tunga steg som vi packade ihop våra vagnar, Ingen ville åka hem till vardagen. Jo tränings narkomnaen Martin fotbollen Karlsson hade en jätte viktig korp fotbollsmatch. Och vi skullle ju gratullera min pappa som fyller år idag.

Min pappa och sin svärson anders



Ja som sagt bilder kommer inom kort. Ha en bra måndag snart är det semester om fyra veckor

Hemma

0 Läs mer >>

Hej alla blogg läsare. Allt väl? här hemma har jag varit hemma med Rasmus idag han har nog lidit av vätskebrist. Så nu har han druckigt massor idag och genast så var rasmus som valigt igen. Tänk vad enkelt fel det kan vara ibland.

Och idag hade han tur. Jag skulle på ett möte i eftermiddags. Mikael var på skolan så Camilla hade killarna en stund men nu var det så att hon skulle och bada i en pool så killarna var med jag med en stund tog kort.


Rasmus njuter

badpojk

Lukas och Felix

poolkillar

Visst ser det härligt ut. Jag har ingen baddräkt eller bikini. dom har blivit för gamla så resåren har slutat fungera. Och badräkte har det blivit ett stort hål i grenen. Måste åka och köpa en ny så jag kan bada.

Har packat husvagnen och längtar tills morgondagen att få komma iväg till Stockens camping på orust blev det.
Ha en trevlig nationaldag i morgon fredag.

Och en härlig solig helg.













Onsdagen och torsdag