6 Läs mer >>


Lukas fyller år idag hurra hurrra.

Killen som var helt säker på att han skulle få en mobil telefon. Och så blev det en 4hjuling. Tur att han har öron så inte mungiporna försvinner upp på huvudet.

Lukas 10år

0 Läs mer >>
http://www.blocket.se/alvsborg/Cabby_590_GLX__88_Barnkammarvagn_33847469.htm?ca=16&w=3

Oj nu är det allvar. Nu är den ute på blocket hoppas att få sålt den. Har städat och putsat i flera dagar.

Och snart får vi döpa om granehill till stubbehill i morgon kommer skogsmaskinerna och sågar allt som kommer i dess väg.
Förre och efter bilder kommer att publiceras.

Igår var svärmor och sväregon här ocg förgyllde dagen, Svärmor bakade bröd och bullar. Egon bar tält och körde ned husvagnen till mor och far. Kvällen avslutades med grillmiddag med ett glas rött.

I fredags utövade jag fuktionell träning. Men springer om kring i skogen och klättrar i berg kryper under grenar och nedfallna träd hoppar över oxså. Lyfet sten mm. Och jäxxxxar vilken träningsvärk jag har. Gårdagen var hemsk idag är det lite bättre.

Nu skall middagen intagas och dagen skall förgyllas med klättra i berg och röja för skogsmaskinerna. Laga mat och ned till mor och far piffa till vagnen som står där.

Nu ligger den på bloc...

1 Läs mer >>

Är gräsänka sedan tordags morse. Mikael är ute i skogen och skjuter lösplugg grön i hela ansiktet och gröna kläder på sig. Sover dåligt ínte mycket till mat Hur kan det vara kul igentligen. Men det är nog en killgrej som vi kvinnor inte förstår oss på. Ja igåt intog dom Lidköpingstad och dag blev det halleochhunneberg som invaderas av gröna skjut galna män.

Men jag skall fixa färdig den gamla vagnen det sista sedan skall den ut på blocket. Besiktade den igår och den var kanonfin inget att anmärka på.

Och till kvällen skall jag på tjejmysspa i skepplandahallen. Skall bli mysigt. Lite bubbel skall drickas simma några längder och basta lite oxså.

Ha en härlig lördag.

Gräsänka

0 Läs mer >>
Oj helgen är igen. Den gamle vagnen skall besiktas.Tur att svärfar kan köra när maken är ute i skogen och skjuter lösplugg. Sedan blir det spa i skeplanda hallen med Kristina. Skall hinna med lite annat med. Tvätten städning med.

Helg

0 Läs mer >>
Japp då hade man skaffat sig en härlig träningsvärk. Aj vad ont det gör men det går ju över.Gick en rask promenad utan stavar igår. Men idag får jag allt ta med stavarna på en tur. Var hos min fantaswtiska frisör idag och bokade tid inför bröllopet. Skönt med en extrem make over.

Nu skall jag bara smälta maten sedan ut med stavarna och Eddie.

Avdammade

0 Läs mer >>
Japp nu var jag igång efter ett långt uppehåll från stavarna. Men nu har jag dammat av dom och började träningen igår. Vågen står på 78,2 och det är hör man ju att det är några kilo förmycket. Skall ju vara brudtärna om 8 veckor. Nu får jag skärpa till mig. Skall ta med maken också och även en granne som skall med.

Och så skall jag och Lukas träna. Han skall göra sina ögonträningar 5 gånger på morgonen  och kväll .
 Och när han övar sina så skall jag öva situps och plankan. Och se när vi kan öka våra övningar.

Och under tiden jag tog min snabb runda med stavarna så satte jag en bröddeg. Den skall strax in i ugnen och sedan blir det nybakat till kvällsmat.

Hej så länge

Stavar