1 Läs mer >>
Wow vilken helg alltså. Sol värme vänner som kom och gick. Barna lekte fiskade krabbor och cyklade. Vi har bar njutit av helgen. Fösta natten var ju Eddie lite varm. Men i natt ha vi sovit hela natten fram tills klockan 8:00. Och då började solen att steka igenom rullgardinerna.

Första kvällen satt jag och Camilla och mös nere vid stranden och tittade på solnedgången. Vi hade lite rosé vin som var delikat.



Eddie var med oss och tittade på en and familj.



Här fikar vi i skuggan en stund.



Lukas har gjort konfetti av ett present papper. Han städade upp efter sig.



Lukas på krabbfiske bryggan



Rasmus balanserar under krabbfisket.



Eddie i skuggan. Han har varit fantastikt duktig inte skällt på någon eller något.



MAn skall lära sig i tid vad som är gott. Fabian valde lite rött vin.



Nu har vi  kommit hem och det kändes mottigt att åka när solen sken och allt vara bara så gott.
Men det kommer ju flera helger.

SOLLLLLLLLLLLLLLLL

0 Läs mer >>
Nu har han tillbringat sin första natt i husvagen. Lite jobbigt mitt i natten ingen syre i vagnen. Men sedan gick det bra när fick komma till förtält. Solen skinner och campingen är en mysig plats på tjörn. Ingen incheckning så vi kan inte cheka ut.
Träffat åsa och hennens syster som har säsongsplats här. Irene kommer hit idag vi skall hjälpa henne upp med sitt förtält.

Ha en trevlig dag. Det skall vi ha.

Eddie är med

0 Läs mer >>
Det blir mycket spring när man skall fylla på i husvagen för en ny säsong. kläder täcken kuddar handukar lakan mat konserver kaffe tv boxer vin öl tandborstar mm. Men nu tror jag att det är färdigt packat. Lukas har packat hela dagen idag han började igår. Rasmus skall bara ha  med sin cykel.

Sitter och funderar på om Eddie skall få följa med. Får fundera en stund till. Behöver inte bestäma det nu. Vädret ser ju ut att bli bra. Så håll tummarna för oss.

Nu skall kvällsmat intagas barnaen skall pössas god natt.

Ha en trevlig kväll.

Himmla spring

4 Läs mer >>


Vi har ett stort kalas på lördag för dig Lukas och mamma Camilla. Jag få väl göra en tårta eftersom camilla skulle ha maten.

Vi får hoppas att vädret stämer nu. Det skall ju bli upp till 30 grader varmt  i helgen. Får packa shorts och linne,
Så har ni vägarna förbi almön  i helgen så titta in.

Felix 8 år

2 Läs mer >>
Nu är det åter måndag. Fyra dagar kvar jobba. Idag har jag storhandlat det ekade i kylen frysen och i skafferiet.
På fredag om väder vind är på vår sida så åker vi till

http://www.almocamping.se/

med familjen Sköld. Vi hoppas på vackert väder eller iallfall uppehåll.
Nu skall jag hoppa ned i min  säng.

God måndag

1 Läs mer >>
Hej hopp alla glada vänner. Helgen har varit jääääääääättelång. Måndag tisdag var jag ju VAB ledig. Onsdag jobbade jag sedna har man ju varit ledig i flera dagar. Men mycket renovering, skogsjoggning, goda vänner, 40årskalas och träningsvärk. Hade med sommar bostaden till 40årskalaset. Maken spelade med. Så dagen idag har varit seg. Sommade väl halv fyra i morse. Så när vi väl kom hem så kollade jag om husvagnen stod rakt. Och det tog långt tid att kolla cirka två timmar tog det. Men jag kunde sova så den stod rakt.

Har varit på cykel tur ned till kiosken  köpte glass sedan for vi till klintes gård och övervakde bygget på logen. Nu skall vi äta mys mat med barnen i husvagen. Sedan blir det tidig sänggång för barnen och förmodligen mamman och pappan med.

Lång ledigt

1 Läs mer >>

Gissa vem som har träningsvärk i fingrarna händerna alla muskler som behövs när man skrapar trappan. Det gör ont men det blir fint.





Tre trappsteg har det blivit idag. Känns jättebra.

Här är våran ny dörr in till sovrummet. Vilken skilnad det blev ljust och större blev det.



Här kommer han som har satt tak hela dagen.



Snart färdigt.



Färdigt



Jätte fint blev det.

HAr även hunnit med en promenad/jogging tur med Eddie i skogen. Där sprang vi på ett djur skelet och stora tass avtryck. Då snabbade jag mig där ifrån.

Åkte till lilla edet och hittade min lampa där Mikael hittade en som han ville ha så nu blir det dom hurra hurra.

Nu skall jag börja grilla. Idag blir det Fläskfile med färskpotatis och majskolvar, Mums.

Ha en mysig fredag.

Grilla snart

0 Läs mer >>
Ja dom flesta är ju lediga idag. Även familjen karlsson är lediga. Ja men bara lediga från jobbet inte från renovering mm.
Vi skall idag fortsätta med taket och skrapning av trappan. Seden en tur till optikern och handla en present till en 40 åring. Gissa vem som glömde kameran när vi kollade på Arvingarna och Spökligan jag.

Lite konstkt det här med lång ledigt. Idag känns det som söndag fast det är fredag.

Nu får vi sätta fart.

Ha det så bra så länge

God fredag

0 Läs mer >>
Ja nu har man jobbat en dag av denna vecka. Kändes som det var måndag hela dagen fast det var onsdag. Dagen eller kvällen tillbringades hos vännerna i sekelvillan. Vi tog kanoten dit. Vågorna var minst te meter höga.

Nu har vi kommiet hem skall snart sova. I morgon skall vi åka och titta på spökligan som spelar i Flunsåsparken i Göteborg.  Kameran förjer med så ni kan få se vår granne som Tuffis.

God natt på er

Mys kväll

0 Läs mer >>
Idag har vi varit på kalas för Elina har fylt 12 år.





snö elina



Grattis önskar vi på granehill

Elina 12år

1 Läs mer >>
En sådan här dag kan man behöva lite ögongodis. Eller ha i byrålådan.







Tills sist mitt riktiga ögongodis



Ögon godis

0 Läs mer >>
Ja då var det dax att VABA. Lukas är kanon förkyld hosta feber. Pappan i familjen har smitta han. Så jag är hemma i dag och i morgon. Tänkte röja i källaren. Få undan kläder och skor som är för litet till barna. Läggga viner kläderna i en högg och slalompjäxor i en hög. Och en släng hög.

I lördag var det ju Lukas kalas. Mycket trevligt. Efter paj kaffe gick vi ner till badplatsen och såg på Lukas nya båt. Sedan vblev det fotbolls match. Tjejerna mot killaran, tjerne vann.

Igår tog vi det lungt. Farmor och Egon sov över så  åt en lång frukost. Sedan så kom vi på att Rasmus ny skor gått sönder och han gick i ett par för små så vi åkte och köpte nya till honom. Åter i hemmet så klippte vi gräset. Tänkte det tar väl inte merän en halvtimme. Nja1½ timme tog det.

Sedan kom det fika gäster resten av kvällen.

VAB

0 Läs mer >>

Vi fantastik lår dom hade i år. Un derbat med ryckande och vilken utstrålning han har Alexsander. Synd att man närmar sig 40 två barn hus hund och make. Men jag läste att han inte har tid att dejta och varför lälmna ett fungerade perfekt konsept.

Kalas var det hela dagen igår. Lukas fick massor med lego kläder pengar. Han somnade gottt i går kväll. Med tanke på att han vaknde första gången klcokan 01:00 frågade om det inte var dax snart. Nästa gång klockan 4:00 Sista gången kom han till mig som sov i soffan och frågade med gråtande röst varför inte han fick några presenter i sin säng. Så han var trött.

Bilder kommer. Nu skall jag ta och röja i köket leta upp damsugaren och tvätta göra frukost till svärmor och egon. Och min maken och barn kan ju få lite mat åxså.'

Heja NORGE

0 Läs mer >>







En lycklig Lukas.

Och dagen till ära åt vi frukost nere vid sjön.
Jätte mysigt tyckte baran ville göra det varje helg.

Födelsdagpresent

2 Läs mer >>
Idag fyller Lukas 8år. Liten blir stor.











Rasmus Pappa Mamma
Grattar dig på din 8årsdag

LUKAS 8ÅR

0 Läs mer >>



Ja då fick man hoppa i städkläderna. trivs bättre i mina kockkläder.
Men man får inte glöma





Har idag sorterat ut en svart stor plast säck med kläder ur barnens kläder. OCh lite från mina. Sådan kläder som har krymit i gadroben.

I morgon är det Lukas dag hela dagen lång. Klockan 13:00 är det dax att hugga in i äppel pajerna.
Ha en härlig fredag det skall jag göra om några timmara när städ tvät bak är över.



Fredag = städ