0 Läs mer >>
Kom och titta på loppisen här i Prässebo på lördag mellan 10-14. Skyltar finns från badplatsen.

Loppis

0 Läs mer >>
Tjoho när far vi västerut eller jo det blir det ju. Snart allt packat och klart. Barnen och maken skall komma hem. Koppla på vagnen och fara hurrra.

Hoppas på en trevlig helg med vänner och mäniskor som vi aldrig träffat förrut.

Weekend

4 Läs mer >>

Engelska och stavning med barna. Packar vagnen. Lyssnar på dunk från studion. Solen skiner. Himelen blå. Längtar efter att få åka ut och njuta av campinglivet. 

Vår granne har fått sommna in han fylla 80 år i torsdags. Får tända ett ljus för honom ikväll.


 

Läxläsning

0 Läs mer >>
Nu har veckan börjat i morgon är det tisdag sedan bara dagarna flyger fram och helgen är här. Härligt skall det bli med en sköldsswingerträff på solvik i kungshamn. sexvagnar tror jag kommer. En 35åring som  skall firas ett berg skall bestigas och hållö kankse skall  besökas en eller flera brännbolls matcher skall spelas. Japp några dag kvar.

Men nu är det måndag vagnen skall packas och allt annat som skall med. Möten har jag i massor denna vecka. Maken skall drillas påyttre säkerhetskontroll och innre körställning. Japp massa läxförhör kommer det att bli. Och glöm nu ine att bsöka Loppisen på klinten här i prässebo den 5 juni. Hembakat fika, ponny ridning ja och framförallt fynd bland våra loppis bord.


Mammas sötnosar

Måndagskväll

0 Läs mer >>
Då var nästan husvagnen färdigstädad. Dynorna välpiskade och taket skurat. Vattentanken rengjord med kolrin och ursköljd 5 gånger. Sedan så firade vi Elinastonårsdag på kvällen. Och när vi kom hem till Prässebo satt våra grannar vid stenbordet och njöt av att kväll var kommem så där blev vi sittande till klockan var halvtolv då åkte vi hem för att det kom stora regndroppar.

Idag stor det down hill och bröllopsplanering på schemat. Martin och Malin kommer hit. Men nu är det dax för frukost.

Välkommen till

LOPPIS på LOGEN! Lördag 5 juni kl 10-14.
 Sälj dina gamla prylar eller kom och fynda!
 Du kan även sälja stora grejer, plats finns! Boka bord=40 kr.
Ta tillfället att rensa ut och tjäna en liten hacka också!
Kaffe, hembakat, ponnyridning för de minsta.
Välkommen

Söndag

2 Läs mer >>

Värmen har kommit till byn, härligt med lite värme och massa gröna löv som slår ut överallt. Blommor blommar och sjöns tempratur stiger. Denna helg består av disco, renovering, kalas, downhill och bröllopsplanering med Martin och Malin.

Tur man har att göra dumt att ta det lungt. Men det kan jag göra en annandag. Dax för ungspankakan att ätas upp.

Helg igen

0 Läs mer >>

LOPPIS på Klintens Loge här i Prässebo 

Boka 5 juni kl 10-14 och sälj dina gamla prylar eller kom och fynda!
Du kan även sälja stora grejer, plats finns! Hyra av bord=40 kr.
 Ta tillfället att rensa ut och tjäna en liten hacka också!

Välkommen att boka och få mera info.

[email protected]
 eller här på min blogg.

Inbjudan

0 Läs mer >>
Hipp hippp hurra på Lukas 9årsdag

Här kommer Lukas på sin födelsedagspresent en ny cykel.


 
julkakaebak dax i Sekelvillan


 
Lukas utanför fågelboet i sälen efter en mycket god våffelätning



Gratts Grattis

önskar storebron
mamma
pappa

Hurra för Lukas

0 Läs mer >>
Ja då var premiären av prässeboruset 2010 avkalrad. 30 stycken deltog fyra sprang tre cyklade en red och resten gick. Vädret var perfekt lite blåsigt vid vätske kontrollen bara men det gjorde inget för regnet var inte där.





















Ja det var härligt att se att så många kom och gick en härlig promenad runt sjön. Så välkommne till nästa års rus.

Premiärruset 2010 avk...

0 Läs mer >>
God morgon det är uppehåll just nu bra. Dax för frukost förberdelserna. Sedan skall jag ut och snitsla banan så man inte går fel. Och hoppas att dagen blir trevlig eller som man säger fånga dagen.

Skall lägga köttet i marinad som vi skall grilla ieftermiddag. Skall skiva potatis och lägga i folie och grilla mums. Lite grönsaker till är aldrig fel. Varma kläder skall på stövlar fram och allt annat.

Syns där ut..............


Uppehåll

0 Läs mer >>

Är det dax för ruset. Man får välja vilket rus man vill springa gå jogga eller cykla eller rus av något annat. Vätske kontroll finns. Hoppas att vi ses i morgon.

JA i morgon

0 Läs mer >>
Idag får det regna hela dagen fakttiskt och morgon dagen kan få vara mulen och om det måste regna kan det göra det på morgonen och sent på kvällen. Men jag ahr ju regnkläder att ta på. Och jag har inget emot regn men det finns andra mäniskor som inte uppskattar dessa droppar. Men en härlig promenad runt sjön sedan kan det vara skönt att komma hem och njuta av en varm kopp te choklad eller en varm dusch.

Nu skall jag kolla upp lite priser annorlunda skall det vara. Så det kan ju bli allt från halmbal till en glass och framförallt det handlar om att deltaga.

Regn på ingång

0 Läs mer >>
Ja här hemma på gårn är förberedelserna fullt igång. Uppvärmings program övas in trubaduren grejar med högtalarena och musiken kanske stämmer gitarren med. Priser skall införskaffas både till barn och vuxna. Skyltar skall sättas upp så man hittar runt sjön. Ja härligt är det. Hoppas nu att det kommer lite människor som vill ta en härlig tur runt sjön och kom ihåg det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder:)




Så här roligt hade jag det på SPA weekenden förra helgen. Ha det så gott och så kom på torsdag:) glöm iinte något att grill kankse ne stol eller bord med 

Prässeboruset förberd...

0 Läs mer >>

Nu är det dax för årets andra stora händelse i prässebo
Prässeboruset
Var
Hur
När
kostar
och varför?

Och vi börjar med var?
Starten börjar vid badplatsen och man skall ta sig runt sjön

Hur?
 Ja man kan springa, jogga, gå eller cykla mouantinbike skogsträng ej barnvagsvänligt.

När?
Torsdagen den 13/5 klockan 13

Kostar?
20kr och anmäl dig till mig på min mail [email protected] 

Varför?
Ja för att man skall komma ut och röra på sig och ha en underbart trevlig dag
Följ snitslad bana och respektera att det bor folk där vi går.
Och när kommit halvvägs så finns det en vätskepaus.

Fina priser utlovas eller annorlunda

Vid målet finns grillar och trubadur underhållning

Medtag egen mat och dryck

Välkommen önskar Prässebo upplevelse förening

Prässeboruset

0 Läs mer >>

Ja då vaknade man utan att klokcan ringde det skulla aldrig inträffa på en vardag. Det var lika bra att gå upp. För hjärnan hade redan plaerat vad som skall göras idag. Tvätta, röja i källaren, promenaden runt sjön, lukas vill ha en ny penna till sitt nitendo jag behöver ett par nya skor och en jacka så undra om man skall åka och kolla det?

Får väl äta lite frukost och gå med hunden nu innan resten av famijen vaknar, tvätten är redan på och en upp hängd. Så handla eller röja i källaren? Man kan ju hinna med båda två dagen är ju lång när man vaknar 6:15.

Eddie i närbild hans blick är fäst på.....



Kanadagässen som simmade i sjön




Tallen på abboreberget.



Mikael på SPA

Lördag

0 Läs mer >>
Nu har jag officiellt inför famijensstädarinförhelgendag:) Här skall jag fördela så att alla hjälps åt med den får göra det till en positiv och rolig dag och att barna är väl förberada när dom flyttar hemifrån om ca 20 år eller så.

Lite hot har jag infört. Om inte killarna städar så får jag pössa dom och om inte Maken städar får han ingen fredags öl och om inta jag städar jag ingen har sagt vad som händer då. så då händer det nog ingenting:)




Ja och så kom domen på husvagens som är på husvagnssjukhuset. Japp en fuktskada har i hörnet där bucklan var:( Men dom skall åtgärda det med och en ny gasolfack blir det och blucklan skall bucklas ut och glidskenan skall rakas till så nästa vecka får vi förhoppningsvis hem Vagnen:)



Nu får jag nog ut oc ta lite vårbilder tror jag. 



Jag och Eddie var ju ute förra veckan och fotatde ju. 

Torsdag