4 Läs mer >>
midsommar 06


Vart skall vi göra i år på midsommar och vart skall vi vara? Flotten var ju himmla mysig faktiskt.

Midsommar 2006

0 Läs mer >>
Lördagen börja ta slut. Barna spelar X-box mikael är och spelar , jag sitter här vid datorn med Kalle sovande på axeln med huvudet instuucket under mitt hår. Skall snart lägga mig oxså snart känner mig trött och mätt.
har haft besök av svärmor och Egon pelle har oxså varit här en sväng. Har hjälpt Harriet att tvätte hennes fönster. Räddat henne från en lite mus oxså. som hade ramlat ned i hennes soptunna under diskbänken Har börjat vår städa köket.I morgon skall jag på scrapbokking mässa i den stora staden göteborg. Sedan kör det igång med en ny vecka. mikael skall till varberg med den flinskallige mannen. Jag får sköta hemmet som vanligt ensam och övergiven. Ja så är det när man är gift med en VD. (han tror han är vice VD men det är ju jag som är det)

Så ha en trevlig kväll sov gott.

lördagen närmar sig

3 Läs mer >>
FRedagen kommer smygande ingen. Helt plödsligt är veckans höjdpunkt här. Ja vad händer i helgen då?
Jo vi har Kalle och oliver här i helgen mor och far är i Tyskland. Mikael skall spela på lördag och innan dess skall han göra bas gångar. Basisten i LAJV har skadat handen rejält så han kan inte spela. Och jag skall få besök av min kusin med barn  i morgon fredag. på lördag skall jag till harriet en sväng. söndag skall jag på mässa. så nu var hela helgen bokad. Vill ni hyra vår grävmaskin så är det bara att ringa. Ja annars får jag hoppas att ni har det bra och får en trevlig helg.

Ja nu kommer den igen

0 Läs mer >>
   Det borde vara förbjudet att börja jobba före 7:15. Har öppnat på dagiset i morze klockan 5:50 larmade jag av och inväntade trötta yrvakna barn. Stakars barn dom eller flera av dom tillbringar mer tid på dagis än i sitt egna hem. Inte undra på att dom blir lite skadade. Ja nog tjatat om detta, inget jag kan göra år tyvärr.
 Har varit på symöte hos catharina ikväll det var himla trevligt. Nu ligger jag åter i sängen och bloggar jätteskönt. Morgon dagen skall eller måste jag få ordning på mitt hem som ser ut som ett kaos. tvätt som måste vikas golv måste damsugas och tvättas, toan måste jag ta tag i.

får väl sätta maken i arbete imorgon. godnatt på er

Tisdag 27/3

0 Läs mer >>
Nu har denna dag snart tagit slut. Har krypit ned i sängen, tur det finns trådlöst nätverk så mqan kan ligga i sängen och skriva i sin blogg. Vad har jag gjort idag? Jobbat hälsat på min syster Lena och lukas har cyklat utan stödhjul. Sedam har jag damsuugit hälsat på Toto och hans familj. kom hem la barna och nu skall jag snart försöka sova. Skall öppna på jobbet i morgon klockan sex så ja måste tvinga min kropp att gå upp vid fem hur det nu skall gå. Ja god natt på er och sov så gott

Måndag kväll

0 Läs mer >>
Nu känns det verkligen att våren har kommit. Har fått luntat idag och då är våren här. Mikael har oxså tagit bort gräs på berget, tänkte få en del av berget gräslöst. Det blev riktigt bra. Nu skall jag ta en dusch och laga mat. Sedan skall jag nog vika tvätt men förmodlingen blir det nog soffan som blir min plats ikväll.
Men vilken underbar helg vi har haft, hoppas att vi får många soliga och härliga dagar.

VÅRVÅRVÅRVÅRVÅR

0 Läs mer >>
Söndag och solen skinner, helt underbart tycker jag. Mikael är rfedan ute och eldar har slängt massa med skräp som har legat på vinden. Skall och gå ut nu och dra granris sedan får jag väl kratta lite mera löv. Våfflor skall göras och ätas upp. Det skall bli jättegott. Ha en underbar dag

Våffeldagen

0 Läs mer >>
Ja den kom till slut vår gula härliga sol. Men det blåste ju oxså så vi fick elda lite senare, Det gick ju det med. Mikael har grävt igen sina hålor oh snyggat till efter sig. Jag fick ordning på altanen, krattat, dragit fram granris och hälsat på Hasse Lillans make, det gich faktiskt riktigt bra. Nu Skall vu sätta oss i soffan och äta mat. Förmodlingen kommer vi sommna innan 22 ikväll men va gör det om hundra år. Ha en trevlig lördag kväll.

Solen kom

0 Läs mer >>

Vaknade vid sju tiden och solen har inte kommit: Var är den dom hade ju lovat. Det får gå ännå. Man kan var ute och greja utan sol faktiskt. Ja då var det dax att väcka maken han ligger i sängen och snarkar, så jag inte kunde sova faktiskt. Ha en trevlig dag

Vart är solen?

0 Läs mer >>
*i kväll kommer tårana igen. dom bara kommer från ingestans. Skall träffa Lillans make i morgon lördag. Fy va jobbigt, Tårarna bara kommer ned för mina kinder dom vill inte ta slut. Varför skall man dö varför skall en god maniska bara lämmna oss varför vARFÖR. hoppas att der går bra i morgon att träffa hasse och Ewa Lilans dotter. 
Det äe skönt att man kan skriva av sig på sin  blogg. Det hjälper faktiskt. Låterr konstig men det hjälper. ja nog med mina sorgen eller vvad man nu säger.Hoppas ni får en trevlig helg i alla fall.

Tårarna

1 Läs mer >>
Ja nu är det fredag igen. Och Mikael var på vårdcentralen idag för Rasmus Har ont i halsen. Så han och Lukas kollade sig med. Och den som har halsfluss vara Lukas inte mikael eller Rasmus. JA så nu går han på pencillin. Har hunnit med en snabb sväng på IKEA och handlat bra lådor att lägga papper i. Nu skall jag ta och rasta Eddie och mikael slippar och barna lyssnar på spökligan. Men sedan skall vi mysa isoffan och titta på tvn äta gott. Vila upp sig inför morgon dagen. trevlig Helg

Ja då kom fredagen

1 Läs mer >>
Ja nu närmar sig helgen igen. Jag har planer för hela helgen var vi skall elda såga ned en gran planera parkeringen, var kablar skall dras. Hamburgare skall grillas och våfflor skall ätas. Mums vilken helg det kommer att bli:)  Kan hända att vi tar oss en kall ÖL under dagen,  men bara om vi varit duktiga.
Ja så får vi hoppas att inte Rasmus har halsfluss bara Mikael skall kolla upp han och även lukas i m orgon. Rasmus har varit väldigt häging under kvällen. Annars har jag väl inte något mer att berätta så tror jag. Bara att helgen kommer att fyllas av sol sol sol Och en ÖL. Kanske så får jag gräva lite med maskinen oxså.
Ja har ni vägarna förbi så kom in och säg hej ta en kopp kaffe eller ta med fika korgen och sätt er i trädgården och titta på oss.

Helgen närmar sig...

0 Läs mer >>
Då var det dax att vakna upp till en ny solig morgon. Dessa dagar när man vaknar upp och solen skinner är det skönt att jobba på dagis. Få vara ute med barna i det vackra vädret.  Idag vaknade Lukas halv sex så jag ligger här och tar det lite lungt. Det är riktigt skönt faktiskt. Tänker på alla dom som redan är på sina jobb eller sitter i bilköer. Tur man jobbar i Nygård slippa bilköer mm. Har ni planer för helgen? På lördag skall vi röja i trädgården elda såga gräva igen hål som mikael grävt upp. Grillen kommer fram så ni vet var vi är om vi inte svara. Eller ta på er arbetshandskar oh en kratta och kom hitt och ha det trevligt. ♥
Nu är det dax att göra frukost faktiskt. Ha en mysig dag.

God morgon onsdag en ...

0 Läs mer >>
Nu har jag äntilgen fått satt in bilden på vårt senaste tillskott i familjen. Vi hälsar vår(mikaels) nya leksak välkommen. Vår trädgård ser ut som en stor swimingpool där mikael har grävit. 
Jag har haft en tuff dag idag. gick upp 5:20 åkte till jobbet slutade 12:15. hämtade Lukas. tog en promenad till bussen hämtade Rasmus sedan städade jag lite. Sedan var det dax för möte på jobbet. så nu har jag lagt mig. 

Ha entrevlig dag i morgon i det soliga vädret. det skall jag ha  

Nu är han här

0 Läs mer >>
Gr?vis

Grävmaskin

0 Läs mer >>
147686-19

Eddie