1 Läs mer >>
Nu är det bara i morgon fredag kvar tills min semester börjar. Tre veckor att njuta av ledighet. Skall bli skönt.
Har badat i poolen idag hos min moster jätte skönt. Sedan kom mor och far på besök pappas nya telefon krånglade så vi hjålpt han med det. Sedan dök familjen sköld upp.

Mia det är bara att ringa nästa vecka ta hof med upp och komma.

Ha en trevlig helg

BADAT

2 Läs mer >>
Gick upp 5;10 i morse för att det skulle komma varor från servera. Var trött redag dagen innan för att granens hundar hade skällt hela natten. Så när inga varor kom och ag var på jobbet så tidigt så kändes det för jä....igt.

När jag kom hemskulle vi åka med mor och far till trollhättan och hjälpa dom att köpa en kamera och nya mobiler tilll dom. JAg tro jag sov innan vi kom till bron över järnvägen.

I morgon skall jag åka till min moster och bada efter jobbet. Har jag tur så komer min storasystrar med och deras barn.

Ha en trevlig dag i morgon

Vilken dag

0 Läs mer >>

Ja må han leva ja må han leva i hundrade år.
Kenta fyller år 
Här är Kent-Olof med sambo och dotter på dotterns dop.



Grattis önskar vi här på granbarret.

Har idag varit och klämt på Gustav som är 4 månader idag.



Fabian är oxså 4månader idag




Äntligen har det åskat. Luftenkänns frisk mennnnnnnnnnn det är hög luftfuktighet.

Nu skall jag bort till grannen som bjuder på paj. 
Ha en trevlig fuktig kväll
 

Kent-Olof

0 Läs mer >>
Idag vill vi gratta Jonas min systers pöjk som fyller



Vi sänder massor med grattis på din 15 årsdag



Hittade ingen ny bild på dig nu när du är ny klippt får leta bättre.

Varmt Varmt hett varmt skönt klockan 4 i natt.

Idag tog vi en tur i affärer där var det svalt och skönt och inte så mycket folk och fä.
I morgon efter jobbet skall jaag eventuellt hälsa på Irene som har sin husvagn i hafsten.

NU har jag börjat att riva ut gadrobena på övervåningen. Men tog en kort paus för jag svettas lite bara.

Ha det så varmt

Jonas fyller moppe

0 Läs mer >>
Klockan är 22:00 och jag sitter på altanen och skriver. Det är 30 grader varmt här på altanen cement golvet glöder kan steka ägg på det. Hundarna lider i värme n vi med. Man dricker för lite vatten. Men skönt är det i vattnet iallafall.

Mikael har tagit sitt första dopp i sjön idag. Efter har stått på taket hos Pelle. Hoppas att vädret består ett tag för jag börjar min semester om 5 fem dagar. Får se när man kan sommna i kväll. Alla fönster är öppan i hela huset men det känns inte. Får väl lägga mig runt tolv så kanske det har blivit svalare.

Ha en härlig morgon dag ni som har semester och ni som börjar att jobba.

30 grader varmt

1 Läs mer >>
Sol bad tvätta vika tvätt. Så ser dagarna ut just nu. Ja vi umgås med våra vänner oxså..Idag har vi jag och Camilla med att vara på boda beach i tre timmar. mar sedan till viktorias mammas pool i tre timmar. Så nu är vi jätte mätta på sol och bad för dagen.

När vi kom hem stack maken och hjälpte sin kusin med att mura skortsenen. Och när jag i min ensamhet stod och skalade räkeer sån maneter. Stod våra trevliga grannar i dörren. så jag sa ni får inte lämna mig här utan att ta ett glas rött. Så dom offrade sig och tog två glas rött.

Och nu ligger jag här i min säng och bloggar i min blogg. Ett het tips kolla min svägerskas blogg vilken helt ubderbart sött hundvalp.

Nu skall jag sova................  God natt

Sol Bad

0 Läs mer >>
Har badagt idag det var 22,6 grader i bodasjön. Killarna har legat i vattnet i tre timmar. Nu håller jag huset i tvärdrag. Hundarna tycker inte om värmen framförallt inte Oliver han mår riktigt dåligt. Hoppas att orkar med detta.

imorgon är det veckans sista arbetsdag. Sedan blir det väl hem till standen eller så. Vem vet vad som händer tar en tur vagnen kanske.

Varmt sol

0 Läs mer >>
Vi tog med sol från öland till oss här på västkusten. Så nu ni alla som har semester njut och slit den med hälsan.
Idag har det varit varmt och vi har en skuggig trädgård som man kan få svalak när det är varmt.

Har varit en sväng till stranden killarna badade med Familjen skölds killar och vi drack kaffe. Sjön håller på att försvinna sand stranden blir större det är ju bra.

Snart är denna vecka slut. Helgen är nära och kan tänka mig att det blir mera bad. Skall även försöka få ut den gamla toan.

Hip hopp slut
nu skall jag sova till slut

Sol sol

0 Läs mer >>
Jag har jobbat idag känns bra. På väg hem från jobbet fick jag åka med en vän till Uddevalla och fixa till hennes tatuering. Lite sugen blev jag att skaffa en egen tatuering. Men när tatueraren började så ångrade jag mig Det gör ju ont.
Men då sa Mikael att du som har fött barn vet väl vad smärta är.
Så jag kanske vågar ändå. Det tåls att tänka på.

Kvällen tillbringade jag hos vännerna i sekelvillan. Såg solen glida ner bakom träden jätte mysigt.



Skall kolla tapeter till övervånigens hall oxså. Skall börja med den nu. Vet bara inte hus jag vill ha det där uppe. Tv rum eller en jätte gadrob eller en jätte balkong eller bygga ut. Vem vet får surfa runt lite och få inspirition.

Nu skall jag smyga mig ned i sängen med min laptop och surfa runt och sedan kram kudden.

GOD NATT

God kväll

0 Läs mer >>
God kväll.
Har tagit en kvälls promenad med Eddie.
Det regnade och solen sken.
Här kommer bilder från vår semseter

Rasmus på sin skateboard



Ett gäng golf killar



Hjärtan stenar som jag av en tillfällighet hittade



Lukas på trollstranden



Rasmus på trollstranden



After beach på Böda sand

Lite semester bilder

0 Läs mer >>
Du var vi hemma igen. Det var skönt att komma hem. Familjen Sköld ringde och frågde(tack) om vi villa ha middag och det var faktiskt skönt att komma bort och äta för hemma har vi ingen mat måste handla. Jo lite mat har vi hoppas jag så jag slipper att åka handla mat idag.

Dagen idag är till att tvätta få torrt tvätten. Sedan är vi bjudna på kalas klockan 15 till joel och Simon som har fyllt 10år.
Och ikväll skall jag lägga mig tidigt om det går. Skall ju gå upp 6 i morgon.

Ha en regnig dag det har vi här verkar det som

Igår kom vi hem

0 Läs mer >>
Hej hopp nu åker vi hemåt. Barna är och leker en snabb sväng hos Felix.  Vi tar det lungt och njuter. Kanske åker vi in idag till Gekås Lukas ville ha en klocka och jag ett par byxor och t-shirts. Men är det för mycket bilar, folk, husvagnar mm, så åker vi vidare. Längtar efter Eddie gör vi hela familjen också.

Här är kusiner i Ellens pool Ellen Lukas Rasmus Felix



Ellen på väg in i köket



Ha det

Dag 9

0 Läs mer >>
Idag har vi tagit fagen som den kommit. Jag och svägerskan(agge) har sutttit på altanen och pusslat ettt svårt pussel. Rengnet det bara öste ner och vi hade det jätte mysigt. Barna lekte med Felix. Så helt plödsligt kom solen fram och vi for i väg och spelade mini golf. Sedan gick vi in på gekås och vände har nog aldrig varit så snabbt inne på gekås känndes lite konstigt men det gick bra. Sedan for vi till Brännögård åt middag. Sedan njöt vi bara och satt i stearinlujset sken och pratade. Nu liggger vi till säng skall sova. Idag far vi hem till vårt Granehill igen. Skall jobba måndag upp  klockan 6:00.


Ha en härlig helg

Slut dag 8 och tidig ...

0 Läs mer >>
Vi är nu på Brännögårds pensionat och intagit en delikat frukost med nybakta frallor och annat gott. Men tyvärr fick vi inte med solen hit. Det har regnat hela natten och även nu. Vi skall ut på utflyckt. Våger inte äns tänka på Gekås men precis innan dom stänger kan man ju glida in. Skall kanske spela äventyrs golf om det slutar att regna eller så åker vi dit näsan pekar.

Dag 8

0 Läs mer >>
Nu har vi lämmnat öland på väg mor Brännögårds campingplats. Har varit på Strand och lyssnat på vår granne. Totto och The pojkarna. Känns bra att var på väg hemåt. Vi har ju fått sol, sand, upplevels och en jäv......a massa folk. Nu skall jag sova en stund är helt slut. Men jag hoppas att vi tar med det fina vädret hem till Prässebo.  

Bilen dag 7

0 Läs mer >>
Glömde ju att summra dagen igår. Men vi gick ner till strannden innan den invanderades att tusen miljoner mäniskor. Vi tillbringade cirka 1½timme innan vi gav upp. Lite för mycket folk för malin och mikaels smak. Men det räckte ju att vara i solen. Fick lagom med rött skinn även fast jag var insmord i solskydd 30. Mikael såg nästan ut som en rosa gris eftersom han inte smörjde in sig. Sedan blev det familjekamp i mini golf Jag vann nästan rasmus kom sedan sedan kom lukas och mikael vannn bara med 2 poäng. Sedan hände ingenting. Lagade mat åt pratade med granarna.

DAG 7
Nu har vi vaknat ätit städat vagnen från all böda sand. Och nu skall vi förmodligen packa ihop husvagnen och åka vidare och se något annan capingplats i sverige. Ett stopp blir det i borgholm för att hälsa på våra vänner Dahlöv/björner. The killarna spelar på Strand i borgholm. Lite after beach och lite mat med våra vänner sedan far vi mot Brännögård. Där svägergerskan svågern och svägerske barnet bor. Här kommer några bilder från vår utflyckt. Det kommer mera bilder när jag kommit hem. tar långt tid att ladda upp.





Ha en härlig dag det skall vi ha.
 

Glömde igår