2 Läs mer >>

Har ni drabbats av detta fenomen. Jag Drabbas attid av detta. Det borde klassas som en mycket svår sjukdom man borde bli sjukskrivern veckan innan man skall åka. Så slipper familjen lida. Så lätt irreterad som jag är nu är inte nyttigt för hälsan. Men det  går ju över på Söndag morgon klockan åtta precis när vi satt oss i bilen bara det försvinner. Ja så är det, skall se om det inte finns en dator i sälen så jag kan blogga lite därifrån. I år skall ju alf med och åka skidor jätte trevligt skall det bli. Rasmus skall köra i från honom och skvätta massa snö på farfar.

Hoppas att det blir mycket sol nästa vecka nu så vi kan njuta i solen någon dag.

På lördag så har vi ett möhippegäng här som skall spela in en skiva så är vi bjudna på Wilmas dop och så tro maken att han skall på 25årsfest. så då blir det som vanligt igen jag får packa alllt.
Men jag skall nog strejka funderar på det iallafall.

Nu skall jag röja lite i hemmet packa vika tvätt läggga barna var social.

Trevlig kväll på er jag skall försöka ha det........:)

RESFEBER

0 Läs mer >>
KALLE

KALLE

0 Läs mer >>

Då var denna helg tilländå, har inte hänt så mycket som jag hade planerat. Skulle ha hunnit städat, tvättat, leka med barna, handla, gå ut med hunden, vara social hälsat på svärmor som fyller år mm. Men Luaks har inte varit riktigt på hugget denna helg så vi har tagit det lungt faktiskt.  Jag har ju kört 4hjuling så lite plus och tittat på melodifestivalen. Vilken underbart rolig låt After Dark hade gjort. Uggalas låt var oxxså bra men man kan ju inte skicka vad som helst till finland. Men finnarna skickade ju Lordi så vi hade nog kunnat skicka vad som helst. 

Har börjat packa inför vår resa till sälen så lite duktig är jag ju. Mikael har damsugti undervåningen och lagat mat, Nu sitter han i sin studio och repar med små pojkarna. Ja vi har haft besök oxså av mamma och pappa som hämtade en bur till Kalle som vi skall passa i dagarna 4:a.

Har börjat planera invigningen av badrummet lite oxså idag. Funderar på en röd matta och köpa en sax i guld. Har skrivit en VIP lista ocxå. Kan ju näma några namn som står på den en snickare med fru, en electriker med sambo och en mattläggare med min jobbarkompis. Sedan är det bara att anmäla sitt intesse får denna tillställning. Egen handuk får medtagas. Klädsel får ju bli vilken årstid badrummet blir färdigt. 

Ha nu en trevlig avslutning av denna dag det skall jag ha.

KRAM
 

Söndag kväll

0 Läs mer >>
Julgranen 2006

Julgranen 2006

0 Läs mer >>
Idag var det två månaders sedan barnen längtade till Kalla Anka få öppna mera julklappar. Tänk va skönt att det bara är 9 månader kvar till nästa stress period kommer. Handla julklappar julmat städa mm. Hoppas att vi kan fira julen i år där det finns snö. Och vad händer mer den 24:e? Jo mikael fyller ju år den 24/4 dit är det ju oxså två månader kvar. Då hoppas vi att knopparna på träden har kommit och lite sol och att vi hunnit såga ner mera granar. Men det hinner vi ju , vi har masssa goda vänner med motorsågar ju tur att ni finns.

Ikväll är ju den sista del tävlingen i melodifestivalen ju. Ja vi har gjort stora plakat och skrivit  heja på. Har ni planerat något gott att äta till detta ikväll. Jag tänkte göra plankstek det  var lä'nge sedan vi åt det. MUMS.:) I morgon fyller Svärmor 61 år. Grattis på dig från oss alla.

Nu skall jag gå och leta upp våra skidtillbehörskläder i källan det kan behövas tvättas om det har legat där nera faktiskt.

Ha en jätte trevlig dag kram Malin

Lördagen den 24/2

0 Läs mer >>
Ja då var det dax för den underbara fredagen igen. Här på Granehill händer nog inte så mycket kanske hälsar vi på hos någon eller så somnar vi i var sitt hörn i soffan. Ihålanda kanske där har vi inte varit på jääääääääättttttttttttttee länge har dåligt samvete för detta. Ja vi får väl se vad som händer i morgon. Idag har dagen flytigt på hela dagen och kvällen. Den gamle mkulan var här och pratade lite skit och hämtade saker som tillhörde henne. Tänkt ha invigning av toaletten snart alla som vill komma och inviga toan är välkommna. När det blir får ni reda på, det blir väl förmodlingen
runt midsommar..... :)
Eller när mattläggaren kan slita sig..:)

Nä nu är det dax att sova. Så god natt på er alla.

Fredag i morgon!!!!

2 Läs mer >>
Snö kul Skii Rock 2006

Snö kul Skii Rock 200...

0 Läs mer >>
God kväll på er har ni ätit några semlor idag det har jag svärmor hade med sig några musiga semlor. jättegoda var dom, tack så mycket.
Nu har barna kommit hem. Har saknat dom mycket. Men dom har haft jätteskoj varit vattenpalatset i Borås och lekt och badat. 
Har fått till mig att ni vill se mera bildr från westernfesten skall försöka ordna det.  
Nu har barna byggt en scen i Lukas säng undra vad dom har fått sina gener i från pappa kan det ju inte vara. I morgon är jag ledig skall ta det lungt och njuta av mina små eller stora änglar. Kanske kasta snö på varandra om det kommer snö i natt eller i morgon. hoppas stt det kommer mycket snö mycket mycket.
Har även gjort en ny inspelning idag på telefon svararen. Så nu kan du ringa Linda och lyssna.

SEMLEDAGEN

1 Läs mer >>
Idag är det måndag middag och barna är inte hemmma lite konstigt känns det. Skall ut med hunde nu på en promenad maken orkade inte gå med oss den lat masken. Har jobbat hårt på kobbet idag lagat mat till hela dagiset. Får väl börja städa när jag kommer tillbaka från promenaden. Ha det så bra så länge

Måndag

0 Läs mer >>
Nu är det söndag igen. Här hemma är det alldes tyst och lungt Mikael sa precis att han skulle lägga baran men dom har ju Farmor och farfar Egon i tre dagar. Lite tomt känns det faktiskt. Men Det är skönt oxså ibland. Så i morgon skall dom åka till Borås vatten palsts om rasmus inte har feber. 
Jag har haft besök hela helgen av olika vänner som kommit och åkt. Mikael har spelat och jag har inte gjort något mer än varit trevlig. I morgon tänkte jag få städat lite. 

Snart åker vi ju till Lindvallen med den sköldskafamiljen och farfar. Den äldre mkulan skall åxså dit med en annan familj så det finns ju risk att vi syns.  Men nu skall vi bara njuta av resten av kvällen och sommna i soffan. God natt på er...

Söndag Kväll

0 Läs mer >>
Ljus

Ljus

0 Läs mer >>
I kväll rinner tårarna ner för mina kinder. Det gör ont i hela min kropp.
Ögonen är röda av alla tårar som kommer.

Lilian somnade för sista gången  i morse.
En underbar vän har lämnat oss. En tom plats finns nu hos mig.
Ja vad skall man göra. Jag har titta på kort när vi har träffats på utställningar och kalas.
Och jag tänker på att nu har hon inte ont längre. Nu är hon fri från den hemsak sjukdomen.

Hon kanske sitter och tittar ned på oss här som finns kvar.  

Ikväll rinner det

0 Läs mer >>
Inne i götatunneln 22/6 2006

Inne i götatunneln 22...

0 Läs mer >>
147686-10

Götatunneln 22/6 2006

1 Läs mer >>

Nu har denna dagen kommit då vi skall ge varandra hjärtan pussas kramas mm. Vad har ni gett till era kära och nära idag? Jag var hos min mor & far och fikade. Fick laga maten själv men slapp ju iallafalll åka i Götatunneln det skall man ju göra en sådan här dag som man firar något. Har någon åkte den idag? Skriv gärna en komentar om ni har gjortr det. Denna fantastiska tunnel.
Funderar på att starta en buss resa genom den varje 22/6 skall ni med?  Har hört rycktes vägen att den äldre mkulan pussats hela dagen. Måste vara jobbigt använda så många muskler. Men det kan ju vara skönt för oss på jobbet då är hon tyst. Ja nu så är det lungt och skönt här hemma barna sover och maken är i studion så det är llite ensamt faktiskt men mkulan den äldre kommer snart på msnen igen. Om hon inte får besök av släkten........
Så ha en fortsatt trevlig kväll. En kram till er alla från Granehill

14 FEBRUARI

5 Läs mer >>
Till alla er som tittar på min blogg

Till alla er som titt...